- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Benim önceki gittiğim yerlerde uygundu. Ama bu sefer bahçeci olsun son olsun dedim.oooo çok para benim doktor 9000 Tl şuanda ilaçlar hariç. 5000 tl de iaçlar tutuyor dedi. Ama tabi bu rakam 20.000 bulur zamlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim önceki gittiğim yerlerde uygundu. Ama bu sefer bahçeci olsun son olsun dedim.oooo çok para benim doktor 9000 Tl şuanda ilaçlar hariç. 5000 tl de iaçlar tutuyor dedi. Ama tabi bu rakam 20.000 bulur zamlarla
Hiç iyi seylerden bahsedemiiciiiiimNasilsiniz kizlar dogurunca bı kayboldunuz@kofi UkaderU Granadaco nasıl bebisler. ayguldiyebiri sen ne yaptın canım basladinmi.@karasbaby seninde günler yaklaştı artık nasıl gidiyor? Nosking iki bebekli hayat ne alemde
Sen bu enerjiyle böyle diyorsan valla bilemedim önceden de ekmek arası peynir verirse biri yiyorum diyordun.simdi durum dahadami vahimlesti Allah yardımcın olsun canım ay inşallah benimkiler uslu olur hiç kimsem yok yardım edecekHiç iyi seylerden bahsedemiiciiiiim
Ek gıdaya geçtik epeydir
Önceden bebeler uyurken kendime vakit ayırabiliyordum
Şimdi anca onların yemeklerini hazırlayabiliyorum
Uyurlarsa tabi
Bütün günümüz bağırış kıyamet geçiyor
En iyi ihtimalle bi tanesi muhakkak ağlıyor çünkü
Ikisinin birden sustuğuna hiç denk gelmedim
Keşke bi 7-8 ay daha doğurmasaydım
Hamilelik çok rahatti
Canım korkutmak gibi olmasın ama psikolojik olarak kendini en kötüsüne hazırla yineSen bu enerjiyle böyle diyorsan valla bilemedim önceden de ekmek arası peynir verirse biri yiyorum diyordun.simdi durum dahadami vahimlesti Allah yardımcın olsun canım ay inşallah benimkiler uslu olur hiç kimsem yok yardım edecek
Ay kız geçen ben yazacaktım asıl sende durumlar nasılNasilsiniz kizlar dogurunca bı kayboldunuz@kofi UkaderU Granadaco nasıl bebisler. ayguldiyebiri sen ne yaptın canım basladinmi.@karasbaby seninde günler yaklaştı artık nasıl gidiyor? Nosking iki bebekli hayat ne alemde
Bende bugün yarın adet olacağım. Bahçeci de Tedaviye başlayacağım inşallah.evet 14,500 2022 fiyatı bende bahçecide başlıyorum tedaviye yarın
Canım benim kan testlerimi sonuçlar bugün çıktı. Bir iki güne kanamayla gideceğim doktora. İlaçlara başlatacak. Genetiğe de yollayacağım için bu sefer süreç uzun olacak. Sen nasılsın. İyice ağırlaştın sanırım.Nasilsiniz kizlar dogurunca bı kayboldunuz@kofi UkaderU Granadaco nasıl bebisler. ayguldiyebiri sen ne yaptın canım basladinmi.@karasbaby seninde günler yaklaştı artık nasıl gidiyor? Nosking iki bebekli hayat ne alemde
Bu kez olacak inşallah emin ellerdesin ve genetige falan yollamak çok iyi sonuçlar verecek inşallah.uzun olsun önemli değil sonu güzel olsun yeterki.sansindan euroda çok yükseldi hala 325 euromu genetik zamlanmistir zam geldi.iyiyim şükür yuvarlanıyoruz isteminiklerimleCanım benim kan testlerimi sonuçlar bugün çıktı. Bir iki güne kanamayla gideceğim doktora. İlaçlara başlatacak. Genetiğe de yollayacağım için bu sefer süreç uzun olacak. Sen nasılsın. İyice ağırlaştın sanırım.
