Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Gözün aydın canım masallah çok şükür binlerce kez şükürler olsun Bakalım bundan sonra ikili testler sonra cinsiyetler öyle devam edicek inşallah sağlıkla
Maşallahh canımm bu arada bir şey sorucam sana kan sulandırıcı kullanıyor muydun iğne olarak doktor bırakmakla ilgili bir şey dedi mii benimki doğuma kadar devam dedii

senin de gözün aydın canım çok sevindimm inşallah devamını da sağlıkla birlikte paylaşa paylaşa yaşarız elinden geldiğince çok yormamaya çalış sende kendini canım getirmeyelim aklımıza kötü şeyleri hiç

Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla ilerlesin kucağında gör inşallah bebeğini hadi gözün aydın

Benim en başında sadece ailelerim biliyordu. Şimdilerde yeni yeni bikaç arkadaşıma söyledim. Açıkçası ilerde ihtiyacı olabilir düşüncesiyle arkadaşlarıma söyledim tedaviyi ama dedikoducu akrabalara falan söylemeyi düşünmüyorum. Kimseyi ilgilendirmez benim hayatım ama ihtiyacı olana da yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlar gebelik öncesi toxoplazma testi yaptirdinizmi? Sonucunuz nedir?

Seni anlayan ve guvendigin insanlara soyleyebilirsin ben kimseye söylemedim ailem ve 1iki arkadaş dışında olmadığında soran çok olur kendi derdinld kalmaz birde açıklama yapmak zorunda kalırsın tam uzaklaştım derken o pskolojiden sen bilirsin ama bana göre mahrem bir konudur ve herkese söylenmemesi gereken

Peki o cesinde negatif olsaydı ne gibi bir yol izlenecekti bilginiz varmı?
Dikkatli olman gerekiyor. En çok kedilerden geçiyormuş. Evde kedi falan varsa kumunu değiştirmeyin siz diyorlar. Onun dışında bilmiyorum başka önleyici bir tedavisi var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…