Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yok canm ben transfer oldum eve girer girmez yemek temizlik ugrastim. Hic sakinmadm kendimi acikcasi. Ama supheler kuskular bitmiyor iste

Canimm ben gtmeyecektim ama hc belirtim olmadigi icin devlet hastanesine gittim grup niye bu kdr sessiz? herkes iyi mi? nerelere gittiniz guzel insanlar
Evet kimseden ses yok ben durumumu söyleyim . Bende bugün gittim kalp atışını duyamamıştım duyduk çok şükür bide artık karından muayene edeceğim dedi sevindim doğrusu . 9+ 3 olmuşuz

Bebegi gordum geldim canim 15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
Ya gerçekten aslında sevinmelisin ama tabi herşeyden bir şey arıyor haldeyiz. Ben midemin ağzımın kölesi olmuş durumdayım ağzıma birşeyler atmadan Duramıyorum sürekli acı ve kötü bir tat var

Bebegi gordum geldim canim 15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
Benimde 8 haftaya kadar hiç belirtim olmamıştı. Anneme çekmişim o konuda. Doktora gidince üç gün kadar hamileliğimi idrak ediyordum sonra yine unutuyordum. Maşallah canım güzel büyüyor bebişin. Aslında şanslısın millet neler çekiyor.

Evet kimseden ses yok ben durumumu söyleyim . Bende bugün gittim kalp atışını duyamamıştım duyduk çok şükür bide artık karından muayene edeceğim dedi sevindim doğrusu . 9+ 3 olmuşuz
Maşallah canım. O kalp atışını duyana kadar alttan bakılıyor galiba. Ne güzel ilerliyor kuzum Allahım böyle devam ettirsin. Kilo aldın mı

Hadi gözün aydın çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah canım. O kalp atışını duyana kadar alttan bakılıyor galiba. Ne güzel ilerliyor kuzum Allahım böyle devam ettirsin. Kilo aldın mı
Aygülüm hemşo sen de durumlar nasıl nasıl gidiyor

Canim gozunaydin, bana hc vajinal bakilmadi ben de diyorum acaba bebek farkli mi gozukur vaginal
olunca ama zaten cok korkuyorum, kasiliuorum cnku ondan karindan goruntu ve ses ile idare etcez artk seninki buyumus me guzel net gozukuyordur artk

benim ilk gebelikte cok fenaydi bulantilarim ama bunda hcbisi yok henuz , bu nedenle ikide bir duruyor mu diye dr kapisindayim, bi ozel bi devlet oyle geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…