- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Ya bıraksın bu işleri o nereden bilecek biz bunun kitabını yazacağız neredeyse. 11.günsün tatlım pozitiftir. Sen artışa bak. Bende şuan artmışmı onun telaşındayım.Hemsire ilaclardan cift cizgi olabliyor. Hemen sevinmeyin dedi. Kan verdik ama morelman çöktüm
20 haftama yakin oluyorum canim 19+4 felan sanirim.. bizim burda zaten detayli ultrason 20.ci haftalarda yapiliyor seninkini baya gun atmislar ikiz diyemi acaba?Sen 18 martta tam kaç haftalık oluyorsun canım? Benimkini 5 nisana verdiler 23.haftada olcam çok geç gibi geldi. Millet hep 21 22de gitmiş
Sagol aygulcugum darisi sizlere inshaAllahSelamlar canım. Allah oğlunu sana bağışlasın. Maşallahartık isimler düşünülmeye başlanmıştır siz level atladınız.
Aygulcugumm hayirli olsun transferin ne guzel heyecan dolu donem baslamis canim yeni okudum yukarda hemen yaziyim dedim saglikli gebelikler diliyorum canim insh katkatkatlanir degerin yavrun smsiki sarilir birakmaz seniBende kan verdim sonuç bekliyorum şuan. Artış varmı ona bakacağız.
Göğüs ucunda henüz bir değişim olmadı bende . Çatlak kremi ben şimdiden başladım hiç doktora filan sormadan . Yazacakları Lierac filan onların .Kıllanma bende de oldu özellikle göbektebadem yapıda sürüyorum ben doktor çatlak kremi yazana kadar iyice maymuna dönerim artık doğumdan sonra lazer paklar bizi ya bir de göğüs ucunun rengi koyulaştı gibi bende sanki sizde de oldu mu kızlar
İnşallahSagol aygulcugum darisi sizlere inshaAllahevet baya onde gidiyoruz artik haberler sizde sen neyaptin transfer oldunmu? Umarim hersey yolunda gider burdaki herkezin minnos minnos gobusleri cikar inshaAllahhh ❤
Bilmiyorum ki neden öyle oldu ay sonuna falan verselerdi bari20 haftama yakin oluyorum canim 19+4 felan sanirim.. bizim burda zaten detayli ultrason 20.ci haftalarda yapiliyor seninkini baya gun atmislar ikiz diyemi acaba?
Bence kan testi verin siz bugün içiniz rahatlasın, strese girmeyin hiç.Kızlar evde erken gebelik testi yapıp . Kanda negatif gören var mı. Hemşirler çok canımı sıktı
Aaaa pozitif çıktı mı ne zaman yaptınız test, :) çok sevindim maşallah , hadi inşallah bu kez sağlıklıca gelsin :)İnşallaholdum canım. Testte oldum iyi şimdilik sanırım haftaya çağırır keseye bakmaya.
Aaaa pozitif çıktı mı ne zaman yaptınız test, :) çok sevindim maşallah , hadi inşallah bu kez sağlıklıca gelsin :)
Aaa ben nasıl kaçırmışım :) neyse olsun çok sevindim . Kaç çıkıyor değerler , inşallah hadi hem kese hem bebek görünsün :)bir haftadır uğraşıyorum nerdeyse sen nerelerdesin. Önce idrarlarla başladım. Bugün 11.günüm kan testi yaptım. İki gün öncede yaptım çok şükür katlanmış. Doktorun gün vermesini bekliyorum.
Valla bende meraktayım kötü bir durum yoktur inşallah .
Çok sevindimbir haftadır uğraşıyorum nerdeyse sen nerelerdesin. Önce idrarlarla başladım. Bugün 11.günüm kan testi yaptım. İki gün öncede yaptım çok şükür katlanmış. Doktorun gün vermesini bekliyorum.
inşallah dökülürler yabenim de cenemde sankiinsallah ilaclar kesilince dokulurler
inşallahDoğumla dökülür diye duydum ama emin değilim inşallah dökülür , yoksa lazer filan bakacağız bir yoluna ileride.
ağda yapınca sonuç nasıl oldu peki tekrar çıkmaya başladılar mı hiç?Benimde oldu hem göbekte hem yanakta dayanamadım yanaklarıma ağda yaptım sinir oluyordum her gün görünce
Tecrübeli annelerden bilgi aldım rahatsız olup sakin almayın dökülüyor demiş çoğu. Bazıları da almışlar sonra çıkmaya devam etmiş ben korktum hiç ellemiyorum şimdi. Zaten pandemi başladı başlayalı bıyık da almıyorum nasılsa maske var diyeinşallah dökülürler ya