Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yüksek riskli çıktığında bir tedabi uygulanmıyor sanırsam ben hamile değilim ama bilgilenmek için sordum tatlim

Hakkında hayırlısı olsun canım hiç bir şey planladigimiz gibi gitmiyor malesef... Bundada vardır bir hayir

O kadar haklısın ki bazıları doğurmak istemiyor ben kıyamazdım o yüzden hiç girişmedim bile. Ultrason ölçümleri de iyi cıktı çok sukirsukir
Ay yok ya ben bunları bulmak için ne kadar emek döktüm . Nasıl yapabiliriz ki . Elbette çok zor kimse istemez . Rabbim inşallah hem zihin hem beden sağlığı versin minik kuzulara .

Genel olarak çevremde insanlar yaptırmıyorlar artık , çünkü down sendromu denip normal doğan bir sürü çocuk var . O süreçte stres zaten ekstra yoruyor birde bu insan sevinemezki .

Ne yaptın canım doktora gitcenmi az seni zorlayacak sanki inşallah bir sorun olmaz bebeğin mucadelesine devam eder cokmu kanaman yine rabbim yardım etsin hemen acile git
Yine parça düşüyor. Progestan ampul aldırdım eczaneden, hemşire arkadaşıma yaptırdım. Hastaneye yatınca da bi bunu yaptılar zaten. Hiç kıpırdamadan yatıp bekleyeceğim. Bakalım kanama ne zaman duracak.

En hayırlı iyi zamanını bekliyordur inşallah

Ay yok ya ben bunları bulmak için ne kadar emek döktüm . Nasıl yapabiliriz ki . Elbette çok zor kimse istemez . Rabbim inşallah hem zihin hem beden sağlığı versin minik kuzulara .
Amin bende böyle düşünüyorum Allah A sığınıp sağlıkları için dua etmekten başka çare yok gibi .Ama gerçekten tüp bebek olunca sanki daha bir risk olurmuş gibi korku var bende sizde var mı

Canım gerçekten çok zorluk yaşadın şimdiye kadar atlattın bunuda atlatırsın inşallah

Yinede sen Dr bilgilendir inşallah kötü bir durum olmaz baştan beri kanamalı zaten senin durum vücudunda yıpranmış tır dikkat et ayağının altına yastık köy uzan

Canım endol fitil aldırsana hemen. Bide çok su iç yat bacaklarını kaldır havaya

Selam ahsencim senin nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu? Rutin kan tahlilinde farkettiler canım açlık şekerim yüksekti.
Anladım canım çok geçmiş olsun bşey olmaz allahın izniyle. Bizimde iyi gibi canım bitmek bilmeyen idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum kızım olacak canım Allah nasip ederse

Amiiiin millet hep eli ayağı düzgün diye dua eder ben hayırlı aklı basında sağlıklı evlatlar diye dua ediyorum.

Anladım canım çok geçmiş olsun bşey olmaz allahın izniyle. Bizimde iyi gibi canım bitmek bilmeyen idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum kızım olacak canım Allah nasip ederse
Detaylı randevusu aldın mı canım en son kararsızlıktan ölecektik ikimiz de

Evet çok çabuk enfeksiyon oluyor bende bugün kan ve idrar verdim kesin çıkar. Allah bağışlasın canım benim de erkek

Genel olarak çevremde insanlar yaptırmıyorlar artık , çünkü down sendromu denip normal doğan bir sürü çocuk var . O süreçte stres zaten ekstra yoruyor birde bu insan sevinemezki .
Aynen benim arkadaşım da yaptırdı down sendromlu olabilir falan demişler kız aylarca ağladı doğurdu sapasağlam mis gibi tatlı bir bebeği oldu maşallah valla daha çok strese sokuyor insanı o testler

Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın tekrar başlarsın reglinle zaten istenen kalınlığa gelsin daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…