Bana da öyle geldi ama bilemedim canımSeninki estrofemi erken kesiyor. 12.haftadan sonra kesiyorlardı. Şaşırdım
Benim eşim heyecandan telefonu düşürmüştü videoyu açana kadar da kalp atışı falan kalmamıştı tabiAmin inşallah canımAyy çok heyecanlı ya Mutlaka video ya çekin bakıp bakıp mutlu oluyo insan
Bende erken 7. Haftada kestim estrofem i . Öyle dedi dr . Açıkçası bide günde 3 defa alıyorduk çok geliyordu tabi faydası devam edeceksede edilmeli ama bende araştırmadım pek8.hafta bitiminde idi sanırım benimde estrofem kesildi diğerleri devam
Gözün aydın canım masallahKızlar çoook şükür kalp atışını duydukbu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin
Canım alma tekrar zaten çok şükür test günü geldi inşallahBen yine test yaptım7. Gün. Sanki hayaletinde hayaleti bir çizgi gördüm. Galiba sanırım testim bitti. Gidip iki üç tane daha alayım
Çok komik olmuş yaBenim eşim heyecandan telefonu düşürmüştü videoyu açana kadar da kalp atışı falan kalmamıştı tabi
Her seferinde diyorum video çek diye doktorla muhabbete dalıyor adamı lafa tutuyor bebekleri de doğru düzgün göremiyoruz
Sağol canım seninde gözünaydin çok şükürCanim gozunaydin,mahbubiti canim senin de oyle, benim transferim 4 subatti sizden bir tik sonrayim ama ben de duydum kalp atisini cok sukur, bundan sonrasi da saglikla gecer insallah, ben hcbir sey hissetmedigimden hep kotu seyler geliyor aklima, burasi sizler herkes cok yazamasam da isimden oturu yogun clsyrm bu ara okudugumda moral oluyorsunuz, iyi ki var buradaki herkes
Doğurup canlı canlı izlicez artık bu gidişleÇok komik olmuş yabenimki de bı kere öyle yapmıştı eve geldik video fln yok
Benim doktorum da kalp atışını duyar duymaz bıraktırdı ,yani 6. haftamda . 12. haftada prolutexi bıraktırdı.Seninki estrofemi erken kesiyor. 12.haftadan sonra kesiyorlardı. Şaşırdım
Benim zannediyorum sizden kucuk canim, sat 20 ocak transfer de 4 subatta oldu, gordugumde 5+6 demisti dr, biz kese gormeye gtmsken supriz oldu ne video be bisi hicbisi gelmedi aklimiza, dr 2 hfta snra gelin dedi ama bana gunler gecmiyorSağol canım seninde gözünaydin çok şükürSen ne zaman gördün kaç haftalıkken kalp atışını
Kız ben duramam ki şimdi gördüm ya eminde değilim zaten o çizgiyi görmeden peşini bırakmamCanım alma tekrar zaten çok şükür test günü geldi inşallahOrda böyle 100Ler 200 Ler görürsün de verirsin bize müjdeli haberi
Vallahi bende bilmiyorum şimdi. Bizde birşey eksikte ondan mı acaba. Ben her başladığımda kullandım. Her konuştuğumda kullanıyordu. Sorsan mı acaba.Arkadaslar cogunuz estrofem kullaniyor sanirim, ben basindan beri hic kullanmadim ne transfer once ne sonrasi, ne icin kullaniliyor, bahceci fulyada oldu benim tedavim, ne farkli oldu bende acaba icime kurt dustu dr unutmus olabilir mi
Ben görüyorum orda bir hayalet çizgiŞimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devamEki Görüntüle 2795110
benim de kafama takildi canim, kullanmayan yok gibi sanki cnku, benim normal yollarla olan bir kizim var ondan olabilir mi diyecegim ama cok alakasiz da olabilir, ay doktor kdr bilgiye sahip olan arkdslar bi bakiverseniz, doktorum cok yogun hc mesaj atasim gelmiyorVallahi bende bilmiyorum şimdi. Bizde birşey eksikte ondan mı acaba. Ben her başladığımda kullandım. Her konuştuğumda kullanıyordu. Sorsan mı acaba.
canim ben de boyle silik bi cizgi ile 6.gun ogrendm gttim beta verdim hemen akabinde de 38 ciktiŞimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devamEki Görüntüle 2795110
Var canim ya hayalet cizgi belli oluyor yarin sabah yap tekrarŞimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devamEki Görüntüle 2795110
Evet bende görene kadar çok uğraştım, güneşe tut, balkona çık olmadı gölgeye geç. Telefonla çekeyim belki daha iyi gözükür yok. Yani bir türlü benim istediğim gibi gözükmediBen görüyorum orda bir hayalet çizgi
Yok gibi de mi kız kocaman çizgi var ordaŞimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devamEki Görüntüle 2795110