• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kanama falan olur diye korkuyorum, bana kalsa doğuma kadar kullanırım😨
Sana da hayırlı doğumlar dilerim canım, sağlıkla gelsin yavrucun🥰
Ben de doğarken 40 haftayı geçmişim, doğduğunda yemyeşildin ,yosun tutmuş gibiydin dedi annem😂
Canım demekki içerde günün geçtiği için morarmışsın

İnşAllah dediğin gibi olur canım gidip geldikçe doğacağına dair umudum gidiyor 😂 Lütfi Kırdar şehir hastanesine gidiyorum canım ben
Yok yok hiç yitirme bi kaç güne gelir Allah'ın izniyle🙏
Lütfi Kırdar Kartal da sanirim. Ben sislideyim normalde ben de şişli etfalde dogurcaktim devlet hastanesinde kendimi daha guvende hissediyorum orda görev yaptım zaten ama özel durumumdan dolayı alanında uzman baska dr bulmam gerekiyodu

Olabilir kahverengi yerleşme kanaması bende yaşamıştım ama ben kese gördükten sonra yaşadım kimisi daha erken yaşıyor. umarım pozitifsindir onun habercisidir merak ettim sonucunu 😊🙏🏻
İnşallah 🙏🏻 Daha da devam ediyor, böyle bazen çok küçük yapışkan açık kahverengi çıkıyor peçeteyle silince, ama çok az oluyor, korkuyorum doğrusu

Yok yok hiç yitirme bi kaç güne gelir Allah'ın izniyle🙏
Lütfi Kırdar Kartal da sanirim. Ben sislideyim normalde ben de şişli etfalde dogurcaktim devlet hastanesinde kendimi daha guvende hissediyorum orda görev yaptım zaten ama özel durumumdan dolayı alanında uzman baska dr bulmam gerekiyodu
Evet canım kartalda aslında doktorlar hemşireler açıklama yapmasalar da ilgili geliyorlar bana. Ama işte benım tüp bebekle olduğu için daha çok tedirgin oluyorum oysaki bir durum olsa müdahale edecek durumda olduklarını görüyorum

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var🙏🏻 geçen hafta kıbrıstaki doktoruma kullandığım ilaçları söyledim, estrofemi günde 3 adet alıyorum)12. Haftada kesebilirsin dedi, bi de prolutexi kesebilirsin dedi günde 1 adet vuruluyorjm. Progestan fitile ve kan sulandırıcıya aynen devam dedi. Ben türkiyeye geldim bu hafta, burdaki randevum taa 20 Ağustos’ta, sizce doktorun söylediği gibi burakayım mı yoksa 2 hafta daha kullanıp yeni gideceğim doktora mı danışayım.bırakınca Kanama yaşarım diye korkuyorum, estrofemi ve iğneyi kesince kanama yaşayan var mı, azaltarak mı bıraktınız yoksa birden mi?şimdiden Allah razı olsun🙏🏻
Canım kadın doğumcu doktor bana estrofem prolutex ve Protestan fitili 12. Haftada kestirdi. Sadece tedbir amaçlı kan sulandırıcı doğuma kdar devam dedi. Tüp bebek merkezindeki doktoruma da sormuştum oda aynı şekilde izah etti 12. Haftadan beri kullanmadım . Sadece vitamin falan verildi her gebeye verilenler.

Canım kadın doğumcu doktor bana estrofem prolutex ve Protestan fitili 12. Haftada kestirdi. Sadece tedbir amaçlı kan sulandırıcı doğuma kdar devam dedi. Tüp bebek merkezindeki doktoruma da sormuştum oda aynı şekilde izah etti 12. Haftadan beri kullanmadım . Sadece vitamin falan verildi her gebeye verilenler.
Kadercim sağolasın🙏🏻 Azaltarak bırakacam, dün 2 tane içtim, bugün teke düşürür sonra bırakırım inşallah🥰

Ya o kahverengi leke 1 hafta sürmüştü bende. Naptın test yaptın mı bence kan ver varsa çıkar zaten en azından bilirsin yerleşme kanaması mı falan 🙏🏻
Bende 2ci gün, bazen oluyor, yani böyle devamlı akan bir şey değil, azıcık pede bulaşıyor ve peçeteyle silince bazen geliyor,bazen gelmiyor. Yarın sabah mutlaka gidicem, reglim başlamazsa tabi ki. Regl yüzünden olabilir diye erken davranmadım ama böyle idrarda bir şey çıkmıyor, hayalet çizgi bile

Bende 2ci gün, bazen oluyor, yani böyle devamlı akan bir şey değil, azıcık pede bulaşıyor ve peçeteyle silince bazen geliyor,bazen gelmiyor. Yarın sabah mutlaka gidicem, reglim başlamazsa tabi ki. Regl yüzünden olabilir diye erken davranmadım ama böyle idrarda bir şey çıkmıyor, hayalet çizgi bile
Bugün kaçıncı günün. Adet olsa dünden beri kırmızıya dönerdi heralde ama yinede en kesin sonuç kan verir

Evet canım kartalda aslında doktorlar hemşireler açıklama yapmasalar da ilgili geliyorlar bana. Ama işte benım tüp bebekle olduğu için daha çok tedirgin oluyorum oysaki bir durum olsa müdahale edecek durumda olduklarını görüyorum
Evetya d.hastanesinin öyle bir problemi var genelde😕 sen sormazsan hiç bişi söylemiyorlar sorsanda tam aydinlatmiyorlar öyle bir kısır döngü:) Ama takip ve tedavi bakımından bence d.hastaneleri daha iyi tabiki. Umarım Sena bebek de fazla naz yapmadan gelir artık 🥰🥰❤❤

Back