Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Doğru diyosun cnm inşallah gerek kalmaz sizin işiniz daha zor ama olsun sonu güzel olsun 2 yavrucak büyürler gider tatlılıkları zorluklarını unuttururlar 🥰 ya ben de normalden korkuyorum sancıdan afedersin küçücük yerden o nasıl çıkacak derdi falan filan hoş sezeryandan da çok korkuyorum ama artık eskisi gibi değil çabuk toparlanıyosun5 diyorlar kuzenlerime sezeryan oldu. Ben ilk narkoz opu işleminde aldım ondan bile korkmuştum doğumda artık heyecan o korkuyu bastırır bize 🙏🏻🥰
Onu da araştırdım genel anestezi sezaryen olunca uyandığında çok acılı oluyormuş ama spinal olduğunda uyuşukluk geçene kadar ameliyatın ilk acısı geçiyormuş 🤣
Inşallah dediğin olur ya çabucak toparlanırız 🤗

Ay evet bak bu dediğini unutmuşum 🤣 demiştin valla tek kesede kız bebek çok yükseltiyor demiştin aha bak bu doğru çıksın işte yoksa sen kaç 🤩 şaka bş yana tabi. İkra meyra ya attım ben usgler in hepsini hepsi kız yönünde ama 10. 11. Hafta olanlar da daha iyi belli olur dedi
Bana da aynısını demişti sonra doktor da kız dedi🤣🤣

Onu da araştırdım genel anestezi sezaryen olunca uyandığında çok acılı oluyormuş ama spinal olduğunda uyuşukluk geçene kadar ameliyatın ilk acısı geçiyormuş 🤣
Inşallah dediğin olur ya çabucak toparlanırız 🤗
Ay bende kafam ayıkken aşağıda beni kesiyorlar diye çok korkarım o yüzden düşünmüyorum beni 2 gün sonra uyandırsınlar ya 🤣🤣

Ay bende kafam ayıkken aşağıda beni kesiyorlar diye çok korkarım o yüzden düşünmüyorum beni 2 gün sonra uyandırsınlar ya 🤣🤣
Kız bebeler ne olacak öyle düşünme araya çarşaf geriyorlar 🤣
Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur🤗

Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur🤗
Alıyorlar eşleri ben görüyorum böyle doktorların paylaşımlarında filan . Ama belden uyuşturmadan bende korkuyorum. Ben normal anestezide bile canım acıyacak tepki veremeyeceğim diye stres oldum :) belki kendi irademle bayılırım korkup :) UkaderU UkaderU gibiyim bende :)

Ayy eşim hiç gelmesin ben iyice heyecan yaparım 🤣🤣 o da ben de gelcem diyip duruyo ama bence eşleri sokmalar pandemiden dolayı

Alıyorlar eşleri ben görüyorum böyle doktorların paylaşımlarında filan . Ama belden uyuşturmadan bende korkuyorum. Ben normal anestezide bile canım acıyacak tepki veremeyeceğim diye stres oldum :) belki kendi irademle bayılırım korkup :) UkaderU UkaderU gibiyim bende :)
Ya sorma ondan bende çok korkuyorum ama ruhumuz duymaz 🤣

Kacinci gün embriyosuydu seninkiler? Ler dedim bak Allah söyletti tek mi koydular çift mi bilmiyorum bu arada 🙈
Katlanarak artsın inşallah dualarımdasın 😍
3.gün embriyosu. Çift koyuldu. 11.günde 298 çıktı. Aslında bugün test günümdü. Allah razı olsun bende dua ediyorum bol bol hepimize. Kalbimdeki ikiz olması. Ama Allahım hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun tabi

Arkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler💓💓
gözünaydın canım maşallah :KK28:

Doğursak işte normal bassalar epidurali ne kesme var ne bicme🤣

3.gün embriyosu. Çift koyuldu. 11.günde 298 çıktı. Aslında bugün test günümdü. Allah razı olsun bende dua ediyorum bol bol hepimize. Kalbimdeki ikiz olması. Ama Allahım hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun tabi
Ay evet 3.günse değerin yüksek maşallah 😍

X