- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Sağol canım. Sen ne zaman gidecektin kontrole.Bu sefer Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim
Mümkünse iğne yaparken olmasın insan vicdan yapıyorYaaaa yerim yaaaa çok güzel bende istiyom öyle
Benim eşim korkak kız hayatta yapamaz onun için bi de saglık ocağına götürür beniEşim yapıyor. Doktora sordum dönüşümle vurabilirsin dedi
Canimm benimm inan aglayarak okudum yazdıklarını aynı şeyleri yaşadım hemde 3 defaMerhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Hepinize canı gönülden dua ediyorum. Bahtı güzel evlatlarınız olsun. Allah doğru zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kucak dolusu sevgiler kızkardeşlerim
Çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın. Umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp sağlıklı bir gebelik haberi verirsin bize...Merhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Hepinize canı gönülden dua ediyorum. Bahtı güzel evlatlarınız olsun. Allah doğru zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kucak dolusu sevgiler kızkardeşlerim
En yakın zamanda kendini toparlarsın inşallah. Gerçekten çok üzüldüm. Sağlıksızsa yapacak hiç birşey yok. Elimizden gelen bu kadar. Rabbim sana güç kuvvet versin.Merhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Yaaa kıyamam hiç öyle düşünmemiştim doğru dedin valla onlar iyi olsun da gerisi önemli değilMümkünse iğne yaparken olmasın insan vicdan yapıyor
Hakkında hayırlısı böyleymiş sağlıksızdı ve vücudun attı diye düşün inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğe kavuşursun şimdilik dinlen hiç sıkma canını vardır her işte hayırMerhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Canim çok üzüldüm çok geçmiş olsun olmayınca olmuyor malesef elden bişey gelmiyor.Merhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Dünden beri düşünüp duruyorum vala eşim yapsa beceremez bacağa mi geçsem acır mi acepYaaa kıyamam hiç öyle düşünmemiştim doğru dedin valla onlar iyi olsun da gerisi önemli değil
Ben göbek harici başka hiç Bi yerden vurmadım bilmiyorum ki acır mı. Ama bebekler hissederim ki iğneyiDünden beri düşünüp duruyorum vala eşim yapsa beceremez bacağa mi geçsem acır mi acep
Tıpta öyle bir şey mümkün değil de insanın içi rahat etmiyor işte. Mantığım rahim duvarına gelene kadar karındaki katmanları sayıyor kalbim anneeem kuzuuuum iyiliğiniz için diyorBen göbek harici başka hiç Bi yerden vurmadım bilmiyorum ki acır mı. Ama bebekler hissederim ki iğneyi
Cuma günü kan vercem tekrar canımSağol canım. Sen ne zaman gidecektin kontrole.
Yok yok canım sen öyle düşünme insan hamileyken hassas oluyor bende asla mümkünü olmayan şeyleri takıyorum bazen ağlıyorum ama işte ne bilim yaTıpta öyle bir şey mümkün değil de insanın içi rahat etmiyor işte. Mantığım rahim duvarına gelene kadar karındaki katmanları sayıyor kalbim anneeem kuzuuuum iyiliğiniz için diyor
Herşey gönlünce olsun inşallahMerhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Ağlama kız ağlayınca bebekler de üzülüyor stresi falan hissediyorlarYok yok canım sen öyle düşünme insan hamileyken hassas oluyor bende asla mümkünü olmayan şeyleri takıyorum bazen ağlıyorum ama işte ne bilim ya
Gerçekten çok ama çok üzgünümMerhaba herkese, dün sabah kalp atışı duyup akşam düşük yaşadım. Maalesef tam anlamıyla düşük oldu. Tuvalette elime geldi. Başından beri doktorla iletişim halindeyim. Ona fotoğrafını gönderdim bugün kontrole çağırdı gerçekten düşmüştü. Düşük olunca tüm ağrılarım bir anda geçti. Bir rahatlama yaşadım. Başından beri bedenim atmaya çalışıyorsa sağlıklı değildi diye düşünüyorum. Şimdi sırada uzak kalma, dinlenme, iyileşme var. Gebelikten nefret etmek istemiyorum, çünkü benim gebelik denince aklıma hep kötü anılar geliyor artık. Uzak kaldığım süreçte genetik testlerimiz yapılacak eşimle benim. Covid aşımı olacağım.
Ne bilim bacım ya bazen en ufak şeye alınıyorum sinirleniyorum falan mart sonu gelse de biraz ailemin yanına gitsem havam değişir belkiAğlama kız ağlayınca bebekler de üzülüyor stresi falan hissediyorlar
Oyy hormonlar iş basında desene. Başımıza ne geldiyse bu hormonlar yüzünden geldi zatenNe bilim bacım ya bazen en ufak şeye alınıyorum sinirleniyorum falan mart sonu gelse de biraz ailemin yanına gitsem havam değişir belki