Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aaa ben nasıl kaçırmışım :) neyse olsun çok sevindim . Kaç çıkıyor değerler , inşallah hadi hem kese hem bebek görünsün :)
9.gün 65 ti. Bugün 135 olmuş. İlk çağırdığında kesenin yerine bakıyor. Sonrakinde bebiş varmı diye hatta geçen sefer ikinci çağırmasında kalpte duymuştuk. Umarım bu seferde öyle olur.

Arkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler

Çok sevindim canım gerçekten yüksek. İnşallah güzelde devam eder. Benim tek embriyo 136 çıktı. Senin galiba ikiz

Hemşire gördü mü hemşire sen ondan haber ver gıcık oldum kadına
Gözün aydın canım inşallah ikizdir

ayyy o zaman asla dokunmuyorum sakallara alışıcaz artık 9 ay , tecrübeli anneler umarım haklı çıkarlarr aynen öyle maske sağolsun uzun süre idare ediyor benim eşim de şuan askerde olduğu için evde de bir çekincem olmuyo kendimden soğuyana kadar sabrediyorum

Çenedeki tüyleri de saklar maske iyi ki maske var ya

Kızlar siz iğne falan kullanıyorsunuz ondan mı kıllanıyor acaba, ben estrofem corasprin progestan fitil ve folik kullanıyorum. Şimdi beni kıllandırmayın korktum

Göğüs ucunda henüz bir değişim olmadı bende . Çatlak kremi ben şimdiden başladım hiç doktora filan sormadan . Yazacakları Lierac filan onların .
Bende kafama göre alayım diyorum yaa kremi hangi kremi aldın hangisi iyidir acaba

Çok sevindim canım gerçekten yüksek. İnşallah güzelde devam eder. Benim tek embriyo 136 çıktı. Senin galiba ikiz
Ay maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin Aygülüm hadi gözün aydın ya ben artık beta ile ikiz olayına inanmıyorum 12. Gün 730 iki gün sonra 2296 olmuştum 3 kat arttı burada bağırdım ikiz ikiz diye tek çıktı neye göre fazla çıkıyor beta bilmiyorum o yüzden hiç takılmayın

Öncelikle gözün aydın bak korktuğun gibi olmadı sağlıkla ilerlesin inşallah afiyet olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…