- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Ben yarın hem idrar hem kan yaparım, öyle hissediyorum şüpheleniyorum kendimdenAyy var var kuzum gözün aydın masallah yaben 65 çıkmıştı böyle görününce
Kız anlamadım ki ters dönmüş yüzüstü yatıyo galibaTers mi dönmüş o
Küsmüş mü yoksaKız anlamadım ki ters dönmüş yüzüstü yatıyo galibaniye böyle acaba doktor bişey demedi
Aaa maşallah çıkmış kız var işte bak ordaŞimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devamEki Görüntüle 2795110
Ay sorma vçbende çok merak ediyorum ama bu haftaya göre belli olmuyormuş. İlk kese yerleşim haftasına göre belli oluyormuş ona göre kız demişlerdi ramzi teorisiymişAmin canim, smdi bu kese sekline gore cinsiyet ne oluyor bizimkinin kesesine benzettim desen bi ara derin arastirmalardaydin yanlis htrlamiyorsam
Sağol teyzesi cevizler ballar yiyoArtık neler yiyorsan kudurtuyorsun
Maşallah hep böyle sağlıklı olun
Suyu az içiyom ya belki ona küsüyodıiurKüsmüş mü yoksanaptın kız çocuğa çabuk söyle
Daha yeri geniş annesi döner durur şimdi. Benimkiler şekilden şekile giriyor görmuyon muKız anlamadım ki ters dönmüş yüzüstü yatıyo galibaniye böyle acaba doktor bişey demedi
Kelle paça mı. Bana sakatatlar yasak dendiSağol teyzesi cevizler ballar yiyotransferden sonra kelle paça çok içmişti
Ben öncekilerden sadece birini annemle kaynanama söylemiştim. Bunu ise hiç kimseye söylemedim.iyi mi ettim kötü mü ettimKızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersitedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Hee sorma valla daha yeri bolDaha yeri geniş annesi döner durur şimdi. Benimkiler şekilden şekile giriyor görmuyon mu
Aaa bana yasakla ilgili hiç bişey denmedi kız ben çok severim ondan annem yapıp durmuştu valla transferdeykenKelle paça mı. Bana sakatatlar yasak dendiöyle okumuştum daha doğrusu hep uzak durdum o yüzden. Bir işkembe olaydı şimdi
Kız ilk zamanlar günleri sayıyordum geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. Kucağımıza aldığımız günleri de görücez inşallahHee sorma valla daha yeri bolAyyy biz de Bi seninkiler kadar olaydık bacım ya zaman hiç geçmiyor sanki
Benim kayknvalidem ve kendi annem babam ve teyzelerim biliyordu başka kimse bilmşyorduKızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersitedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
İnşAllah bacım yaaKız ilk zamanlar günleri sayıyordum geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. Kucağımıza aldığımız günleri de görücez inşallah
11-13 arası daha garanti oluyor ama bi at istersen ikrameyra var o bakıyorİnşAllah bacım yaane dicem şu nub şeysi olmaz mı benim usg de baksana belli oluyor mu 9+1 çıktı bugün
Amiin inşallahhAminn maşallah çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin