- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
Selam ahsencim senin nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu? Rutin kan tahlilinde farkettiler canım açlık şekerim yüksekti.Canım şekerini çok çabuk farketmişsiniz geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam ahsencim senin nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu? Rutin kan tahlilinde farkettiler canım açlık şekerim yüksekti.Canım şekerini çok çabuk farketmişsiniz geçmiş olsun
Yüksek riskli çıktığında bir tedabi uygulanmıyor sanırsam ben hamile değilim ama bilgilenmek için sordum tatlimDown sendromu ve 72 tane genetik hastalık inceliyor canım sitesinde yazıyordur ama bunların içinde sma yokmuş. Test sonucu var yada yok demiyor. Benim düşük risk 2 milyon kişide bir geldi. Ultrasonda ölçümler iyiydi ama belki yine de denk gelme ihtimali olabilir. Kesin var yada yok cevabını sadece amniyosentez veriyormuş. Buna göre değerlendirin derim.
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç bir şey planladigimiz gibi gitmiyor malesef... Bundada vardır bir hayirİlaclarda bi değişiklik yok 1.tedavimde de ayni ilac 2. tedavide de yine aynı ilaclarla basladik ilk tedavimde hic böyle bi sorun olmamıştı.
Transfere 5 gün kala ölçüm yapmıştı o zaman gayet iyiydi ve transfer günüde yapıyor düşük çıktı
Ay yok ya ben bunları bulmak için ne kadar emek döktüm . Nasıl yapabiliriz ki . Elbette çok zor kimse istemez . Rabbim inşallah hem zihin hem beden sağlığı versin minik kuzulara .O kadar haklısın ki bazıları doğurmak istemiyor ben kıyamazdım o yüzden hiç girişmedim bile. Ultrason ölçümleri de iyi cıktı çok sukirsukir
Hayırlsı olsun kuzum vardır bir vakti onunda sağlıcakla gelsin inşallah .Yanlış ölçü olacağını tahmin etmiyorum canim ya nasip kısmet diyelim artık evet tekrar gelecek regl döneminde baslicaz tedaviye inşallah
Genel olarak çevremde insanlar yaptırmıyorlar artık , çünkü down sendromu denip normal doğan bir sürü çocuk var . O süreçte stres zaten ekstra yoruyor birde bu insan sevinemezki .Anladım cnm. Zaten risk yoksa yaptırmanın bir manası yok ama kesin bir risk varsa bilemiyorum ne yapacağımı ne düşünürüm o zaman. Ama az da olsa Bi risk mutlaka 2 li testi 3 lü testi falan filan çıkıyormuş
Yine parça düşüyor. Progestan ampul aldırdım eczaneden, hemşire arkadaşıma yaptırdım. Hastaneye yatınca da bi bunu yaptılar zaten. Hiç kıpırdamadan yatıp bekleyeceğim. Bakalım kanama ne zaman duracak.Ne yaptın canım doktora gitcenmi az seni zorlayacak sanki inşallah bir sorun olmaz bebeğin mucadelesine devam eder cokmu kanaman yine rabbim yardım etsin hemen acile git
En hayırlı iyi zamanını bekliyordur inşallahSelam kızlar bugün transferim vardi ama malesef ertelendi rahim kalınlığı yeterli ölçüde gelmedi riske atmayalım dedi doktor bugün söktürücü başladık 10 güne regl olurum heralde o zaman tekrar başlıcaz vardır bundada bi hayır
Amin bende böyle düşünüyorum Allah A sığınıp sağlıkları için dua etmekten başka çare yok gibi .Ama gerçekten tüp bebek olunca sanki daha bir risk olurmuş gibi korku var bende sizde var mıAy yok ya ben bunları bulmak için ne kadar emek döktüm . Nasıl yapabiliriz ki . Elbette çok zor kimse istemez . Rabbim inşallah hem zihin hem beden sağlığı versin minik kuzulara .
Canım gerçekten çok zorluk yaşadın şimdiye kadar atlattın bunuda atlatırsın inşallahYine parça düşüyor. Progestan ampul aldırdım eczaneden, hemşire arkadaşıma yaptırdım. Hastaneye yatınca da bi bunu yaptılar zaten. Hiç kıpırdamadan yatıp bekleyeceğim. Bakalım kanama ne zaman duracak.
Bildiğim kadarıyla uygulanmıyor canımYüksek riskli çıktığında bir tedabi uygulanmıyor sanırsam ben hamile değilim ama bilgilenmek için sordum tatlim
Yinede sen Dr bilgilendir inşallah kötü bir durum olmaz baştan beri kanamalı zaten senin durum vücudunda yıpranmış tır dikkat et ayağının altına yastık köy uzanYine parça düşüyor. Progestan ampul aldırdım eczaneden, hemşire arkadaşıma yaptırdım. Hastaneye yatınca da bi bunu yaptılar zaten. Hiç kıpırdamadan yatıp bekleyeceğim. Bakalım kanama ne zaman duracak.
Canım endol fitil aldırsana hemen. Bide çok su iç yat bacaklarını kaldır havayaYine parça düşüyor. Progestan ampul aldırdım eczaneden, hemşire arkadaşıma yaptırdım. Hastaneye yatınca da bi bunu yaptılar zaten. Hiç kıpırdamadan yatıp bekleyeceğim. Bakalım kanama ne zaman duracak.
Anladım canım çok geçmiş olsun bşey olmaz allahın izniyle. Bizimde iyi gibi canım bitmek bilmeyen idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum kızım olacak canım Allah nasip ederseSelam ahsencim senin nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu? Rutin kan tahlilinde farkettiler canım açlık şekerim yüksekti.
Amiiiin millet hep eli ayağı düzgün diye dua eder ben hayırlı aklı basında sağlıklı evlatlar diye dua ediyorum.Ay yok ya ben bunları bulmak için ne kadar emek döktüm . Nasıl yapabiliriz ki . Elbette çok zor kimse istemez . Rabbim inşallah hem zihin hem beden sağlığı versin minik kuzulara .
Detaylı randevusu aldın mı canım en son kararsızlıktan ölecektik ikimiz deAnladım canım çok geçmiş olsun bşey olmaz allahın izniyle. Bizimde iyi gibi canım bitmek bilmeyen idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum kızım olacak canım Allah nasip ederse
3 nisana aldım canım 22+3 gibi falan bişey oluyormDetaylı randevusu aldın mı canım en son kararsızlıktan ölecektik ikimiz de
Evet çok çabuk enfeksiyon oluyor bende bugün kan ve idrar verdim kesin çıkar. Allah bağışlasın canım benim de erkekAnladım canım çok geçmiş olsun bşey olmaz allahın izniyle. Bizimde iyi gibi canım bitmek bilmeyen idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum kızım olacak canım Allah nasip ederse
Aynen benim arkadaşım da yaptırdı down sendromlu olabilir falan demişler kız aylarca ağladı doğurdu sapasağlam mis gibi tatlı bir bebeği oldu maşallah valla daha çok strese sokuyor insanı o testlerGenel olarak çevremde insanlar yaptırmıyorlar artık , çünkü down sendromu denip normal doğan bir sürü çocuk var . O süreçte stres zaten ekstra yoruyor birde bu insan sevinemezki .
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın tekrar başlarsın reglinle zaten istenen kalınlığa gelsin daha önemliSelam kızlar bugün transferim vardi ama malesef ertelendi rahim kalınlığı yeterli ölçüde gelmedi riske atmayalım dedi doktor bugün söktürücü başladık 10 güne regl olurum heralde o zaman tekrar başlıcaz vardır bundada bi hayır