- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 37
aynen canim bgn dr da sanslisiniz dedi ama benim ilk gebeligim kndiliginden olmustu, bu tup bebek her seyin altinda o nedenle bisi ariyorum, esime diyorum bu laboratuvarda oldu ondan ki farkli diyeYa gerçekten aslında sevinmelisin ama tabi herşeyden bir şey arıyor haldeyiz. Ben midemin ağzımın kölesi olmuş durumdayımağzıma birşeyler atmadan Duramıyorum sürekli acı ve kötü bir tat var
Ay aynen bazen sayfalarca yazilirdi 1 gunde, sesimizi duyan geri gelsinAy evet ya grup çok sessiz canlanın kızlar
Canım yaaa kıyamambenim ilk gebelikte cok fenaydi bulantilarim ama bunda hcbisi yok henuz , bu nedenle ikide bir duruyor mu diye dr kapisindayim, bi ozel bi devlet oyle geziyorum
Sevindim senin adına. Valla siz böyle sağlıkla devam edince çok seviniyorum. Bir önceki zaiyattan sonra ben biraz hevessizim, sanki yine olacakmış gibi fazla bağlanmıyorum oluruna bıraktım. Doktoruma da pazartesi soracağım ne zaman geleyim diye. Beta Hesabıma göre salı çarşamba keseyi görebileceğim sanırım.Bazı arkadaşlar wp grubu kurmuşlar. Editor görünce pasiflermiş . O yüzden grup sessiz sanırım.
ayguldiyebiri canim ben de bugün dr a gittim. Bi sorun yok iyiyiz çok şükür. Senin kontrolün ne zamandı?
Amin canım çok sağolMaşallahcanım. O kalp atışını duyana kadar alttan bakılıyor galiba. Ne güzel ilerliyor kuzum Allahım böyle devam ettirsin. Kilo aldın mı
Canım bende aynı durumdayım seninleaynen canim bgn dr da sanslisiniz dedi ama benim ilk gebeligim kndiliginden olmustu, bu tup bebek her seyin altinda o nedenle bisi ariyorum, esime diyorum bu laboratuvarda oldu ondan ki farkli diye
En iyisini yapiyosun canim. Ben 15 hafta olmama ragmen yine ara ara çok baglanmayim diyorumSevindim senin adına. Valla siz böyle sağlıkla devam edince çok seviniyorum. Bir önceki zaiyattan sonra ben biraz hevessizim, sanki yine olacakmış gibi fazla bağlanmıyorum oluruna bıraktım. Doktoruma da pazartesi soracağım ne zaman geleyim diye. Beta Hesabıma göre salı çarşamba keseyi görebileceğim sanırım.
Ohh maşallah kuzum ne güzel gelişmişBebegi gordum geldim canim15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
Ben kan vermeye gittim beni mi sordun acaba canımBugün hastaneye gidecek biri vardı kimdi acaba
İnşallah hayırlısıyla Bebişini görür gelirsin canımSevindim senin adına. Valla siz böyle sağlıkla devam edince çok seviniyorum. Bir önceki zaiyattan sonra ben biraz hevessizim, sanki yine olacakmış gibi fazla bağlanmıyorum oluruna bıraktım. Doktoruma da pazartesi soracağım ne zaman geleyim diye. Beta Hesabıma göre salı çarşamba keseyi görebileceğim sanırım.
Kız bende hiç bişey hissetmiyordum hatta bulantı da yaşamadım sayılır sadece tiksinti olmuştu şimdi onlarda geçiyor gibiCanım yaaa kıyamambende dün idrar testi yaptım yine ne alemdeyim diye UkaderU bende hiç birşey hissetmiyorum doktora gitmeme de daha var
Ay Eylül anneleri grubu öyle olmuş bana da mesaj atmışlardı ama gitmedimBazı arkadaşlar wp grubu kurmuşlar. Editor görünce pasiflermiş . O yüzden grup sessiz sanırım.
ayguldiyebiri canim ben de bugün dr a gittim. Bi sorun yok iyiyiz çok şükür. Senin kontrolün ne zamandı?
Amin inşallah hepimizin sağlıkla kucağına aldığı haberleri alırız. Gerçekten hep bi diken üstündeyiz Heran herşey olabilir korkusu Allah yardımcımız olsunEn iyisini yapiyosun canim. Ben 15 hafta olmama ragmen yine ara ara çok baglanmayim diyoruminşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. Sende kese, kalp atışı cinsiyet derken bakmışsın yolu yarilamişsin inşallah
Çok sağol canımHadi gözün aydın çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Aygülüm hemşo sen de durumlar nasıl nasıl gidiyor
Kofi de aralarında miydi acaba?Ay Eylül anneleri grubu öyle olmuş bana da mesaj atmışlardı ama gitmedim
Aminn canim inşallahAmin inşallah hepimizin sağlıkla kucağına aldığı haberleri alırız. Gerçekten hep bi diken üstündeyiz Heran herşey olabilir korkusu Allah yardımcımız olsun
Belirti bekleme canım tadını çıkar ilk haftaların. Benim hic belirtim olmadim çok şükür aşırı rahat geçirdim ilk 3 ayı olmamasi daha iyi bi bakımaBebegi gordum geldim canim15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
Kız kaç kişi banlanmis ben de umutlu anneden duydum detayları bilmiyorumAy Eylül anneleri grubu öyle olmuş bana da mesaj atmışlardı ama gitmedim