Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet canim onunla doktorumuz aynı valla bilemiyorum ne yanlışlık olabilir ilk defa oldu böyle 6 gun once 9.2 geldi bugün 5.5
Transfer öncesindedemi ölçüm yapıyorlar sonramı transfer ilaçlarda bir değişiklik falan yaptimiydi o arkadaşta da iki defa böyle bi sorun olmuştu bilemedim şimdi aklını karıştırmak istemem ama

Aralık 11 de kürtaj oldum. Tekrar denedim pozitif şuan fakat doktora daha gitmedim. İkili testten bahsediyorum.
Yaa canım çok sevindim inşallah bu sefer olacak Allah kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten çok sevindim yaşasınnn ben ikili test yerine fetal dna testi yaptırdım Dr tavsiyesi ile. O yüzden ikili üçlü falan yaptırmadım canım.

Demin ondan bahsediyorlardı. Sen ne kadara yaptırdın. yaşasınnn haaa

Transfer öncesindedemi ölçüm yapıyorlar sonramı transfer ilaçlarda bir değişiklik falan yaptimiydi o arkadaşta da iki defa böyle bi sorun olmuştu bilemedim şimdi aklını karıştırmak istemem ama
Yaaa ikisinin doktoru aynımıydı. İlk halley de duymuştuk ve şaşırmıştık. Unutulacak gibi değil. Moral falan kalmamıştı kızda. İnsanı düşündürüyor doğrusu.

Bunu yazdıktan sonra kanamam başladı. Allah’ım her yanım titriyor.

Yaaa ikisinin doktoru aynımıydı. İlk halley de duymuştuk ve şaşırmıştık. Unutulacak gibi değil. Moral falan kalmamıştı kızda. İnsanı düşündürüyor doğrusu.
Evet canım halleyin iki kere başına geldi tam transfer olacakken rahim inceliyordu transfer iptal oldu iki defa hatta kadın baksana üyeliğini falan iptal etmiş çok morali bozuldu heralde evet sevkncliyld Dr aynı kişi bilmiyorum günahını alamam ama bu arkadaşta da öyle olunca bı soru işareti oldu

Bende böyle önemli bilgileri bir kenara kayıt ediyorum.
İyi yapıyorsun canım. İnşallah sorunsuz güzelce geçer gebeliğin bende şeker çıktı insülin vuruyorum sabah akşam . Ay sonu detaylı organ taraması var. Bugün de Tetanoz aşısı oldum. Bir şekilde zaman geçiyor ama hamilelik çooook uzun

Bunu yazdıktan sonra kanamam başladı. Allah’ım her yanım titriyor.
Ne yaptın canım doktora gitcenmi az seni zorlayacak sanki inşallah bir sorun olmaz bebeğin mucadelesine devam eder cokmu kanaman yine rabbim yardım etsin hemen acile git

Tatlım bu fetal DNa neleri inceliyor?

İlaclarda bi değişiklik yok 1.tedavimde de ayni ilac 2. tedavide de yine aynı ilaclarla basladik ilk tedavimde hic böyle bi sorun olmamıştı.
Transfere 5 gün kala ölçüm yapmıştı o zaman gayet iyiydi ve transfer günüde yapıyor düşük çıktı

Ah canım şeker mi çıktı. Hamilelik mi tetiklemiş acaba. Tansiyon ne durumda peki. Bitmiyor bu ince detaylar

Tatlım bu fetal DNa neleri inceliyor?
Down sendromu ve 72 tane genetik hastalık inceliyor canım sitesinde yazıyordur ama bunların içinde sma yokmuş. Test sonucu var yada yok demiyor. Benim düşük risk 2 milyon kişide bir geldi. Ultrasonda ölçümler iyiydi ama belki yine de denk gelme ihtimali olabilir. Kesin var yada yok cevabını sadece amniyosentez veriyormuş. Buna göre değerlendirin derim.

Canım şekerini çok çabuk farketmişsiniz geçmiş olsun

Ah canım şeker mi çıktı. Hamilelik mi tetiklemiş acaba. Tansiyon ne durumda peki. Bitmiyor bu ince detaylar
Tansiyon normal gebelik şekeri çıktı. İnşallah gebelikten sonra geçer dikkat ediyorum mecburen. Hiç kilo almadım 2 kilo verdim çıkmasaydı kesin çok alırdım karbonhidratı severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…