- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Yaa benimde geçen transfer 7.gün bundan az daha belirgindi. Aynı gün gittim 39 gibiydi beta. Bakalım nasip kısmet. Diğerini kaybettim bu benimle kalır inşallahcanim ben de boyle silik bi cizgi ile 6.gun ogrendm gttim beta verdim hemen akabinde de 38 cikti
Bizde bir Prof vardıe
benim de kafama takildi canim, kullanmayan yok gibi sanki cnku, benim normal yollarla olan bir kizim var ondan olabilir mi diyecegim ama cok alakasiz da olabilir, ay doktor kdr bilgiye sahip olan arkdslar bi bakiverseniz, doktorum cok yogun hc mesaj atasim gelmiyor
Yok gibi de mi kız kocaman çizgi var orda
Var sonuçta bacımben o koyu gözüksün diye ne kadar uğraştım sen biliyormusun bu evin her köşesini dolaştı
İnşallah canım benimVar sonuçta bacıminşallah yüksek yüksek değerler görürsün kanda da
Insallah canim, Allah'im bu sefer yuzunu guldursun insallahYaa benimde geçen transfer 7.gün bundan az daha belirgindi. Aynı gün gittim 39 gibiydi beta. Bakalım nasip kısmet. Diğerini kaybettim bu benimle kalır inşallah
belki gorur canim cok sagolasin etiketledigin icin
Bu çok gezenti olacak
Ne kdr buyumus canim masallah ona, kareye sigmadigi gunleri de saglikla gorelim
Ya atsana bize de bizde görelimKız ben duramam ki şimdi gördüm ya eminde değilim zaten o çizgiyi görmeden peşini bırakmam
Alttan mi bakmıştı canım karından mi sana ?Benim zannediyorum sizden kucuk canim, sat 20 ocak transfer de 4 subatta oldu, gordugumde 5+6 demisti dr, biz kese gormeye gtmsken supriz oldu ne video be bisi hicbisi gelmedi aklimiza, dr 2 hfta snra gelin dedi ama bana gunler gecmiyor
Hahaha günlük doğru dedin vallaBu çok gezenti olacakbu yaşta yaptığına bak, pardon günlük
Sağolasın canım inşallah amin cümlemizinkini görelimNe kdr buyumus canim masallah ona, kareye sigmadigi gunleri de saglikla gorelim
Ayy var var kuzum gözün aydın masallah yaŞimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devamEki Görüntüle 2795110
Ters mi dönmüş o
karindan canim, cok sukur suana kdr hc gerek kalmadi vajinal ultrasona kalmasin da AllahimAlttan mi bakmıştı canım karından mi sana ?
Amin canim, smdi bu kese sekline gore cinsiyet ne oluyor bizimkinin kesesine benzettim deSağolasın canım inşallah amin cümlemizinkini görelim
Artık neler yiyorsan kudurtuyorsunHahaha günlük doğru dedin vallakuduruyo galiba içerde Aygül teyzesi
Attım ama bir önceki sayfada. Görmemişsin. Bak hayaletinde hayaleti çizgiYa atsana bize de bizde görelim