• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yaa aynısı bende de oluyor biliyor musun akşamları ayaklarım köz üstünde yürüyen budist rahipmişim gibi cayır cayır yanıyor. Doktora sormadım neden olur diye ama ben sıcakla ilgili olduğunu düşünmüyorum burda hırkasız oturamıyoruz çünkü.
Ödem başladı mı sende?
Ya o ilerleyen vakitte olur yani senin için normal hava koşullarıyla ilgisi yok. Ama benimki şuan biraz hava koşullarıyla ilgili. Aslında ödem başlamadı benim normalde de sıcaklarda ayağım daha şiş gibi oluyo. Artık son zamanlara doğru kesin ödeme birlikte iyice şişer. Bu arada doktordan geldim 24+3 700 gram dedi doktor boyu da 29.5 miş boyu

Ya o ilerleyen vakitte olur yani senin için normal hava koşullarıyla ilgisi yok. Ama benimki şuan biraz hava koşullarıyla ilgili. Aslında ödem başlamadı benim normalde de sıcaklarda ayağım daha şiş gibi oluyo. Artık son zamanlara doğru kesin ödeme birlikte iyice şişer. Bu arada doktordan geldim 24+3 700 gram dedi doktor boyu da 29.5 miş boyu
Sıcakta damarlar genişliyor ya ondan sişiyor herhalde.
Maşallah ne çok büyümüş kuzucuk her sey yolunda dimi😍

Sıcakta damarlar genişliyor ya ondan sişiyor herhalde.
Maşallah ne çok büyümüş kuzucuk her sey yolunda dimi😍
İyi dedi böbrekkerde ciddi büyük boyutta Bi genişleme yok dedi bu iyi bişey galiba tabi tamamen geçmiş değil ama en azından şükür 🙏🏻 rahim kapalı dedi bu muayenede ona baktı. Yüzünü gördük bir de 😁😁😁

İyi dedi böbrekkerde ciddi büyük boyutta Bi genişleme yok dedi bu iyi bişey galiba tabi tamamen geçmiş değil ama en azından şükür 🙏🏻 rahim kapalı dedi bu muayenede ona baktı. Yüzünü gördük bir de 😁😁😁
Gözün aydın canım çok sevindim valla yüzünü göstermesine de ayrı sevindim tam umudu kesmiştik 🤣

Gözün aydın canım çok sevindim valla yüzünü göstermesine de ayrı sevindim tam umudu kesmiştik 🤣
Ay sorma valla kız doktor tam baktı aha dedi yüzünü gösteriyo hemen bakalım dedi sağolsun doktor baya gösterdi ayağını ağzına doğru kaldırmıştı dizi falan ağzındaydı nasıl yaptıysa o hareketleri 😅

Bir şey diyim mi ben de gördüm o gün göstermiyorlar diye konuşunca insafa mı geldiler ne🤣 hele soldaki ilk zamanlardan beri asla yüzünü göstermiyordu ilk kez dün gördük 🤣
Hadi yaaa ay ne güzel dur sana özelden atım foto bizimki biraz sinirli gibi sanki 🤣

Aaaa😕 çok şaşırdım. Yine mi inceldi. Bu gidişle normal hamile kalacaksın gibi geliyor bana.
Kalinlasma problemi yaşıyorum en fazla 8 oluyor sonra bi anda düşüyor bi kararda kalmıyor benim ki bu ay kullanmadığım ilac kalmadı bant hap Allah ne verdiyse fazla geldi sanirim ilaclar önümüzdeki ay daha kontrollü gideceğim ilac konusunda hayırlısı bakalım
Normal kalamam sanırım tedaviye başlayınca yasak koyuyorum bi sure cay içemiyoruz🤣🤣

Kalinlasma problemi yaşıyorum en fazla 8 oluyor sonra bi anda düşüyor bi kararda kalmıyor benim ki bu ay kullanmadığım ilac kalmadı bant hap Allah ne verdiyse fazla geldi sanirim ilaclar önümüzdeki ay daha kontrollü gideceğim ilac konusunda hayırlısı bakalım
Normal kalamam sanırım tedaviye başlayınca yasak koyuyorum bi sure cay içemiyoruz🤣🤣
Ya acaba nar suyu avakado falan hergün tüketsen öylesi şeylerle de takviye güç olur sanki diyorum 😊

Daha önceki denemede nar suyu denedim açıkçası 10 falan içmiştim avokado malesef yiyemiyorum ya 🤭
Ah aslında tadı çok güzel kız ben arada alıp hala yiyorum 😅😅 üzerine peynir falan tatlandırsan belki deneyebilirsin 🙏🏻 ay bu sefer güzel güzel kalınlaşır inşallah yaaa

Ah aslında tadı çok güzel kız ben arada alıp hala yiyorum 😅😅 üzerine peynir falan tatlandırsan belki deneyebilirsin 🙏🏻 ay bu sefer güzel güzel kalınlaşır inşallah yaaa
Avokado omega 3 açısından çok zengin bana doktorum 12.hafta gibi demişti her gün mutlaka hakiki zeytinyağı veya avokado ye diye bebeğin beyin gelişimi için önemli😍
Ssevincli Ssevincli yaa canım bi türlü istenilen kalınlığa gelemedi üzüldüm yine iptal olmasına 🙁 avokadoyu da bol sarımsaklı yoğurtlu falan yiyebilirsin. Zaten sarımsaklı yoğurdu taşın üstüne döksen yenir

Kuzum benim bu ayda iptal oldu 🤷‍♀️
Nasipse önümüzdeki ay tekrar başlayacağım alıştım artık 🤭
Canım bence senin vücut ilaçlara tepki vermemeye basladi sen iyi bı tatil yap bence hemen diğer ay başlama bana kalırsa hormon bı gitsin vücuttan.

Avokado omega 3 açısından çok zengin bana doktorum 12.hafta gibi demişti her gün mutlaka hakiki zeytinyağı veya avokado ye diye bebeğin beyin gelişimi için önemli😍
Ssevincli Ssevincli yaa canım bi türlü istenilen kalınlığa gelemedi üzüldüm yine iptal olmasına 🙁 avokadoyu da bol sarımsaklı yoğurtlu falan yiyebilirsin. Zaten sarımsaklı yoğurdu taşın üstüne döksen yenir
Aynen avaiokado gerçekten bulunmaz bir nimet nosking bacı doğru diyor sarımsaklı yopurtta tadını bile almazsın 😊🌸 transferin hayırlısıyla olsun ya hep inceledi bekledin kuzum kıyamam dualarımız seninle

Kız kaç ay oldu bu zamana kadar taş olsa çatlardı 🤣🤣 çayın ne olduğunu unutur insan😏

Back