Üzüldüm canım yaa dur bakalım kan testinde kesinleşir. Senin bi kere daha kimyasal olmuştu araştırıldı mi hiç sebebi neymiş?sağlıkla gelsinler hayırlısıyla
Amin canım inşallah71 çıkmıştı dün, ama düşmeye başlıyor sanırım idrar testinde silikleşiyor çizgi, kimyasal gibi. Kısmet artık yeni tedavilere başlayacağım. Eninde sonunda olacak inşallah
Yazarım tabi canımHadi inşallah canım kilolarını yaz yarın bana dahaziranı hayırlısıyla çık inşallah
Daha önce düşük yaptım, kese randevusuna gidemeden kanamam başlamıştı. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırdım temiz çıktı, ama embriyolara hiç bişey yapılmadı. Şimdi dahabtecrübeliyiz tabi, yeni tedavide yaptırırım herşeyi inşallahÜzüldüm canım yaa dur bakalım kan testinde kesinleşir. Senin bi kere daha kimyasal olmuştu araştırıldı mi hiç sebebi neymiş?
Amin canım benim inşallahMutlu haberini alıcaz merak etme ayrıca çabandan ötürü seni tebrik ediyorum en güzel şekilde Allah seni mükafatlandırsın. Biraz dinlen hhem bedenen hem ruhen sonra hayırlısıyla Türkiye de start verirsin ve buradan heyecanla sana gün sayarız
Evet ya öyleydi ama sonradan öğrendik ki pipiliymişKofim en son kızda kalmıştım ben, mehlika aklıma kazınmıştı hattaOğluş olacak demek, adıyla yaşasın ömrü uzun olsun canım
Nasipten öte yol yok canım gerçekten. Inşallah Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda inşallah dualarımdasınDaha önce düşük yaptım, kese randevusuna gidemeden kanamam başlamıştı. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırdım temiz çıktı, ama embriyolara hiç bişey yapılmadı. Şimdi dahabtecrübeliyiz tabi, yeni tedavide yaptırırım herşeyi inşallah
Yok uymadı bana, soyismimzle yan yana okyunca bir garip oluyorEvet ya öyleydi ama sonradan öğrendik ki pipiliymişamiin inşaallah canım. Kızın olursa sen koy çok sevdiysen
Allah razı olsun noskingcimNasipten öte yol yok canım gerçekten. Inşallah Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda inşallah dualarımdasın
Amin canım binlerce kez amin tez vakitte güzel haberlerinizi alırız umarımAmin canım benim inşallahbiz de sizlerin sağlıklı doğum haberlerinizi alacaz burda, sayılı gün çabuk geçiyor Allah hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın
Öyle canım hayırlı merhametli evlat diledik hep. Kız erkek bi talebimiz olmadıYok uymadı bana, soyismimzle yan yana okyunca bir garip oluyorMinik kofi baya oynattı seni, sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez, analı babalı büyüsün canım
Sağlıksız muhtemelen kimyasal canım o vakit hakkında hayırlısı olsun en güzelini yapmışsın daha fazla vücudu hirpalamaya gerek yok bende kontrol oldum 11mm rahim kalınlığı pazartesi transferAmin sevinçlim, dün ve bugün idrar testi yaptım koyulaşacak mı diye, dün koyuydu, bugün yok denecek kadar az çıktıSanırım kimyasal, ilaçları da bıraktım şimdi, bari regl olayım hemen
UkaderU bacım hepsi aynı embriyolar, 5 tane vardı 1 tane kaldı ama ben ona da güvenmiyorum artık, daha da aynı doktora yaptırmam zaten. Türkiyede başlarım muhtemelen
Umut_bebek im az kaldııııı sevincliyle çok çok güzel haberler verin inşallah
Dualarım seninleBacilarim kontrolde rahim kalınlığı 11mm çıktı pazartesi nasipse transferin var duaniza talibim heyecanlı günler başlayacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun
En azından birinin suyu normale dönmüş kuzum hayırlısı olsun şimdiden 35 e kadar çıkarmış oldun helal olsun gayet iyiler bence 7 temmuza kadar biraz daha kilo alırlar bence kuvez ihtiyacın olmaz gibi geldiUkaderU canım doktordan geldim bebekler biri 1900 biri 2010 gram olmuş. Soldakinin suyu normale dönmüş ama sağdakinin suyu hala fazla şekerden dolayı 35+3te alacak bebekleri 7 temmuza sezaryen günü verdi
Ayyy süper Bi haber bu hadi bakalım inşallah bu sefer olucakBacilarim kontrolde rahim kalınlığı 11mm çıktı pazartesi nasipse transferin var duaniza talibim heyecanlı günler başlayacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ay evet ya sorma hastaneden çıkarken ağlayacaktım valla ben de duygulandım. Haftaya tekrar ciğer geliştirici yapılacak tekrar kuvöz ihtiyacı olmasın diye ama kısmet tabi belli de olmuyor bu işler.En azından birinin suyu normale dönmüş kuzum hayırlısı olsun şimdiden 35 e kadar çıkarmış oldun helal olsun gayet iyiler bence 7 temmuza kadar biraz daha kilo alırlar bence kuvez ihtiyacın olmaz gibi geldisağlıklı doğumlar olsun Allah yardımcın olsun güzel bacım ay Bi duygulandım heyecanlandım hey gidi günler ya sanki daha dün seninle transfer sonrasını konuşuyorduk
Ay olmaz ihtiyaç inşallh zaten maşallah biri 2 kg yi geçmiş dualarım seninleAy evet ya sorma hastaneden çıkarken ağlayacaktım valla ben de duygulandım. Haftaya tekrar ciğer geliştirici yapılacak tekrar kuvöz ihtiyacı olmasın diye ama kısmet tabi belli de olmuyor bu işler.
Canım vaktin yaklaşıyor demekUkaderU canım doktordan geldim bebekler biri 1900 biri 2010 gram olmuş. Soldakinin suyu normale dönmüş ama sağdakinin suyu hala fazla şekerden dolayı 35+3te alacak bebekleri 7 temmuza sezaryen günü verdi
3 haftam var bacım işte ikisi de iki kilodan fazla doğar hedefim ikişer kilo doğurmakti zaten. Ama son 2-3 haftadır gerçekten çok zorlaniyorum tek bebek olsa belki 4 kilo doğurmazdım ama şu an yaklaşık 4 kilo bebek var içimde ve kilo almaya devam ediyorlar.Ay olmaz ihtiyaç inşallh zaten maşallah biri 2 kg yi geçmiş dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?