- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Aradılar canım 5. Gün bugün 3 tane kalmış. Bir gün daha devam edecekmiş istenen boyuta gelmemiş. Biyopsi almak için. Yarın ola hayr ola.Ne oldu canım sonuç tabiki biyopsi alıp istediğin zaman gönderebilirsin.gondermedende transfer ettirebilirsin biyopsi ayrı ücretli degil
Sağol tatlımÇok çok sevindim hayırlısı olsun bugünde güzel haberler al inşallah canim benim
Seninde dediğin gibi yarın ola hayr ola inşallahSağol tatlım3 kaldı, bir gün daha lazımmış. Bakalım artık. Yarın neler bekliyor bizi. Sen nasılsın testler falan nasıl geçti. Senin kız mı erkek mi
Olsun gayet iyi yarınada büyürler inşallah biyopsi alinirAradılar canım 5. Gün bugün 3 tane kalmış. Bir gün daha devam edecekmiş istenen boyuta gelmemiş. Biyopsi almak için. Yarın ola hayr ola.
Maşallah aygülüm, gayet güzelSağol tatlım3 kaldı, bir gün daha lazımmış. Bakalım artık. Yarın neler bekliyor bizi. Sen nasılsın testler falan nasıl geçti. Senin kız mı erkek mi
Sağol canım evet genetiğe gidecek. Yarın netleşecek. PGT ye göndereceğim bu sefer. Bugün 3 kalmıştı. Bakalım sabah durumlar nasıl olacakMaşallah aygülüm, gayet güzelbiyopsi dediğin genetik mi. Ne zaman çıkıyormuş sonuçları
Bugün haber geldi miSağol canım evet genetiğe gidecek. Yarın netleşecek. PGT ye göndereceğim bu sefer. Bugün 3 kalmıştı. Bakalım sabah durumlar nasıl olacak
Evet canım iki tane 6.güne gelmiş. Biyopsi almışlar dondurmuşlar.Bugün haber geldi mi
Ayy çok heyecanlııEvet canım iki tane 6.güne gelmiş. Biyopsi almışlar dondurmuşlar.
Çok şükür iki tane ya hiç kalmasaydı
Muhasebe arayacakmış sıra ödemeye geldi
Ayy çok heyecanlııgeliyor bebişleeeer, inşallah inşallahhhhhhhh. Sağlıkla gelsinler minik yavrular Gözlerim doluyor embriyo hallerini düşününce, Allahım ne büyük bir mucize
Aygülüm yaaa canımsıııninşallahhhh çok heyecanlıyım. Umarım bekleyişim sabrım mükafatlandırılır
Evet canım Ebru hoca ya gittim. Güzel gitti şimdilik. Umarım devamı da güzel sonuçlanır. Sen nasılsın tatlımAygülüm yaaa canımsıııniyi ki de uzun zaman bakmamışım buralara. Görünce bana tatlı bir süpriz oldu kime gittin ebruya dimi
Oy maşallah hadi ikisini birden al kucağına insallah ❤❤❤❤❤Evet canım iki tane 6.güne gelmiş. Biyopsi almışlar dondurmuşlar.
Çok şükür iki tane ya hiç kalmasaydı
Muhasebe arayacakmış sıra ödemeye geldi
Ay inşaallah güzel sonuclar alirsin canimEvet canım Ebru hoca ya gittim. Güzel gitti şimdilik. Umarım devamı da güzel sonuçlanır. Sen nasılsın tatlımnasıl gidiyor annelik agular başlamıştır artık
Koficim nasilsin nerelerdesinya Hamza bebeğimiz nasilAy inşaallah güzel sonuclar alirsin canimiyi gidiyor 4 aylık oldu hamzacığımız. Karşılıklı iletişimler başladı evet senin transfer ne zaman olucak
Nasılsın tatlım son durumun nedir.Olsun gayet iyi yarınada büyürler inşallah biyopsi alinir
Senin o kalça mevzusu geçti mi canım.Koficim nasilsin nerelerdesinya Hamza bebeğimiz nasil
Evet bebişim 3 aylık oldu onun gaz sancisi benimde kalça ağrım anca geçti ikimizde rahata erdik. Hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydüSenin o kalça mevzusu geçti mi canım.
Büyük geçmiş olsun o zamanEvet bebişim 3 aylık oldu onun gaz sancisi benimde kalça ağrım anca geçti ikimizde rahata erdik. Hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü
Koficin hastalıktan kırılıyordu 4 gündür. Bugün hamzacığım da ateşlendi. Test aldılar bugün ondanKoficim nasilsin nerelerdesinya Hamza bebeğimiz nasil