Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pozitif çıktı. Covid olmuşuz. O gün inatçı bir ateşi vardı. 2.gün gündüz vardı ama ilaçla düştü hemen. Ertesi gün tamamen iyileşmişti şükür benim öksürük ateş aldı başını gitti. Tat koku gidince anladım covid olduğunu. Sütüm çekildi bide hastalıktan. Mama aldık ağzına sürmüyor. Sütü sağıyorum onu da içmiyor. Aç kaldı diye diye kendimi yedim. Kabus gibi 10 gün geçirdim şimdi çok şükür herşey eski haline döndüCanım biz iyiyiz çok şükür de sizde durum nedir çok geçmiş olsun ya test sonucu belli mi
Canım benimyaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun bidaha yaşatmasın inşallah.Evet pozitif çıktı. Covid olmuşuz. O gün inatçı bir ateşi vardı. 2.gün gündüz vardı ama ilaçla düştü hemen. Ertesi gün tamamen iyileşmişti şükür benim öksürük ateş aldı başını gitti. Tat koku gidince anladım covid olduğunu. Sütüm çekildi bide hastalıktan. Mama aldık ağzına sürmüyor. Sütü sağıyorum onu da içmiyor. Aç kaldı diye diye kendimi yedim. Kabus gibi 10 gün geçirdim şimdi çok şükür herşey eski haline döndü
Amin arkadaşım atlattık bi hengâme sorma. Rabbim sizleri yavrularınızı esirgesinCanım benimyaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun bidaha yaşatmasın inşallah.
Amin Canım inşallahAmin arkadaşım atlattık bi hengâme sorma. Rabbim sizleri yavrularınızı esirgesin
Koficim çok geçmiş olsun yaaa Bi bakayım neler var neler yok dedim sizleri merak ettim ne konuşurduk yaa. Şimdi zaman bulupta bakamıyoruz bile bebişlerdenAmin arkadaşım atlattık bi hengâme sorma. Rabbim sizleri yavrularınızı esirgesin
Sağol kadocum sorma küçücük bebeğim covid oldu Allah'tan kolay atlattı. Inan ben de özlüyorum o sohbetleri ama hamza hayatımı gasp etmiş durumdaKoficim çok geçmiş olsun yaaa Bi bakayım neler var neler yok dedim sizleri merak ettim ne konuşurduk yaa. Şimdi zaman bulupta bakamıyoruz bile bebişlerden
Sağol aygülüm bu benim 3. oldu. Umarım son olur. Sen ne yaptın hangi aşamadasınız? Etiket yapınca dedim transfer mi oldu yoksa benim aygülümGeçmiş olsun koficiğim kofi Rabbim bir daha yaşatmasın.
Çoook geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin kofim Bizimkinşnde dün ateşi çıktı aşıdan dolayı insan endişe ediyor en ufak bişeyde seni anlayabiliyorum . Benim de hayatım gasp altındaSağol kadocum sorma küçücük bebeğim covid oldu Allah'tan kolay atlattı. Inan ben de özlüyorum o sohbetleri ama hamza hayatımı gasp etmiş durumda
6. Aydan sonra rahatız aşı konusunda istemeye istemeye vurduruyorum. Napim aşı karşıtlarının sayısı çok arttı. Riske atamamÇoook geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin kofim Bizimkinşnde dün ateşi çıktı aşıdan dolayı insan endişe ediyor en ufak bişeyde seni anlayabiliyorum . Benim de hayatım gasp altında
Canim çok şükür ben iyiyim hersey yolunda heyecanli bekleyiş devam ediyor sen nasılsınkofi UkaderU kızlar cok geçmiş olsun.
Koficim çok üzüldüm inşallah cabuk atlatır kuzucugun
Granadaco sen nasılsın bebiş büyüdü mü?
ayguldiyebiri Karasbaby Ssevincli kızlar siz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
Umut_bebek canım sen naptın en son acilman vardı. Inşallah her şey yolundadır
Maşallah haftan epey ilerlemişCanim çok şükür ben iyiyim hersey yolunda heyecanli bekleyiş devam ediyor sen nasılsın
Allah razı olsun canım amin inşallah ❤Maşallah haftan epey ilerlemiş
Sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim hiç ayırmasın sizi
Başladın mı hazırlıklara yavaştan
Ben napiyim iki bebeyle delirmeceler
Rabbim kullanmayı nasip etsin yaa biraz zaman geçince insan ilk aldıklarına bakıp ne kadar küçüklerdi deyip duygulanıyorAllah razı olsun canım amin inşallah ❤
Ufaktan başladık alışverişe detaylidan sonra daha bi rahat alışveriş yapıyorum
Sizde maşallah büyüdünüz aylık ataklar başlamıştır
Ayy canım benim maşallah büyüdüler de dişleri çıkıyor canlarim yaRabbim kullanmayı nasip etsin yaa biraz zaman geçince insan ilk aldıklarına bakıp ne kadar küçüklerdi deyip duygulanıyor
Şimdiden bol bol önlük depola
Ağız mendili, penye önlük, mama önlüğü, indirimde bulursan kollu mama önlüğü hepsinden al
Valla atak midir nedir artık kaç kere geçti üstümden saymadim canım çıktı
Biri diş çıkardı 3 hafta onun huysuzlugunu çektim şimdi diğerininki başladı.
Bi 3 hafta da onu çeksem ötekinin başka bir şeyi başlar bize bu dünyada rahat yok anlayacağın
Al al bir sürü alAyy canım benim maşallah büyüdüler de dişleri çıkıyor canlarim ya
Ayy ben daha hiç önlük almadım
Ay hadi inşallah kuzumkofi Nosking Granadaco Ssevincli kızlar bekliyorum hala aramadılar. Gerçi iki hafta oldu henüz erken. Güzel haberler gelirse Şubat ın sonuna doğru transfer olurum.
Kofi maşallah rekor kırmışsın o zaman
Nosking geçen sormuştum hedik yapan oldu mu diye kimse görmedi galiba. bebişlerinde en zor zamanı diş çıkarmaları. Allah kolaylık versin sizlere