Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Allah razı olsun canım ♥️ insan yine de telaşı elden bırakamıyor 🙄 ev tipi kalp atışı dinleme cihazlarından alıp psikopata bağlayasım var tutuyorum kendimiiii 🤦 tüp bebek gebeliği olsak da bir süre sonra normal bir gebe gibi görebilir miyiz artık kendimizi ne düşünüyosunuz bu konuda ya ilaçlarla bir süre desteklenmiş de olsa gebelik gebeliktir aynıdır diye düşünüp bu kadar telaş yapmak istemiyorım😐
Varmış zaten Nosking Nosking alacaktı galiba stetoskop 🤣 Bende sormuştum bunu bizim kızlara gebeliği ilerleyenlere. Belli bir zaman sonra zaten ağırlaşıyorsun. Normal gebelerle eş değer oluyor bence.

Varmış zaten Nosking Nosking alacaktı galiba stetoskop 🤣 Bende sormuştum bunu bizim kızlara gebeliği ilerleyenlere. Belli bir zaman sonra zaten ağırlaşıyorsun. Normal gebelerle eş değer oluyor bence.
bir de ev tipi doppler oluyomuşş onu da kullananlar var baya ama çok sağlıklı olmaz tabii 🤔 artık normal bir gebe gibi hissetmek istiyorum bende kendimii🙏

Aynen canım seni merak ettim. Maşallah 🧿 haftaya mı bakılacak keseye o zaman.
Sağol kuzum ilgin için ☺️ Ben alttan muayenede çok kasılıyorum diye hoca 10 gün sonraya çagırdı karından anca görebiliriz dedi kese için o yüzden biraz bekliycez. Sen naptın sende durumlar nasıl son kan testin kaç çıktı kese için kaçında gitceksin?

Sağol kuzum ilgin için ☺️ Ben alttan muayenede çok kasılıyorum diye hoca 10 gün sonraya çagırdı karından anca görebiliriz dedi kese için o yüzden biraz bekliycez. Sen naptın sende durumlar nasıl son kan testin kaç çıktı kese için kaçında gitceksin?
Bende kasılıyorum ama doktorum sayesinde gevşiyorum biraz🙃 bayan bayanı anlıyor 😁 ben daha görüşmedim canım salı çarşamba giderim galiba. Ben bir daha kan testi yapmadım yapsam mı acaba. İki gün önce idrarda baktım duruyordu.

Bende kasılıyorum ama doktorum sayesinde gevşiyorum biraz🙃 bayan bayanı anlıyor 😁 ben daha görüşmedim canım salı çarşamba giderim galiba. Ben bir daha kan testi yapmadım yapsam mı acaba. İki gün önce idrarda baktım duruyordu.
Transferin kaçıncı günü En son kaç çıkmıştı? Ben 4 kez yaptırdım ama erken yapmıştım sonra çok stres oldum işte 😅 haklısın bayan doktorda insan çok daha rahat oluyor ama ben fazla kapatıyorum bacaklarımı koltugun tee tepesine çıkıyorum 🤣 transferi bile anestezili yaptırıyorum hiç boşuna strese girmeyelim dedik işte ondan

Acaba steteskop değil de eski tarz tansiyon aleti mi alsam diyorum daha bu sabah aklıma geldi ikisi bir arada 🤣

Transferin kaçıncı günü En son kaç çıkmıştı? Ben 4 kez yaptırdım ama erken yapmıştım sonra çok stres oldum işte 😅 haklısın bayan doktorda insan çok daha rahat oluyor ama ben fazla kapatıyorum bacaklarımı koltugun tee tepesine çıkıyorum 🤣 transferi bile anestezili yaptırıyorum hiç boşuna strese girmeyelim dedik işte ondan
Yaaa sen gerçekten çok çekiniyormuşsun. Ben en son 11.gün (bu pazartesi) yaptım 132 çıktı. Benim taze 3.gün embriyosu. Öncesinde de idrar yaptım. Bakalım canım salı veya çarşamba kesenin durumunada yerinde mi 😏 olması gerektiği gibi mi.

Herkese merhabalar. Güzel bir haftasonu dilerim.☀️ Ben de buradayım.💁🏼‍♀️ Okuyorum hep yazılanları ama maalesef bu bulantı öldürdü beni hiç bişey yapamıyorum. Haftaya kontrolümüz var, gün saymakla geçiriyoruz 🤗
Merhaba ccnm 🍂😊 ne diyeyim Allah senin ge bulantısı olan ftüm fherkesin yardımcısı olsun bence tiksinme falan oluyorfu sadece şimdi o fa geçti gibi ben niye hamile gibi d&eğilim yaa

Merhaba ccnm 🍂😊 ne diyeyim Allah senin ge bulantısı olan ftüm fherkesin yardımcısı olsun bence tiksinme falan oluyorfu sadece şimdi o fa geçti gibi ben niye hamile gibi d&eğilim yaa
Bulantısız gebelik şubat ayında doğalgaz faturasının 20 lira gelmesi gibi bir şey bence eşsiz bir sey 🤣🤣

X