- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Ufak ufak kilo Alman iyi bence. Ben iğnelere başlayıp 8.haftaya gelene kadar 3 kilo almıştım. Çok iyi bence şuanAmin canım çok sağol 1 kilo aldım çünkü ağzım boş duramıyor malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak ufak kilo Alman iyi bence. Ben iğnelere başlayıp 8.haftaya gelene kadar 3 kilo almıştım. Çok iyi bence şuanAmin canım çok sağol 1 kilo aldım çünkü ağzım boş duramıyor malesef
Aynen canım seni merak ettim. Maşallah haftaya mı bakılacak keseye o zaman.Ben kan vermeye gittim beni mi sordun acaba canım bu arada değerim yükselmiş şükür
Büyük ihtimal giremiyorum buraya diyordu. Hepsi kaçmış. Arada burayada girseler fena olmazdı. O kadar muhabbetimiz paylaşımımız oldu.Kofi de aralarında miydi acaba?
Niye banlanıyorlar ki. Engellenmiş anlamında değil mi.Kız kaç kişi banlanmis ben de umutlu anneden duydum detayları bilmiyorum
Grup kurmak yasak ya. Bi grup muhabbetine girmişler dahil olanların hepsinin hesabı pasifize edilmişNiye banlanıyorlar ki. Engellenmiş anlamında değil mi.
Bunları bilmiyordum. Kurulan gruplar falan. Ben sadece böyle formlar var sanıyorum.Grup kurmak yasak ya. Bi grup muhabbetine girmişler dahil olanların hepsinin hesabı pasifize edilmiş
Her topikte bi hadi whatsapp grubu kuralım diye bi muhabbet geçiyor aman diyeyim dahil olmayınBunları bilmiyordum. Kurulan gruplar falan. Ben sadece böyle formlar var sanıyorum.
Bunları inceliyorlar anladım. Yok zaten beni pek sarmıyor öyle şeyler. Burada daha iyi herkes birbirinden birşeyler öğreniyor. Yeni katılanlar tecrübelilerden bilgi alıyor bilen bilmeyene yardım ediyor. Böylesi daha makbul bana göre. Kasım-Aralık ta da söyleyen çıkmıştı birara. Sağol canım şimdi çözdüm olayı.Her topikte bi hadi whatsapp grubu kuralım diye bi muhabbet geçiyor aman diyeyim dahil olmayın
Çok sevindim senin adına maşallah diyelim en önemli zamanları atlatmışsın canım. Sende belirti var belirtisi olmayanlar ne yapsın üç dört günde bir testbende günlerdir neden buralar sessiz diye düşünüyordum kötü olmuş.. bende bugun doktora gittim çook şükür her şey yolunda gözüküyor bebek de 18 mm kadar sanırım bulantım bir saatliğine bile azalsa kötü bir şey mi oldu diye telaş halindeyim doktor 12. hafta gel artık dedi nasıl geçecek günler bilmiyorum
Allah razı olsun canım insan yine de telaşı elden bırakamıyor ev tipi kalp atışı dinleme cihazlarından alıp psikopata bağlayasım var tutuyorum kendimiiii tüp bebek gebeliği olsak da bir süre sonra normal bir gebe gibi görebilir miyiz artık kendimizi ne düşünüyosunuz bu konuda ya ilaçlarla bir süre desteklenmiş de olsa gebelik gebeliktir aynıdır diye düşünüp bu kadar telaş yapmak istemiyorımÇok sevindim senin adına maşallah diyelim en önemli zamanları atlatmışsın canım. Sende belirti var belirtisi olmayanlar ne yapsın üç dört günde bir test
ayrıca bende böyle een koyu halini görene kadar test yapmayı bırakamadımÇok sevindim senin adına maşallah diyelim en önemli zamanları atlatmışsın canım. Sende belirti var belirtisi olmayanlar ne yapsın üç dört günde bir test
Bu kadar testi kpss çalışırken çözsem derece yapardım sormaayrıca bende böyle een koyu halini görene kadar test yapmayı bırakamadım
Yok bacım o yoktu. Zaten Eylül anneleri dün pasif oldu yani topik açık ama bazı üyeler pasif oolduKofi de aralarında miydi acaba?
Ben de bugün 10+6 yım perşembe gidicem 12. Haftada 2 li test dedi bakalım belki perşembe yaparÇok sağol canım Sende durumlar nasıl ne zaman diğer kontrol
Baya banlanan olmuş bana da mesaj atmışlardı gel diye iyiki vermedim numara yoksa banlanırdımKız kaç kişi banlanmis ben de umutlu anneden duydum detayları bilmiyorum
Baya banlanan olmuş bana da mesaj atmışlardı gel diye iyiki vermedim numara yoksa banlanırdımKız kaç kişi banlanmis ben de umutlu anneden duydum detayları bilmiyorum
Keltoş muhabbeti espri muhabbeti kızKeltoş doktor falan bu muhabbetten olmasın şikayet mi edildiler yoksa