Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Amin inşallah canım 😇🤲Ayy çok heyecanlı ya 😍Mutlaka video ya çekin bakıp bakıp mutlu oluyo insan 😇❣️
Benim eşim heyecandan telefonu düşürmüştü videoyu açana kadar da kalp atışı falan kalmamıştı tabi 😊
Her seferinde diyorum video çek diye doktorla muhabbete dalıyor adamı lafa tutuyor bebekleri de doğru düzgün göremiyoruz 🤣

Kızlar çoook şükür kalp atışını duyduk ♥️ bu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu 🥰 hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin♥️
Gözün aydın canım masallah 🧿😇çok şükür binlerce kez şükürler olsun 🤲🥰Bakalım bundan sonra ikili testler sonra cinsiyetler öyle devam edicek inşallah sağlıkla 😇🤲

Benim eşim heyecandan telefonu düşürmüştü videoyu açana kadar da kalp atışı falan kalmamıştı tabi 😊
Her seferinde diyorum video çek diye doktorla muhabbete dalıyor adamı lafa tutuyor bebekleri de doğru düzgün göremiyoruz 🤣
Çok komik olmuş ya 😅benimki de bı kere öyle yapmıştı eve geldik video fln yok 😂😅

Canim gozunaydin, mahbubiti mahbubiti canim senin de oyle, benim transferim 4 subatti sizden bir tik sonrayim ama ben de duydum kalp atisini cok sukur, bundan sonrasi da saglikla gecer insallah, ben hcbir sey hissetmedigimden hep kotu seyler geliyor aklima, burasi sizler herkes cok yazamasam da isimden oturu yogun clsyrm bu ara okudugumda moral oluyorsunuz, iyi ki var buradaki herkes 🌸
Sağol canım seninde gözünaydin çok şükür 🥰🤲😇Sen ne zaman gördün kaç haftalıkken kalp atışını

Sağol canım seninde gözünaydin çok şükür 🥰🤲😇Sen ne zaman gördün kaç haftalıkken kalp atışını
Benim zannediyorum sizden kucuk canim, sat 20 ocak transfer de 4 subatta oldu, gordugumde 5+6 demisti dr, biz kese gormeye gtmsken supriz oldu ne video be bisi hicbisi gelmedi aklimiza, dr 2 hfta snra gelin dedi ama bana gunler gecmiyor

Arkadaslar cogunuz estrofem kullaniyor sanirim, ben basindan beri hic kullanmadim ne transfer once ne sonrasi, ne icin kullaniliyor, bahceci fulyada oldu benim tedavim, ne farkli oldu bende acaba icime kurt dustu dr unutmus olabilir mi

Arkadaslar cogunuz estrofem kullaniyor sanirim, ben basindan beri hic kullanmadim ne transfer once ne sonrasi, ne icin kullaniliyor, bahceci fulyada oldu benim tedavim, ne farkli oldu bende acaba icime kurt dustu dr unutmus olabilir mi
Vallahi bende bilmiyorum şimdi. Bizde birşey eksikte ondan mı acaba. Ben her başladığımda kullandım. Her konuştuğumda kullanıyordu. Sorsan mı acaba.

Şimdi ben buna güvenemiyorum ki. Var gibi de yok gibi de. Geçen sefer 7.günümde daha belliydi. O yüzden durmak yok, yola devam😉
7F3FCEB5-9612-445A-AA77-E52078BA74F5.jpeg

e
Vallahi bende bilmiyorum şimdi. Bizde birşey eksikte ondan mı acaba. Ben her başladığımda kullandım. Her konuştuğumda kullanıyordu. Sorsan mı acaba.
benim de kafama takildi canim, kullanmayan yok gibi sanki cnku, benim normal yollarla olan bir kizim var ondan olabilir mi diyecegim ama cok alakasiz da olabilir, ay doktor kdr bilgiye sahip olan arkdslar bi bakiverseniz, doktorum cok yogun hc mesaj atasim gelmiyor ☺️

X