Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Burun kanamasından bahsettiniz dünden beri. Gece burnum yüzünden uyandım😬 kupkuru olmuş tıkanmış gibi de. Sabah düzelmişti ama ara ara kuruyor. Sanırım kan için hazırlık yapıyor.
Bu kuruluk biraz da evlerin sıcak ve nemin düşüklüğünden oluyor sanırım. Biz buhar cihazı aldık ona rağmen kuruyor. Ama tıkanıklık hamilelikte oluyormuş, doğal bir şeymiş o da :)

Ya bu estrofem konusu çok değişik ben biraz araştırdım. Bazı doktorlar kalp atışını duyunca kesiyor bazıları da 12. Hafta. Hatta 22de kesen bile duydum. Biraz yurtdışında araştırma baktım orda genelde hemen kesiyorlar. Benim de kafam karıştı 😕
Benim ki geçen sefer 12. Haftaya kadar dedi. Tutarsa bebişim yine öyle olacak. Bu estrofem adet olmayı engelleyip vücudu gebeliğe alıştırmıyor mu.

Kızlar çoook şükür kalp atışını duyduk ♥️ bu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu 🥰 hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin♥️

Benim ki geçen sefer 12. Haftaya kadar dedi. Tutarsa bebişim yine öyle olacak. Bu estrofem adet olmayı engelleyip vücudu gebeliğe alıştırmıyor mu.
Estrofem bir çeşit östrojen hormonu. Bebek oluşup plesanta geliştikçe vücüt kendisi salgılıyor aslında östrojeni o yüzden kesiyorlar. Ama hafta konusundaki değişiklikler benim kafamı karıştırıyor.

yakın bi köyünden canım inece :KK28:
Kıyıköy vize falansa bildiğin dip dibe çıkacakmışız ben sarayliyim 😂
Saraylıyım deyince eşimle yeni sevgiliyken arkadaşlarına anlatmış beni. Nereli diye sormuşlar saraylı demiş. Anlamamışlar padişah soyundan falan mı demişler onu hatırladım 🤣🤣

Kıyıköy vize falansa bildiğin dip dibe çıkacakmışız ben sarayliyim 😂
Saraylıyım deyince eşimle yeni sevgiliyken arkadaşlarına anlatmış beni. Nereli diye sormuşlar saraylı demiş. Anlamamışlar padişah soyundan falan mı demişler onu hatırladım 🤣🤣
vizeyi iyi bilirim ordada akrabalarımız var kapaklıda, çorluda da var

Kızlar çoook şükür kalp atışını duyduk ♥️ bu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu 🥰 hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin♥️
Canim hadi gözün aydın cok sevindim 😍😍😍

yarın güzel haberlerini gümbür gümbür kalp atışlarını bekliyoruz senden de inşallah 😍🤲🏻🐣 bende aldığım her güzel habere kendiminki kadar seviniyorum gerçekten 🙏
Canim gozunaydin, mahbubiti mahbubiti canim senin de oyle, benim transferim 4 subatti sizden bir tik sonrayim ama ben de duydum kalp atisini cok sukur, bundan sonrasi da saglikla gecer insallah, ben hcbir sey hissetmedigimden hep kotu seyler geliyor aklima, burasi sizler herkes cok yazamasam da isimden oturu yogun clsyrm bu ara okudugumda moral oluyorsunuz, iyi ki var buradaki herkes 🌸

Aminn maşallah çok sevindim 🤗Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲

kızlar merhaba adet olunca tüp bebek icin gidicektim ama olmadım hamile kalmısım değerim 18,88 cktı yeni sanırım adet günüm bugundü olmadım doktor değer braz dusuk dedi korkuyorm kmyasaldır diye 😰
Ay hadi İnşallah hayırlı haberlerini alalım canım 2 gün sonra 🤲😇Ne güzel Rabbim yormadan nasip etmis inşallah kucağınıza da sağlıkla nasip eder 😇🤲

X