Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

O kadar haklısın ki bazıları doğurmak istemiyor ben kıyamazdım o yüzden hiç girişmedim bile. Ultrason ölçümleri de iyi cıktı çok sukirsukir
İnsan hamile kalmadan önce kesin aldırırım gözüyle bakıyor ama hamile kaldıktan sonra o cana kıymak istemiyor çok farklı hissediyor insan Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hep gerginiz valla

Ay inşallah durur ya hep sıkıntı yaşadın ama maşallah bebeğin güçlü yine atlatıcaksın Allah'ın izniyle inşallah

Aynen öyle bağlanıyoruz gün geçtikçe valla şafak sayıyorum resmen bir ab önce doğurup koklamak istiyorum

Ikiz bebekler için çift ücret mi alıyorlar acaba?
Ben burda buldum bi perinatolog ikizler 800 dedi. 5 nisana aldım ben de geç değil o zaman
Evet canım ikiz fiyat farklı dediler. Geç değil canım 24. Haftaya kadar yapılabilir demişti doktor

Tansiyon normal gebelik şekeri çıktı. İnşallah gebelikten sonra geçer dikkat ediyorum mecburen. Hiç kilo almadım 2 kilo verdim çıkmasaydı kesin çok alırdım karbonhidratı severiz
Hadi ya hiç almadın ve verdin son haftalarda alırsın o da birşey değildir zaten. Olsun sağlıklı devam etsinde

Amin bende böyle düşünüyorum Allah A sığınıp sağlıkları için dua etmekten başka çare yok gibi .Ama gerçekten tüp bebek olunca sanki daha bir risk olurmuş gibi korku var bende sizde var mı
Açıkçası beni korkutan ikiz olmaları , tüp bebekte insanlar biraz daha tedirgin çünkü zor olan bir şey ve haliyle kaybetme korkusu fazla oluyor. Bence tedirginliğimiz tüp bebekten ziyade zor kavuşmalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…