Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

2500-3500 arası değişiyor sanırım labaratuvara ve testin gideceği ülkeye göre. Turkiyede aracı olan birkaç firma var diye biliyorum ama isim bilmiyorum doktor söyler zaten.
UkaderU UkaderU doktor ikiz olunca bana da dedi sorduk biz 3500 dediler . Eşim istersen yaptıralım dedi bende doktor bir şüphe görmeyince gerek görmedim. Çıksa ne olacak sonlandırmayacaktım birde aylarca onun stresinimi yaşayayım. 3500 çocuklara bir sürü şey alınır.

Selam kızlar bugün transferim vardi ama malesef ertelendi rahim kalınlığı yeterli ölçüde gelmedi riske atmayalım dedi doktor bugün söktürücü başladık 10 güne regl olurum heralde o zaman tekrar başlıcaz vardır bundada bi hayır 🤲
Öncelikle hayırlısı olsun ama rahim kalınlığına daha önce bakılmadımı , ya da kalınlaştırmak için ilaç kullandırmadı mı ?

Öncelikle hayırlısı olsun ama rahim kalınlığına daha önce bakılmadımı , ya da kalınlaştırmak için ilaç kullandırmadı mı ?
Sagol canim Allah razı olsun.
Ilac kullanıyodum daha önce bakildi hatta son kontrolde 9.2 geldi kalınlık transfere karar verildi bugün son kontrolde 5.5 geldi 🤷‍♀️

Ilac kullanıyodum daha önce bakildi hatta son kontrolde 9.2 geldi kalınlık transfere karar verildi bugün son kontrolde 5.5 geldi 🤷‍♀️
Nasıl değişmiş öyle çok garip , yanlış filan ölçmemişlerdir değil mi , nasip kısmet mi diyelim artık , gelecek aya mı olacak şimdi ?

Kız bebeler ne olacak öyle düşünme araya çarşaf geriyorlar 🤣
Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur🤗
Özel maliyeyli hastahaneler alıyordur eşleri sanırsam iceri

Herkese merhaba,
7+4 olduk bugün.
Her gidişimde kalbi durdu diyecek diye nabzım yüksek, ellerim buz gibi gidiyorum doktora.
O devasa kanamadan sonra düşüğü kabullendik derken kalp atışını duymuştuk. Bugün daha büyümüş gördük. Kalbi hala gümbür gümbür. Kanama alanı var, benim kahverengi akıntım 13 gündür devam ediyor. Bu bebek doğarsa literatüre geçersin dedi doktor😅
4 gün sular seller gibi kanama oldu hastanede yattım.

Diyeceğim o ki, ömrü olan yaşıyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız hrpimiz😇
Son ana kadar umudu kaybetmemek lazımmış yoksa hemen kürtaja gidecektik.

Fotoğrafları paylaştım vajinal ultrason. Kalbi 140 üzerinde atıyor. Kesenin solunda, kese içine doğru kanama alanı varmış allahtan bebeği sıkıştırmıyor. Yorumlayacak olan var mı?
Düştü düşecek derken göğsümü gere gere hamileyim diyemiyorum. Kabullenip sonra kaybetmekten korkuyorum. 😰

Eklentiler

• 65740116-CFD5-4960-A117-42F1B19FE648.jpeg
    65740116-CFD5-4960-A117-42F1B19FE648.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 40
  • F6862B2F-B38F-4039-A06D-08DE6C362D35.jpeg
    F6862B2F-B38F-4039-A06D-08DE6C362D35.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 39
Her zaman aynı Dr mu ölçüyor bu kalınlığı canım sen düşükten kaç adet sonra tekrar başladın

Kapanan grubumuzda bir arkadaşa daha öyle olmuştu. Yanılmıyorsam 2 kere. Benden daha iyi hatırlayanlar yazar şimdi 👍🏼

Herkese merhaba,
7+4 olduk bugün.
Her gidişimde kalbi durdu diyecek diye nabzım yüksek, ellerim buz gibi gidiyorum doktora.
O devasa kanamadan sonra düşüğü kabullendik derken kalp atışını duymuştuk. Bugün daha büyümüş gördük. Kalbi hala gümbür gümbür. Kanama alanı var, benim kahverengi akıntım 13 gündür devam ediyor. Bu bebek doğarsa literatüre geçersin dedi doktor😅

Diyeceğim o ki, ömrü olan yaşıyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız hrpimiz😇

Fotoğrafları paylaştım vajinal ultrason. Kalbi 140 üzerinde atıyor. Kesenin solunda, kese içine doğru kanama alanı varmış allahtan bebeği sıkıştırmıyor. Yorumlayacak olan var mı?
Düştü düşecek derken göğsümü gere gere hamileyim diyemiyorum. Kabullenip sonra kaybetmekten korkuyorum. 😰
Gözünüz aydın çok sevindim , o dönem hepimizi üzmüştü o kanama , peki bu kanama ne zaman geçecekmiş nereden kaynaklanıyormuş,sebep nedir ? Ama demek ki bebiş nasıl güçlü inşallah o kanamalarda geçer rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağınıza almayı nasip eder.

Ona çok takılma satla ultrason arasında birkaç gün var doğum muhtemelen sata göre olur. Satı geriye almaz anca 2 3 hafta fark olursa. dondurulmuslarda bölünme hızıyla alakalıymis.
Hee anladım doktora da demiştim o da aynı dedi günleri o kadsr önemseme dedi iyi bari

Gözünüz aydın çok sevindim , o dönem hepimizi üzmüştü o kanama , peki bu kanama ne zaman geçecekmiş nereden kaynaklanıyormuş,sebep nedir ? Ama demek ki bebiş nasıl güçlü inşallah o kanamalarda geçer rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağınıza almayı nasip eder.
Çok teşekkür ederim. Bendeki kanama kahverengiye dönmüştü içerideki pıhtı alanı azalsın diye oksapar vurulmaya başladım. İyi gelmiş, o pıhtı azalmış yoksa bana da pıhtı atabilirmiş. Ama neden böyle bir kanama yaşadım açıklayamıyorlar 🤷🏼‍♀️

UkaderU UkaderU doktor ikiz olunca bana da dedi sorduk biz 3500 dediler . Eşim istersen yaptıralım dedi bende doktor bir şüphe görmeyince gerek görmedim. Çıksa ne olacak sonlandırmayacaktım birde aylarca onun stresinimi yaşayayım. 3500 çocuklara bir sürü şey alınır.
Anladım cnm. Zaten risk yoksa yaptırmanın bir manası yok ama kesin bir risk varsa bilemiyorum ne yapacağımı ne düşünürüm o zaman. Ama az da olsa Bi risk mutlaka 2 li testi 3 lü testi falan filan çıkıyormuş

Nasıl değişmiş öyle çok garip , yanlış filan ölçmemişlerdir değil mi , nasip kısmet mi diyelim artık , gelecek aya mı olacak şimdi ?
Yanlış ölçü olacağını tahmin etmiyorum canim ya nasip kısmet diyelim artık evet tekrar gelecek regl döneminde baslicaz tedaviye inşallah

Herkese merhaba,
7+4 olduk bugün.

Canım benim gözün aydın saglikla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💕💕

O kadar haklısın ki bazıları doğurmak istemiyor ben kıyamazdım o yüzden hiç girişmedim bile. Ultrason ölçümleri de iyi cıktı çok sukirsukir

X