- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Transfer öncesindedemi ölçüm yapıyorlar sonramı transfer ilaçlarda bir değişiklik falan yaptimiydi o arkadaşta da iki defa böyle bi sorun olmuştu bilemedim şimdi aklını karıştırmak istemem amaEvet canim onunla doktorumuz aynı valla bilemiyorum ne yanlışlık olabilir ilk defa oldu böyle 6 gun once 9.2 geldi bugün 5.5
Aralık 11 de kürtaj oldum. Tekrar denedim pozitif şuan fakat doktora daha gitmedim. İkili testten bahsediyorum.Evet en son öyleydi kısmet değilmiş Sonra tekrar denemedin mi? Hangi testi canım?
Yaa canım çok sevindim inşallah bu sefer olacakAralık 11 de kürtaj oldum. Tekrar denedim pozitif şuan fakat doktora daha gitmedim. İkili testten bahsediyorum.
Halamgil vardı ya @halemgl nick buydu galiba. Aynısını yaşadı. Üstelik iki kere.Yanlış ölçü olacağını tahmin etmiyorum canim ya nasip kısmet diyelim artık evet tekrar gelecek regl döneminde baslicaz tedaviye inşallah
Demin ondan bahsediyorlardı. Sen ne kadara yaptırdın.Yaa canım çok sevindim inşallah bu sefer olacakAllah kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten çok sevindim yaşasınnn ben ikili test yerine fetal dna testi yaptırdım Dr tavsiyesi ile. O yüzden ikili üçlü falan yaptırmadım canım.
3000 TL genoks a yaptırdıkDemin ondan bahsediyorlardı. Sen ne kadara yaptırdın.yaşasınnn haaa
Yaaa ikisinin doktoru aynımıydı. İlk halley de duymuştuk ve şaşırmıştık. Unutulacak gibi değil. Moral falan kalmamıştı kızda. İnsanı düşündürüyor doğrusu.Transfer öncesindedemi ölçüm yapıyorlar sonramı transfer ilaçlarda bir değişiklik falan yaptimiydi o arkadaşta da iki defa böyle bi sorun olmuştu bilemedim şimdi aklını karıştırmak istemem ama
Bunu yazdıktan sonra kanamam başladı. Allah’ım her yanım titriyor.Herkese merhaba,
7+4 olduk bugün.
Her gidişimde kalbi durdu diyecek diye nabzım yüksek, ellerim buz gibi gidiyorum doktora.
O devasa kanamadan sonra düşüğü kabullendik derken kalp atışını duymuştuk. Bugün daha büyümüş gördük. Kalbi hala gümbür gümbür. Kanama alanı var, benim kahverengi akıntım 13 gündür devam ediyor. Bu bebek doğarsa literatüre geçersin dedi doktor
4 gün sular seller gibi kanama oldu hastanede yattım.
Diyeceğim o ki, ömrü olan yaşıyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız hrpimiz
Son ana kadar umudu kaybetmemek lazımmış yoksa hemen kürtaja gidecektik.
Fotoğrafları paylaştım vajinal ultrason. Kalbi 140 üzerinde atıyor. Kesenin solunda, kese içine doğru kanama alanı varmış allahtan bebeği sıkıştırmıyor. Yorumlayacak olan var mı?
Düştü düşecek derken göğsümü gere gere hamileyim diyemiyorum. Kabullenip sonra kaybetmekten korkuyorum.
Bende böyle önemli bilgileri bir kenara kayıt ediyorum.3000 TL genoks a yaptırdık
Allah yardımcın olsun valla sende diken üstündesin sürekli. Yavrunu sana bağışlasın.Bunu yazdıktan sonra kanamam başladı. Allah’ım her yanım titriyor.
Evet canım halleyin iki kere başına geldi tam transfer olacakken rahim inceliyordu transfer iptal oldu iki defa hatta kadın baksana üyeliğini falan iptal etmiş çok morali bozuldu heralde evet sevkncliyld Dr aynı kişi bilmiyorum günahını alamam ama bu arkadaşta da öyle olunca bı soru işareti olduYaaa ikisinin doktoru aynımıydı. İlk halley de duymuştuk ve şaşırmıştık. Unutulacak gibi değil. Moral falan kalmamıştı kızda. İnsanı düşündürüyor doğrusu.
İyi yapıyorsun canım. İnşallah sorunsuz güzelce geçer gebeliğinBende böyle önemli bilgileri bir kenara kayıt ediyorum.
Ne yaptın canım doktora gitcenmi az seni zorlayacak sanki inşallah bir sorun olmaz bebeğin mucadelesine devam eder cokmu kanaman yine rabbim yardım etsin hemen acile gitBunu yazdıktan sonra kanamam başladı. Allah’ım her yanım titriyor.
Tatlım bu fetal DNa neleri inceliyor?İyi yapıyorsun canım. İnşallah sorunsuz güzelce geçer gebeliğinbende şeker çıktı insülin vuruyorum sabah akşam . Ay sonu detaylı organ taraması var. Bugün de Tetanoz aşısı oldum. Bir şekilde zaman geçiyor ama hamilelik çooook uzun
İlaclarda bi değişiklik yok 1.tedavimde de ayni ilac 2. tedavide de yine aynı ilaclarla basladik ilk tedavimde hic böyle bi sorun olmamıştı.Transfer öncesindedemi ölçüm yapıyorlar sonramı transfer ilaçlarda bir değişiklik falan yaptimiydi o arkadaşta da iki defa böyle bi sorun olmuştu bilemedim şimdi aklını karıştırmak istemem ama
Ah canım şeker mi çıktı. Hamilelik mi tetiklemiş acaba. Tansiyon ne durumda peki. Bitmiyor bu ince detaylarİyi yapıyorsun canım. İnşallah sorunsuz güzelce geçer gebeliğinbende şeker çıktı insülin vuruyorum sabah akşam . Ay sonu detaylı organ taraması var. Bugün de Tetanoz aşısı oldum. Bir şekilde zaman geçiyor ama hamilelik çooook uzun
Evet canım bilgim varHalamgil vardı ya @halemgl nick buydu galiba. Aynısını yaşadı. Üstelik iki kere.
Down sendromu ve 72 tane genetik hastalık inceliyor canım sitesinde yazıyordur ama bunların içinde sma yokmuş. Test sonucu var yada yok demiyor. Benim düşük risk 2 milyon kişide bir geldi. Ultrasonda ölçümler iyiydi ama belki yine de denk gelme ihtimali olabilir. Kesin var yada yok cevabını sadece amniyosentez veriyormuş. Buna göre değerlendirin derim.Tatlım bu fetal DNa neleri inceliyor?
Canım şekerini çok çabuk farketmişsiniz geçmiş olsunİyi yapıyorsun canım. İnşallah sorunsuz güzelce geçer gebeliğinbende şeker çıktı insülin vuruyorum sabah akşam . Ay sonu detaylı organ taraması var. Bugün de Tetanoz aşısı oldum. Bir şekilde zaman geçiyor ama hamilelik çooook uzun
Tansiyon normal gebelik şekeri çıktı. İnşallah gebelikten sonra geçerAh canım şeker mi çıktı. Hamilelik mi tetiklemiş acaba. Tansiyon ne durumda peki. Bitmiyor bu ince detaylar