Ay ne güzel ozetlemissin yaşayıp göreceğiz inşallahCanım korkutmak gibi olmasın ama psikolojik olarak kendini en kötüsüne hazırla yine
Inşallah çok çok çok sakin olurlar çok rahat büyütürsün
Ama beklenti içine girip daha kötüsüyle karşılaşınca insan eşekten düşmüş karpuza dönüyor
Önceden peynir ekmek yiyebiliyormusum çok şükür
Şimdi kucağımda bebeyle çubuk kraker cips masanın üzerinde ne varsa
Peynir ekmek yeyince kendimi a la carte restoranda bonfile yemiş gibi hissediyorum
Yani aslında her dönemin kendine özgü kolaylıkları ve zorlukları var
Yenidoğan dönemi sarılık doydu doymadı diye geçiyor ama yenidoğanlar yeyip icip yatıyorlar mis
Sarılık geçiyor gaz- kolik başlıyor.
Sanırım şimdiye kadar hiçbir dönem kolik dönemi kadar zor degildi
Kolik bitiyor tepki vermeye başlıyorlar bu defa da etrafa ilgi arttığı için yatmaktan sıkılıp sürekli gezmek istiyorlar
Benimkilerde şimdi dönmeler başladı popolar havaya kalkıyor
Emekleme kapıda gibi gözüküyor
Şu an biraz daha hareketliler kendi kendilerini de bir süre oyalıyorlar
Ama düşecek diye korkudan başından ayrılamıyorsun
Oyuncağa gitmeye çalışıyorlar gidemeyince sinirleniyorlar
Yeni bir şey öğrendikleri zaman zaten uykuyu unut
Anne olarak sürekli değişikliklere ayak uydurman gerekiyor
Bebek bakımı değil aslında sürekli değişen düzen yoruyor beni daha çok
Ama çok da keyifli bak iyi ki varlar
Canım valla ben hemen hergün topiğe giriyorum ancak yazamıyorumNasilsiniz kizlar dogurunca bı kayboldunuz@kofi UkaderU Granadaco nasıl bebisler. ayguldiyebiri sen ne yaptın canım basladinmi.@karasbaby seninde günler yaklaştı artık nasıl gidiyor? Nosking iki bebekli hayat ne alemde
İnşallah tatlım. Kış bebekleriBu kez olacak inşallah emin ellerdesin ve genetige falan yollamak çok iyi sonuçlar verecek inşallah.uzun olsun önemli değil sonu güzel olsun yeterki.sansindan euroda çok yükseldi hala 325 euromu genetik zamlanmistir zam geldi.iyiyim şükür yuvarlanıyoruz isteminiklerimle
Birazda annen baksın demiştir az kalmış diş çıkarmayaCanım valla ben hemen hergün topiğe giriyorum ancak yazamıyorum
1 ay oldu Bursa ya kendi ailemin yanına geldim. Şimdilik burdayım ve inanılmaz rahatladım. Hem psikolojik hem fiziksel. Istanbulda kv bana baya büyük kazik atti. Ilk basta 1 ay kadar yanimda kaldi destek oldu sagolsun ama ne olduysa bianda gidip ortada bıraktı beni. Afalladım anlicagin. Ondan sonra misafir gibi hergun gidip geldi. Çok fazla herşeye karışmaya başladı vs.. neler neler.
Minigim iyi elhamdülillah. 4 ay atağı yaşıyoruz o fena ama. Yatmak istemiyor bütün gün kucagimda onda da oturmicam yürücem
Sende durumlar nasıl
Tabiki annemdeyim ayıp ediyorsunNosking aklıma geliyor gebeliğin ilk ayları artistlik yapıyordun ben tek başıma bakarım diyordun. Bizim analarımız nasıl bakmış valla helal olsun. Sen köye döndün mü. Annende misin hala.
Ay düşsün düşsün çok masrafli süreç zaten faydası olsun size. Şimdiden maşallah ikiz versin rabbimİnşallah tatlım. Kış bebekleri
Aynı canım 325 Euro, dünden Euro düştü çok şükür benimki olursa şanslı olacak
Bazıların ki ne güzel kucağa alışmadan büyüyorTabiki annemdeyim ayıp ediyorsun
Kaç ay oldu artık bıktırdım kendimden
Bir ay sonra taşınıyoruz zaten temelli gidiyorum
Tek başıma anca gözümle bakarmışım
Ama bi tane olsaymış bakarmışım ama
Ikisi birden kucak istiyor en çok o yoruyor beni
Ona bi çözüm bulsak bakılır yoksa