• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Arkadaşlar okudum hepisini ne güzel tarama zamanına gelmişsiniz testler falan inşallah bende o zamanları görürüm 8 haftalığız bizde salı kontorülümüz var nasıl geçiyor günler😊 hepimize hayırlı olsun kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Benimde perşembe günü. Çok heyecanlıyım.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Sen nerede testini yaptıracaksın.
İnşallah canım inşallah 🤲😇 İkili için kendi doktoruma gidiyorum Medicalpark Göztepe Nur Dokuzeylul...

Fetal DNA içinde doktorumla konuşucam eğer onerirse yaptırmayı, Genoks da yaptırcam.5 yil önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durdu karnımdayken onunkini de Genoks da yaptırmıştım memnun kalmıştım.

İnşallah canım inşallah 🤲😇 İkili için kendi doktoruma gidiyorum Medicalpark Göztepe Nur Dokuzeylul...

Fetal DNA içinde doktorumla konuşucam eğer onerirse yaptırmayı, Genoks da yaptırcam.5 yil önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durdu karnımdayken onunkini de Genoks da yaptırmıştım memnun kalmıştım.
Ben biraz araştıracağım bu testleri. O aşamaya kadar geleyim de. Evet herkes genoks tan bahsediyor. Bende orayı tercih ederim. Bakalım benim doktor o zamanlarımda neleri tafsiye edecek.

yani evde kedim var ama dışarı çıkmayan aşıları tam olan mama ile beslenen bi kedi ondan olduğunu sanmıyorum:KK43: tabi emin olmak için ona da test yaptırcam şimdi.. çok sağol canım allah razı olsun🙏
Benimde toxoplazmam pozitif ama ben daha önce kapmışım , benimde kedim var ondan olduğunu sanmıyorum ,dışarı çıkmayan mama yiyen bir kedi . zaten wcsini temizlerken hep maske takar ve hemen ellerimi yıkardım , esas wc ile temasında oluyor . Çiğ et tavuk , iyi yıkanmamış sebze vs bence bunlardan olabilir . Dışarıda salata filan yerdim çünkü.

Kızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına 🤣
Evdeyken sağdan bi yumruk soldan bi tekme yedim muayenede ikisi de uyuyordu bi de biri totosunu dönmüş bize diğeri eliyle kapatmış göremedik yüzlerini. Olsun sagliklilar ya çok şükür.
Doktora normal doğum şansımı sordum gebeliğin seyrine bağlı böyle devam ederse yüzde 80-85 normal doğurursun dedi.

Düzenleme: 1 saat 20 dakika sürdü

Kızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına 🤣
Evdeyken sağdan bi yumruk soldan bi tekme yedim muayenede ikisi de uyuyordu bi de biri totosunu dönmüş bize diğeri eliyle kapatmış göremedik yüzlerini. Olsun sagliklilar ya çok şükür.
Doktora normal doğum şansımı sordum gebeliğin seyrine bağlı böyle devam ederse yüzde 80-85 normal doğurursun dedi.
Çok sevindim hayatım. Demek dövmeyede başlamışlar seni 🤣 aralarında çok bir fark yokmuş kilo olarak. Detaylı da hemen sonuç alıyorsun ne güzel.

Çok sevindim hayatım. Demek dövmeyede başlamışlar seni 🤣 aralarında çok bir fark yokmuş kilo olarak. Detaylı da hemen sonuç alıyorsun ne güzel.
Ay evet bekleme süresi yok ya o çok iyi. Benim artık dayanacak şeyim kalmadı beklemeye zaten onu bekle bunu bekle.
Yalnız orda doktor latince bir sürü şey sayıyor sen hicbir şey anlamadan izliyorsun o ara çok stres oldum acaba iyi mi kötü mü diye.
Ay Rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın inşallah hepinizin bütün test tarama muayene sonuçları iyi çıksın. Vaktinde hayırlı doğumlarımız olsun 🤗🤗

Nosking Nosking 1saat 20 dakika boyunca kıpırdamadan uzanıyor musun⁉️ Çişin gelmiyor mu 🤣
Içeri girmeden hemen önce tuvalete gitmiştim Allah'tan 🤣 yalnız çok susadım dilim damagim birbirine yapıştı. Bi de her yerim uyuştu kollarım bacaklarım sırtım popiş🤣🤣
Bebeğin kendini göstermesiyle ilgiliymiş daha kısa da sürebiliyormuş daha uzun da. Tekil gebeliklerde 30-50 dakika arası sürdüğünü duymuştum aynı hesap aslında.

Back