- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
9.gün 65 ti. Bugün 135 olmuş. İlk çağırdığında kesenin yerine bakıyor. Sonrakinde bebiş varmı diye hatta geçen sefer ikinci çağırmasında kalpte duymuştuk. Umarım bu seferde öyle olur.Aaa ben nasıl kaçırmışım :) neyse olsun çok sevindim . Kaç çıkıyor değerler , inşallah hadi hem kese hem bebek görünsün :)
Çok sevindim canım gerçekten yüksek. İnşallah güzelde devam eder. Benim tek embriyo 136 çıktı. Senin galiba ikizArkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler
Hemşire gördü mü hemşire sen ondan haber ver gıcık oldum kadınaArkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler
Beni kameraya çekiyordu hiç ona bakmadım. O kadar üzüldüm ki görmedim bile onuHemşire gördü mü hemşire sen ondan haber ver gıcık oldum kadına
Gözün aydın canım inşallah ikizdir
Daha çıkmadı valla ama illa ki çıkar çıktıkça alıcam artık sonra da lazere giderimağda yapınca sonuç nasıl oldu peki tekrar çıkmaya başladılar mı hiç?
ayyy o zaman asla dokunmuyorum sakallara alışıcaz artık 9 ay ,Tecrübeli annelerden bilgi aldım rahatsız olup sakin almayın dökülüyor demiş çoğu. Bazıları da almışlar sonra çıkmaya devam etmiş ben korktum hiç ellemiyorum şimdi. Zaten pandemi başladı başlayalı bıyık da almıyorum nasılsa maske var diye
geçici bir kıllanma olduğu için çok inat etmeden giderler inşallah canımDaha çıkmadı valla ama illa ki çıkar çıktıkça alıcam artık sonra da lazere giderim
Çenedeki tüyleri de saklar maske iyi ki maske var yaayyy o zaman asla dokunmuyorum sakallara alışıcaz artık 9 ay ,tecrübeli anneler umarım haklı çıkarlarr aynen öyle maske sağolsun uzun süre idare ediyor benim eşim de şuan askerde olduğu için evde de bir çekincem olmuyo kendimden soğuyana kadar sabrediyorum
Bugün değerim artmış canım 219 olmuş ama yinede cuma tekrar çagırdı hoca yinede çok mutluyum vallaN Ninjaturtles sen nasılsın canım senin ne durumda acaba.
İnşallah ya , bebeklerin arasında lazere gitmekte zorinşallahyüzde lazerden hep korkardım inşallah gerek kalmadan giderler hepimizinkiler
Çok sevindim bendeBugün değerim artmış canım 219 olmuş ama yinede cuma tekrar çagırdı hoca yinede çok mutluyum valla
İnşallah canım tek derdimiz kıl tüy olsungeçici bir kıllanma olduğu için çok inat etmeden giderler inşallah canım
Çok teşekkürlerÇok sevindim bendekeselere bakacaktır muhtemelen
Inan hic bilmiyrm. Biraktim ama mahfoldum. Guzel sonuclar alinsinda Allah bi sekilde yardim eder.Ay sen bırakmışsın ne güzel darısı bize inşallahneden prolutex pahalı farkı ne acaba
Bende kafama göre alayım diyorum yaa kremi hangi kremi aldın hangisi iyidir acabaGöğüs ucunda henüz bir değişim olmadı bende . Çatlak kremi ben şimdiden başladım hiç doktora filan sormadan . Yazacakları Lierac filan onların .
Aynen canim. Numaralarina gore arastrp ona gore almak lazimÇokta alamıyorum onları bezde özellikle hemen büyürler filan diyorum mega paket alsam başta olur sanırım ama .
Ay maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin Aygülüm hadi gözün aydınÇok sevindim canım gerçekten yüksek. İnşallah güzelde devam eder. Benim tek embriyo 136 çıktı. Senin galiba ikiz
Öncelikle gözün aydın bak korktuğun gibi olmadı sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler