bir haftadır uğraşıyorum nerdeyse sen nerelerdesin. Önce idrarlarla başladım. Bugün 11.günüm kan testi yaptım. İki gün öncede yaptım çok şükür katlanmış. Doktorun gün vermesini bekliyorum.
Hadi ya bizimki hep giriyor muayeneyeBi ara benimkini muayeneye bile sokmuyorlardı biz doğurana kadar da pandemi bitecek mi hiç sanmıyorum
Ne gibi olumsuz şeyler okudun merak ettim valla Bayadır kullanıyoruz hep bu ilacı merak ettim şimdiEstrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.
1 ay sonra bütün ülke kırmızıHadi ya bizimki hep giriyor muayeneyebence pandemi bitmez bacım
Valla kız sorma. Off çok canım sıkılıyor yaa 12. Haftam dolsada ailemin yanına gitsem bari kuzenler muze ler onun bebeğiyle oynar vakit geçirirdim burada kimsem de yok zaman da geçmiyor çok sıkıcı herşey. İnşallah doktor izin verir Seyehat Bi sakıncalı durum yoksa bence bişey demez gibi1 ay sonra bütün ülke kırmızı
Yok kız ters bir durum olursa anca yok der zaten ikinci trimesterda seyahat daha çok tercih ediliyor doktorlar da öyle öneriyor ilk 3 ay bitince gidip son 3 ay gelmeden dönersinValla kız sorma. Off çok canım sıkılıyor yaa 12. Haftam dolsada ailemin yanına gitsem bari kuzenler muze ler onun bebeğiyle oynar vakit geçirirdim burada kimsem de yok zaman da geçmiyor çok sıkıcı herşey. İnşallah doktor izin verir Seyehat Bi sakıncalı durum yoksa bence bişey demez gibi
Yok kız o kadsr kalmam zaten 1 ay falan kalcamYok kız ters bir durum olursa anca yok der zaten ikinci trimesterda seyahat daha çok tercih ediliyor doktorlar da öyle öneriyor ilk 3 ay bitince gidip son 3 ay gelmeden dönersin
2li test yaptır ama doktor 3lü 4lu derse hiç bulaşma ikili testin güvenirliği daha yüksek. 3lu 4lüde risk hep daha yüksek çıkıyor sonra doktor da cvs amniyosentez falan istiyor. O arada senin giden psikolojini de düşün. 2lide risk düşük çıkarsa hic elleşme bence. Yüksek çıkarsa da Allah korusun fetal dna yaptır.Yok kız o kadsr kalmam zaten 1 ay falan kalcaminşallah herşey yolundadır ya 2 li testi de atlatsam oh çekecem
Amniyosenteze falan yaklaşmak istemiyorum açıkcası. Detal dna dediğin gibi kesin sonuçta onu yaptırırız ne kadsr ortalama onun ücreti2li test yaptır ama doktor 3lü 4lu derse hiç bulaşma ikili testin güvenirliği daha yüksek. 3lu 4lüde risk hep daha yüksek çıkıyor sonra doktor da cvs amniyosentez falan istiyor. O arada senin giden psikolojini de düşün. 2lide risk düşük çıkarsa hic elleşme bence. Yüksek çıkarsa da Allah korusun fetal dna yaptır.
Hatta maddi durumunuz iyiyse direkt fetal dna da yaptırabilirsin o kesin sonuç.
2500-3500 arası değişiyor sanırım labaratuvara ve testin gideceği ülkeye göre. Turkiyede aracı olan birkaç firma var diye biliyorum ama isim bilmiyorum doktor söyler zaten.Amniyosenteze falan yaklaşmak istemiyorum açıkcası. Detal dna dediğin gibi kesin sonuçta onu yaptırırız ne kadsr ortalama onun ücreti
Anladım bacım ne yapalım Allah korusun risk yüksek çıkarsa bunu da yaptırırım zaten her ay ilaçlara veriyo bundan da sakınmam güç yettiği yere kadar ama i BM işallah risk çıkmaz ya2500-3500 arası değişiyor sanırım labaratuvara ve testin gideceği ülkeye göre. Turkiyede aracı olan birkaç firma var diye biliyorum ama isim bilmiyorum doktor söyler zaten.
Benimki kürtajla sonlandı. Sende mi erkek annesi olacaksın. MaşallahMerhaba canım çok şükür iyi gidiyor bebiş erkeksen ne yaptın?
Yaş riski düşük çıkar senin ultrason ölçümleri de normalse hiç korkmaAnladım bacım ne yapalım Allah korusun risk yüksek çıkarsa bunu da yaptırırım zaten her ay ilaçlara veriyo bundan da sakınmam güç yettiği yere kadar ama i BM işallah risk çıkmaz ya
Hadi bakalım bacım inşallahYaş riski düşük çıkar senin ultrason ölçümleri de normalse hiç korkma
Sağol canısı, amin inşallahHadi gozun aydin canim benim insh saglikli gebeligin olur kucagina alirsin yavrunucok sevindim coookk
10+2sin demi bugün?Hadi bakalım bacım inşallahayın 18 i gelse de gitsem yaa nubu da belli olur belki
Sağol tatlım. Bakalım zaman ne gösterecekgözünaydın canım çok sevindim
Evet en son öyleydi kısmet değilmiş Sonra tekrar denemedin mi? Hangi testi canım?Benimki kürtajla sonlandı. Sende mi erkek annesi olacaksın. Maşallahsağlıkla gelsin paşam. Sende testlerini yaptırdın mı?
Evet bacım sata göre 10+2 ama ben doktora 9+4 de mi ne gitmiştim doktor 9+1 demişti o yüzden şuan 10+2 olmayabilir10+2sin demi bugün?
Ona çok takılma satla ultrason arasında birkaç gün var doğum muhtemelen sata göre olur. Satı geriye almaz anca 2 3 hafta fark olursa. dondurulmuslarda bölünme hızıyla alakalıymis.Evet bacım sata göre 10+2 ama ben doktora 9+4 de mi ne gitmiştim doktor 9+1 demişti o yüzden şuan 10+2 olmayabilir