Ay inşallah hep öyle devam ederUfak ufak kilo Alman iyi bence. Ben iğnelere başlayıp 8.haftaya gelene kadar 3 kilo almıştım. Çok iyi bence şuan
Hadi inşallah güzel haberlerle dönersinBen de bugün 10+6 yım perşembe gidicem 12. Haftada 2 li test dedi bakalım belki perşembe yapar
Hakikaten geçici mi pasif hesap acaba kalıcı mi kapatmışlarBaya banlanan olmuş bana da mesaj atmışlardı gel diye iyiki vermedim numara yoksa banlanırdım
Varmış zatenAllah razı olsun canıminsan yine de telaşı elden bırakamıyor ev tipi kalp atışı dinleme cihazlarından alıp psikopata bağlayasım var tutuyorum kendimiiii tüp bebek gebeliği olsak da bir süre sonra normal bir gebe gibi görebilir miyiz artık kendimizi ne düşünüyosunuz bu konuda ya ilaçlarla bir süre desteklenmiş de olsa gebelik gebeliktir aynıdır diye düşünüp bu kadar telaş yapmak istemiyorım
Geçmiş olsun , 15. Hafta da oldukça rahatlıyorsunuz biraz dayanınKizlar ben de 8+7 yim. Bulanti, akinti, kokular, kusma, kusamama... dayanmaya calisiyorum. İnsallah hepimiz saglikla aliriz bebekleri
hahaha aynen öyleBu kadar testi kpss çalışırken çözsem derece yapardım sorma
bir de ev tipi doppler oluyomuşş onu da kullananlar var baya ama çok sağlıklı olmaz tabiiVarmış zatenNosking alacaktı galiba stetoskop Bende sormuştum bunu bizim kızlara gebeliği ilerleyenlere. Belli bir zaman sonra zaten ağırlaşıyorsun. Normal gebelerle eş değer oluyor bence.
Sağol kuzum ilgin içinAynen canım seni merak ettim. Maşallahhaftaya mı bakılacak keseye o zaman.
Allah yardımcın olsun canım. Geçecek bu günlerde. Şu 12.haftayı da atlatırsan azalır sanırım.Kizlar ben de 8+7 yim. Bulanti, akinti, kokular, kusma, kusamama... dayanmaya calisiyorum. İnsallah hepimiz saglikla aliriz bebekleri
Keltoşun kendisiKeltoş muhabbeti espri muhabbeti kız
Çok şükür şikayetlik bi durum yok hem bu konudan kim şikayet etsin
Bende kasılıyorum ama doktorum sayesinde gevşiyorum birazSağol kuzum ilgin içinBen alttan muayenede çok kasılıyorum diye hoca 10 gün sonraya çagırdı karından anca görebiliriz dedi kese için o yüzden biraz bekliycez. Sen naptın sende durumlar nasıl son kan testin kaç çıktı kese için kaçında gitceksin?
Transferin kaçıncı günü En son kaç çıkmıştı? Ben 4 kez yaptırdım ama erken yapmıştım sonra çok stres oldum işteBende kasılıyorum ama doktorum sayesinde gevşiyorum birazbayan bayanı anlıyor ben daha görüşmedim canım salı çarşamba giderim galiba. Ben bir daha kan testi yapmadım yapsam mı acaba. İki gün önce idrarda baktım duruyordu.
Acaba steteskop değil de eski tarz tansiyon aleti mi alsam diyorum daha bu sabah aklıma geldi ikisi bir aradaVarmış zatenNosking alacaktı galiba stetoskop Bende sormuştum bunu bizim kızlara gebeliği ilerleyenlere. Belli bir zaman sonra zaten ağırlaşıyorsun. Normal gebelerle eş değer oluyor bence.
Yaaa sen gerçekten çok çekiniyormuşsun. Ben en son 11.gün (bu pazartesi) yaptım 132 çıktı. Benim taze 3.gün embriyosu. Öncesinde de idrar yaptım. Bakalım canım salı veya çarşamba kesenin durumunada yerinde miTransferin kaçıncı günü En son kaç çıkmıştı? Ben 4 kez yaptırdım ama erken yapmıştım sonra çok stres oldum iştehaklısın bayan doktorda insan çok daha rahat oluyor ama ben fazla kapatıyorum bacaklarımı koltugun tee tepesine çıkıyorum transferi bile anestezili yaptırıyorum hiç boşuna strese girmeyelim dedik işte ondan
İnşAllah canım fhepimiz umarımHadi inşallah güzel haberlerle dönersin
Geçici pasif yazıyordu galibaHakikaten geçici mi pasif hesap acaba kalıcı mi kapatmışlar
Merhaba ccnmHerkese merhabalar. Güzel bir haftasonu dilerim.Ben de buradayım. Okuyorum hep yazılanları ama maalesef bu bulantı öldürdü beni hiç bişey yapamıyorum. Haftaya kontrolümüz var, gün saymakla geçiriyoruz
Duruyo o bacım duruyo sen merak etmeBende kasılıyorum ama doktorum sayesinde gevşiyorum birazbayan bayanı anlıyor ben daha görüşmedim canım salı çarşamba giderim galiba. Ben bir daha kan testi yapmadım yapsam mı acaba. İki gün önce idrarda baktım duruyordu.
Bulantısız gebelik şubat ayında doğalgaz faturasının 20 lira gelmesi gibi bir şey bence eşsiz bir seyMerhaba ccnmne diyeyim Allah senin ge bulantısı olan ftüm fherkesin yardımcısı olsun bence tiksinme falan oluyorfu sadece şimdi o fa geçti gibi ben niye hamile gibi d&eğilim yaa