- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 37
Canim bence kiz olduklari icinacaba ikiz olunca geç görme filan olabilir mi ?
Olabilir neden olmasınacaba ikiz olunca geç görme filan olabilir mi ?
30. Hafta da anca inanırız tam tadını çıkarırken doğururuzBitmiycek galiba bu stres. 30.haftalarda inanir tadinida cikaririz insallah
Yok canm ben transfer oldum eve girer girmez yemek temizlik ugrastim. Hic sakinmadm kendimi acikcasi. Ama supheler kuskular bitmiyor isteSeninde maşallahın varcanım ilk tüp bebekte tuttu. Duaların kabul olur inşallah 15+4 olanlar 20. Haftasında olanlar hala hareketlerinize dikkat mi ediyorsunuz ilk aylardaki gibi. Uzun yürüyüşler, fazla ayakta kalmama, temizlik vs... bunları hala yapmıyormusunuz. Risk doğuma kadar bitmeyecek mi şimdi.
Canim bence kiz olduklari icinerkek olunca hemen belli oluyor cnku
Öyle diyorlar evet artık 2 hafta sonra sanırım kesin öğrenirizCanim bence kiz olduklari icinerkek olunca hemen belli oluyor cnku
Net olmaz şimdi dedi kendide zaten iki hafta sonra bakalım dedi oysa sırf cinsiyet için gitmiştimOlabilir neden olmasın
Ama bence doktor tam göremedi net o yüzden söylememiş olabilir sana
Yoksa tam zamani aslinda
Hayırlısı olsun canım ya sağlıklı olsunda gec öğrenelim artik napalm iki hafta çabuk geçer insallahNet olmaz şimdi dedi kendide zaten iki hafta sonra bakalım dedi oysa sırf cinsiyet için gitmiştim
Canimm ben gtmeyecektim ama hc belirtim olmadigi icin devlet hastanesine gittimBugün hastaneye gidecek biri vardı kimdi acaba
Naptın hastanede herşey yolundadır umarım. Nasıl bebiş canım. Evet sessizlik var bir yerde kız çocuğu doğdu herhaldeCanimm ben gtmeyecektim ama hc belirtim olmadigi icin devlet hastanesine gittimgrup niye bu kdr sessiz? herkes iyi mi? nerelere gittiniz guzel insanlar
Bebegi gordum geldim canimNaptın hastanede herşey yolundadır umarım. Nasıl bebiş canım. Evet sessizlik var bir yerde kız çocuğu doğdu herhalde
Evet kimseden ses yokCanimm ben gtmeyecektim ama hc belirtim olmadigi icin devlet hastanesine gittimgrup niye bu kdr sessiz? herkes iyi mi? nerelere gittiniz guzel insanlar
Ya gerçekten aslında sevinmelisin ama tabi herşeyden bir şey arıyor haldeyiz. Ben midemin ağzımın kölesi olmuş durumdayımBebegi gordum geldim canim15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
Benimde 8 haftaya kadar hiç belirtim olmamıştı. Anneme çekmişim o konuda. Doktora gidince üç gün kadar hamileliğimi idrak ediyordum sonra yine unutuyordum. Maşallah canım güzel büyüyor bebişin. Aslında şanslısın millet neler çekiyor.Bebegi gordum geldim canim15 mm olmus, tam 1.5 cm yani, belirtilerim ne zmn baslayacak diye bekliyorum, ve bu belirtisizlik beni surekli kaygiya surukluyor
MaşallahEvet kimseden ses yokben durumumu söyleyim . Bende bugün gittim kalp atışını duyamamıştım duyduk çok şükür bide artık karından muayene edeceğim dedi sevindim doğrusu . 9+ 3 olmuşuz
Ay evet ya grup çok sessiz canlanın kızlarCanimm ben gtmeyecektim ama hc belirtim olmadigi icin devlet hastanesine gittimgrup niye bu kdr sessiz? herkes iyi mi? nerelere gittiniz guzel insanlar
Hadi gözün aydın çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahEvet kimseden ses yokben durumumu söyleyim . Bende bugün gittim kalp atışını duyamamıştım duyduk çok şükür bide artık karından muayene edeceğim dedi sevindim doğrusu . 9+ 3 olmuşuz
Aygülüm hemşo sen de durumlar nasıl nasıl gidiyorMaşallahcanım. O kalp atışını duyana kadar alttan bakılıyor galiba. Ne güzel ilerliyor kuzum Allahım böyle devam ettirsin. Kilo aldın mı
Canim gozunaydin, bana hc vajinal bakilmadi ben de diyorum acaba bebek farkli mi gozukur vaginalEvet kimseden ses yokben durumumu söyleyim . Bende bugün gittim kalp atışını duyamamıştım duyduk çok şükür bide artık karından muayene edeceğim dedi sevindim doğrusu . 9+ 3 olmuşuz
benim ilk gebelikte cok fenaydi bulantilarim ama bunda hcbisi yok henuz , bu nedenle ikide bir duruyor mu diye dr kapisindayim, bi ozel bi devlet oyle geziyorumBenimde 8 haftaya kadar hiç belirtim olmamıştı. Anneme çekmişim o konuda. Doktora gidince üç gün kadar hamileliğimi idrak ediyordum sonra yine unutuyordum. Maşallah canım güzel büyüyor bebişin. Aslında şanslısın millet neler çekiyor.