Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay inşallah benimki de gülmeye çevirir yoksa hayatım zorlaşıyor zaten burada ne arkadaş ne aile hiç kimsem yok iyice darlanıyorum valla

Boşver anam zaten korona var kimimiz kimsemiz olsa nasıl gitcez insan ondan da korkuyor
Ya yok tabi gidilmez ama en son haziranda gitmiştim aileye senesi geldi burda da darlandım bilmiyom ki ruhumu sıkıyorlar bacım dünyayı turlayasım var hem de tek başıma kimse gölge etmesin tüp bebek annelerini alabilirim yanıma başka hiç kimsenin fikirlerine tahammülüm olmaz

Al benden de o kadar duvarlar üstüme üstüme geliyor. Pandemi üstüne hormonlar coşunca olan yine bize oldu burda havalar da iyi değil ne bileyim balkona falan çıkıp iki güneş görek

Al benden de o kadar duvarlar üstüme üstüme geliyor. Pandemi üstüne hormonlar coşunca olan yine bize oldu burda havalar da iyi değil ne bileyim balkona falan çıkıp iki güneş görek
Oralar soğuktur daha ya bir de salgın var zaten beni atlattım ama çıkma şimdi hiç. Urfa ısınmaya başladı

Mesajlari okudumda Ne guzel dogum zamanlarinizdan bahsediyorsunuz Ben 15+4 oldum hala daha hamileyim diyemiyorum Artik sacmaliyormuyum iyice acaba. Esim bile 5 ay nasil gececek diye sitem ediyor. 8 senelik ozlem, ilk tup bebek denemesiyle buraya geldim. Defalarca deneyenlerin rabbim yar ve yardimcisi olsun. Kandil cok agladim, cok dua ettim herkes icin. Tanimiyorum hic birinizi sadece topik degil, isteyen herkese rabbim nasip etsin. Bugunlerede sukur ama insan bazen hakaten yoruluyor. Etrafimdaki gebislere bakiyorum kosuyor yatarken kalkarken rahat. Imtihanimiz sanirim. Vakitte gecmiyor sanki.

merhaba, canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin dediğin gibi belkide sağlıklı deildi o yüzden vücudun kabul etmedi Rabbim en doğru zamanda hayırlı evlatlar versin

Yalnız değilsiniz bende 15. haftaya girdim ama bir şey olacak korkusu ile daha kendimi bile inandıramıyor , söylerken çekiniyorum. Doktora gitmeme 1-2 gün kala iyice stres oluyorum kötü bir şey duyacakmışım gibi. Üzülüyorum da tadını çıkaramadığım için.

Bitmiycek galiba bu stres. 30.haftalarda inanir tadinida cikaririz insallah

Seninde maşallahın var canım ilk tüp bebekte tuttu. Duaların kabul olur inşallah 15+4 olanlar 20. Haftasında olanlar hala hareketlerinize dikkat mi ediyorsunuz ilk aylardaki gibi. Uzun yürüyüşler, fazla ayakta kalmama, temizlik vs... bunları hala yapmıyormusunuz. Risk doğuma kadar bitmeyecek mi şimdi.

Temizlik gibi ağır şeyler yapmıyorum ama ayakta kalma oluyor bazen,günde 45 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…