Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ya gerçekten aslında sevinmelisin ama tabi herşeyden bir şey arıyor haldeyiz. Ben midemin ağzımın kölesi olmuş durumdayım ağzıma birşeyler atmadan Duramıyorum sürekli acı ve kötü bir tat var
aynen canim bgn dr da sanslisiniz dedi ama benim ilk gebeligim kndiliginden olmustu, bu tup bebek her seyin altinda o nedenle bisi ariyorum, esime diyorum bu laboratuvarda oldu ondan ki farkli diye

Sevindim senin adına. Valla siz böyle sağlıkla devam edince çok seviniyorum. Bir önceki zaiyattan sonra ben biraz hevessizim, sanki yine olacakmış gibi fazla bağlanmıyorum oluruna bıraktım. Doktoruma da pazartesi soracağım ne zaman geleyim diye. Beta Hesabıma göre salı çarşamba keseyi görebileceğim sanırım.

aynen canim bgn dr da sanslisiniz dedi ama benim ilk gebeligim kndiliginden olmustu, bu tup bebek her seyin altinda o nedenle bisi ariyorum, esime diyorum bu laboratuvarda oldu ondan ki farkli diye
Canım bende aynı durumdayım seninle ilk çocuğum normal yolla ama ikincide tüp bebekle oldu inşallah. Bende aynı şeyleri düşünüyorum ama gerçekten ilkinden bu daha farklı. Benim de bu daha zorlu geçiyor . İlkinde koku hassasiyetim vardı çok ama midem ağzım bu kadar acımamıştı çubuk kraker bile hiç yememiştim ama bunda yemediğim şey kalmıyor

En iyisini yapiyosun canim. Ben 15 hafta olmama ragmen yine ara ara çok baglanmayim diyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. Sende kese, kalp atışı cinsiyet derken bakmışsın yolu yarilamişsin inşallah

İnşallah hayırlısıyla Bebişini görür gelirsin canım güzel haberini duyarız

Canım yaaa kıyamam bende dün idrar testi yaptım yine ne alemdeyim diye UkaderU bende hiç birşey hissetmiyorum doktora gitmeme de daha var
Kız bende hiç bişey hissetmiyordum hatta bulantı da yaşamadım sayılır sadece tiksinti olmuştu şimdi onlarda geçiyor gibi iyisindir merak etme ama tabi insan doktora gitmeden hep endişeli

Amin inşallah hepimizin sağlıkla kucağına aldığı haberleri alırız. Gerçekten hep bi diken üstündeyiz Heran herşey olabilir korkusu Allah yardımcımız olsun

Bebegi gordum geldim canim 15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
Belirti bekleme canım tadını çıkar ilk haftaların. Benim hic belirtim olmadim çok şükür aşırı rahat geçirdim ilk 3 ayı olmamasi daha iyi bi bakıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…