Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Selam güzeller güzeli hamişler ve hamiş adayları , kasım ayında başladığım sürecimin hemen hemen kuyruğuna geldim sayılır . Transferimin ikinci günü bugün . Dört ay boyunca sizden çok şey öğrendim daha da öğrenmem gerekiyor oturarak ibadetimi yapmaya çalışıyorum ama otururken böyle karnımda toplu iğne batırıyorlar gibi minik minik batmalar oluyor . Tansiyonum da düşüyor galiba o esnada bayılacak gibi bir his geliyor bir an önce namazı kılıp yatıyorum . Çokta yatmıyorum dolaşıyorum ama niye böyle ki

Amin canim, smdi bu kese sekline gore cinsiyet ne oluyor bizimkinin kesesine benzettim de sen bi ara derin arastirmalardaydin yanlis htrlamiyorsam
Ay sorma vçbende çok merak ediyorum ama bu haftaya göre belli olmuyormuş. İlk kese yerleşim haftasına göre belli oluyormuş ona göre kız demişlerdi ramzi teorisiymiş

Kızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersi tedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.

Ben öncekilerden sadece birini annemle kaynanama söylemiştim. Bunu ise hiç kimseye söylemedim.iyi mi ettim kötü mü ettim Söylemeyince de pat diye misafir geliyorlar hizmet bekleniyor tabiki hastayım diyip geçiştiriyorum işte. Bugün bile misafir gelecekmiş eşim evde olmadığımı söylemiş. Senin bileceğin tabi.

Kelle paça mı. Bana sakatatlar yasak dendi öyle okumuştum daha doğrusu hep uzak durdum o yüzden. Bir işkembe olaydı şimdi
Aaa bana yasakla ilgili hiç bişey denmedi kız ben çok severim ondan annem yapıp durmuştu valla transferdeyken ama şuan tiksiniyorum hayatta yiyemem

Benim kayknvalidem ve kendi annem babam ve teyzelerim biliyordu başka kimse bilmşyordu

Kız ilk zamanlar günleri sayıyordum geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. Kucağımıza aldığımız günleri de görücez inşallah
İnşAllah bacım yaa ne dicem şu nub şeysi olmaz mı benim usg de baksana belli oluyor mu 9+1 çıktı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…