Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Alacaktım o zaman boşuna almayın yan yatış yastığı alırım yada evden desteklerim canım madem çok elzem degil
Yani uygun fiyatlı düşürürsen 50-60tlye alınır da
Dediğin gibi elzem değil kullanım süresi cokckisa çünkü
Zaten 3.aydan sonra kusmalar epey azalıyor

Yani uygun fiyatlı düşürürsen 50-60tlye alınır da
Dediğin gibi elzem değil kullanım süresi cokckisa çünkü
Zaten 3.aydan sonra kusmalar epey azalıyor
Olmuşken iyi birşey olsun diye düşünürüm bende bakalım ihtiyaç halinde alınır olmazsa şimdiden almayım illaki kusacaklar

Olmuşken iyi birşey olsun diye düşünürüm bende bakalım ihtiyaç halinde alınır olmazsa şimdiden almayım illaki kusacaklar
Ağız kenarından sızıntı mutlaka olacak zaten reflu yatağından bağımsız
Şarıl şarıl fışkırtarak kusma durumunda daha çok ona guveniyorsun
O da öyle bir şey ki düz yatakta kussa kolu ıslanıyor
Reflu yatağında kusunca çorabına kadar ıslanıyor
Temizlemesi de dert
Kusmayı bi kere asla engellemiyor zaten de
Olur da soluk borusuna kaçarsa diye düşünüyorsun
Kafasını düz koyarsan reflu yatağında da kaçar soluk borusuna

Ya bende bilindik marka diye mamajo istiyordum diğerinin yorumları sanki daha iyiydi insallah pişman olmam.ya zaten sıra gelmedi onlara malum fiyatlar uçtu.cok gerekli olanları alıyorum.bsktim ihtiyaç oldu eşim bı koşu alır gelir magazadan
İnşallah hiç ihtiyaç bile olmaz canım , emerlerse zaten yeter her ürün göğsü boşaltmak için .

Ya illaki zordur ona birşey diyemem sıfırdan yeni yorucu bir hayat başlıyor hele birde ikiz X2 demek yardım edeninde yoksa çok zor ama yapacak birşey yok seneler sonra hatırlar güleriz😊ay kucak falan alismasalar bari gecede kaç saat uykun var
Bu bence alışmakla alakalı değil bir süreç çünkü ben doğru düzgün kucağıma alıp gezdiren biri asla değildim sırtım o kadar ağrıyordu ki doğumdan sonra bende bunu yapacak derman yoktu . Bir anda istemeye başladılar 😂 birde sürekli yanlarında duracağım odadan çıktığımı gördüler mi başlıyorlar bağırmayan . O yüzden bazen gözlerine gözükmemeye çalışıyorum haberleri yoksa gittiğimden 😂

Canım reflü yatağını ben hiç kullanmadım . Yan yatırdım hep arkalarına destek yaptım . Çok kusan bebekler değillerdi hatta başta hiç kusmazlardı . Kusma 3. Ayda başladı bizde 15 gün sürdü geçti neydi anlamadım . Şimdi nadiren kusuyorlar . Duruma göre bakıp al ya da çünkü ikizin eşyası o kadar çok oluyor ki , çok elzem olmayan hiç bir kalabalığa tahammülüm yok 😂

Hah işte o kucakta gezme evresindeyiz yemin ederim omurgam ortadan kırılacak gibi oluyor 😂 çocuk büyütmek gerçekten emek istiyormuş ve ne kadar hazırız çocuğa desekte o eline gelmeden olmuyormuş.
Ana kucağı aldım bir hevesle, inşallah evn bir köşesinde unutulmaya yüz tutmaz da sever durur üstünde😂 oyun halısında ya da ana kucağında durmuyorlar mı senin minikler😬

Ana kucağı aldım bir hevesle, inşallah evn bir köşesinde unutulmaya yüz tutmaz da sever durur üstünde😂 oyun halısında ya da ana kucağında durmuyorlar mı senin minikler😬
Tabi duruyorlar en fazla 10 dk 😂 eskiden daha çok vakit geçiriyorlardı 45dk dururlardı ama bir şey oldu çocuklara 😂 ben yanlarında durursam biraz daha oyalanıyorlar ama bir kalktığımı görsünler hele işte orada her şey bozuluyor 😂

Oh iyi bı eksikten kurtulmuş olduk sanki olmazsa olmazlardan gibiydi anlatılan.demekki kullanımı kısa sureli onun yerine başka ihtiyaç alirim
Valla ben aldığıma çok pişman çok gereksiz biseymiş çünkü. Onun yerine babynest daha iyiymiş ondan alsaymışım keske

Nosking Nosking canim sizin 4 ay atagi nasil gecti ne zaman son buldu. Nenim cimcime bana nefes aldırmıyor. Hep kucak hep kucak onda da oturmicakmişim yürüycekmişim 😭🤣😅

Valla ben aldığıma çok pişman çok gereksiz biseymiş çünkü. Onun yerine babynest daha iyiymiş ondan alsaymışım keske
Tecrube etmeden bilemiyordum canım ilk heyecanla herşey olsun istiyoruz ama böyle sizin gibi tecrübe edenlerden öğrenmek daha iyi gerekli gereksiz ihtiyaçları.

Nosking Nosking canim sizin 4 ay atagi nasil gecti ne zaman son buldu. Nenim cimcime bana nefes aldırmıyor. Hep kucak hep kucak onda da oturmicakmişim yürüycekmişim 😭🤣😅
4.ay atağı bizim üstümüzden geçti
Anamızı ağlattı 🤣
Tam 20 haftalık oldukları gün sakinlediler
Ama dedigin gibi sürekli yuruduk zıpladık
Öyle uyumaya alıştılar şimdi kucakta dik bi şekilde tutmazsak uyumuyorlar🤣

Anamızı ağlattı 🤣
Bebek arabasındakiler seninkiler mi acaba😄 bir yerden foto alıp mı koydun. Malatyalılara benziyorlardı ama bilemedim 😁

Anamızı ağlattı 🤣
Sakinlesecegine olan inancımı kaybettim😭
Yaklasik 10 gündür böyle düzelmedi.. senin tam olarak ne kadar sürdü

X