Hepsi öyle önemli ki , hepimizin gönlüne göre olsun inşallahAmiiiin millet hep eli ayağı düzgün diye dua eder ben hayırlı aklı basında sağlıklı evlatlar diye dua ediyorum.
Karnımız çıksa bari de hamile olduğumuzu anlasakAyy hadi ya bu zamanlarımdan bişey anlamıyom ki zaten
Nazlı olacaklar annesiBende öyle diyorum canım geç olsun güç olmasın. Vakti zamani var demekki nazlaniyor benimkiler
Senin çıkmıştır kızKarnımız çıksa bari de hamile olduğumuzu anlasak
Hiç hamile göbeğine benzemiyo ekmeği fazla yemişim gibiSenin çıkmıştır kız
Benim göbek çıktı ama ne göbeği anlamadım ilaçlardan bence ekmeği fazla kaçırmış göbeği hahahaHiç hamile göbeğine benzemiyo ekmeği fazla yemişim gibi
Amin , size de hayırlı kandiller :)Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
İnşallah öyledir canımAçıkçası beni korkutan ikiz olmaları , tüp bebekte insanlar biraz daha tedirgin çünkü zor olan bir şey ve haliyle kaybetme korkusu fazla oluyor. Bence tedirginliğimiz tüp bebekten ziyade zor kavuşmalardan
Valla benimde öyle şimdiden böyleysek son zamanlarda yuvarlanarak yürürüz herhaldeBenim göbek çıktı ama ne göbeği anlamadım ilaçlardan bence ekmeği fazla kaçırmış göbeği hahaha
Valla ya sorma ama transferde de hep şişti ilaçlar yapıyo bence iğneler falanValla benimde öyle şimdiden böyleysek son zamanlarda yuvarlanarak yürürüz herhalde
Dün göbeğe iğne yaparken elimin altında bebeği hissettim icim bi tuhaf olduBenim göbek çıktı ama ne göbeği anlamadım ilaçlardan bence ekmeği fazla kaçırmış göbeği hahaha
Ay ciddi misin nasıl hissettin sert bişey mi geldi eline nasıldıDün göbeğe iğne yaparken elimin altında bebeği hissettim icim bi tuhaf oldu
Elimin altında hareket etti ellesme der gibiAy ciddi misin nasıl hissettin sert bişey mi geldi eline nasıldı
Oksaparsa koldanda yapabilirsin canım. Ben değiştiriyorum göbekten koldan dönüşümlüElimin altında hareket etti ellesme der gibi
Koldan kendin mi yapıyorsun esin mi yapıyor?Oksaparsa koldanda yapabilirsin canım. Ben değiştiriyorum göbekten koldan dönüşümlü
Yaaaa yerim yaaaa çok güzel bende istiyom öyleElimin altında hareket etti ellesme der gibi
Eşim yapıyor. Doktora sordum dönüşümle vurabilirsin dediKoldan kendin mi yapıyorsun esin mi yapıyor?
Bu sefer Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindimAralık 11 de kürtaj oldum. Tekrar denedim pozitif şuan fakat doktora daha gitmedim. İkili testten bahsediyorum.