- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
İyi gidiyor desene. Pazartesi gün verecek kesin hazırla kendini.Pazartesi tekrar kontrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gidiyor desene. Pazartesi gün verecek kesin hazırla kendini.Pazartesi tekrar kontrol
Ölçümlerin güzel çıkmış, fetal DNA’da güzel çıkacak inşallah. İkili test çok yanıltıyor diye duydum. Sen içini ferah tut.
Allah razı olsun inşallah öyle yapmaya çalışıyorumSen beslenmene ilaçlarına dikkat et canım benim. Bende çok anlamıyorum bu işlerden ama bak ölçümler güzel diyorlar. Sen gönlünü ferah tut.
Ay inşallah aygülüm son kontrol diye diye sona gelemedikİyi gidiyor desene. Pazartesi gün verecek kesin hazırla kendini.
Neden olmasınTest makinasını da kandırabilir miyim acaba
Canimm şimdi okudum yazdıklarını ....Ölçümlerin çok iyi çıkmış..Fetal DNA da da temiz cikicak inşallah bak görürsün Bu arada benim iki arkadaşım da yaptırdı şuan onların gebelikleri 20 li haftalarda ..çok şükür güzel çıktı...İnşallah canım benim inşallah
Ayy 11 haftalık olmuşsun bile ya zaman çabuk geçiyor desene aslında nubu belli olur bu hafta da ama göremedim içimden erkek geçti sonr abirsz bakınca kız gibi hissettim bilemedimmerhaba kızlar 11+4 teyim ultrasonda bir hafta falann ileride gözüktü. cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
AA teşekkür ederim çok Aygülüm evet benim yaptığım bir tablomUkaderU profilindeki resime bayıldım senin eserin sanırım.
İnşallah sonucumuz iyi olur. Benim gittiğim hastane yapıyormuş Ankara ya yolluyorlarmış yani orada İnan aklıma gelmedi hangi firma diye sormak. Ama genoks olabilir gibi geliyor genelde hastaneler oraya yolluyormuş .2800 verdim..Canimm şimdi okudum yazdıklarını ....Ölçümlerin çok iyi çıkmış..Fetal DNA da da temiz cikicak inşallah bak görürsün Bu arada benim iki arkadaşım da yaptırdı şuan onların gebelikleri 20 li haftalarda ..çok şükür güzel çıktı...
Bende yaptırmayı düşünüyorum tekrarlayan dusuklerim olduğu için...Nerde yaptircaksin canım ne kdr istediler...Ben geniş kapsamli olan için Genoks dan 2900 TL fiyat aldim L lavinya8
Amin canım inşallahİnşallah sonucumuz iyi olur. Benim gittiğim hastane yapıyormuş Ankara ya yolluyorlarmış yani orada İnan aklıma gelmedi hangi firma diye sormak. Ama genoks olabilir gibi geliyor genelde hastaneler oraya yolluyormuş .2800 verdim..
Çok güzel kimbilir daha neler vardırUkaderU profilindeki resime bayıldım senin eserin sanırım.
İnşallah ikili sonucun iyi çıkar hiç gerek duymazsın. Eğitim ve araştırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlarmış diye de duydum ama önce randevu alıyorsun sonra o seni sevk ediyor falan derken o işlemleri yapacak ve araştıracak gücüm olmadığından ben verdim. Sen istersen bir araştırabilirsin bunu. Ben Medova hastanesine verdim Konya.Amin canım inşallah
Hangi hastaneydi..
2800 iyi fiyat almışsın...Bakalım bende pazartesi günü ikili için gidicem 11+4 olucak o gün...Ona göre karar vericem bakalım fetal DNA için
Çok şükür canım benim hislerim de hep kız dı dünn ikra meyraya attım erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz toxoplazma ile uğraşıyorum ben hala doğuma kadar antibiyotik içecekmişim çünkü değerlerim çok sınırda çıkıyor ya gebelikten hemen önce kapmışım ya tam gebelikte.. lütfen siz de dua eder misiniz bu virüs bebeğimin sağlığına bir zarar vermesinAyy 11 haftalık olmuşsun bile ya zaman çabuk geçiyor desene aslında nubu belli olur bu hafta da ama göremedim içimden erkek geçti sonr abirsz bakınca kız gibi hissettim bilemedim
Canım bunla ilgili ben de çok yeni okudum. Eğer 8 hafta geçmişse bu olayın üstünden yapılabiliyormuş diye okudum ben. Kan verdin mi? Verirken soruyorlar böyle bir durum olup olmadığını.Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim .Eğer iki embriyo konulup iki kese görünüp sonra diğeri kaybolmuşsa bu durumda kaybolan keseden kana DNA geçişi olabileceğinden bu durumlarda Fetal DNA yapılması önerilmiyormuş ben şok . Böyle durumda olan arkadaşlar aman dikkat etsin .Ve benim aynı bu şekilde olmuştu ve dr bana böyle birşey demedi ve ben yaptırdım.Bu nasıl iş mahbubiti
Evet öyle bir şey de var doğru. Ama bebeğin dnası annenin kanına 11.haftadan önce geçmiyor diye biliyorum o yüzden ikili test fetal dna 11. haftadan sonra yapılıyor.Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim .Eğer iki embriyo konulup iki kese görünüp sonra diğeri kaybolmuşsa bu durumda kaybolan keseden kana DNA geçişi olabileceğinden bu durumlarda Fetal DNA yapılması önerilmiyormuş ben şok . Böyle durumda olan arkadaşlar aman dikkat etsin .Ve benim aynı bu şekilde olmuştu ve dr bana böyle birşey demedi ve ben yaptırdım.Bu nasıl iş mahbubiti
Gerçekten mi ilk defa duyuyorum bunu ...Çok sasirdim..Testi yaptığın genetik merkezi ne açıklama yapar acaba bu konuda doğruluğu konusunda ..Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim .Eğer iki embriyo konulup iki kese görünüp sonra diğeri kaybolmuşsa bu durumda kaybolan keseden kana DNA geçişi olabileceğinden bu durumlarda Fetal DNA yapılması önerilmiyormuş ben şok . Böyle durumda olan arkadaşlar aman dikkat etsin .Ve benim aynı bu şekilde olmuştu ve dr bana böyle birşey demedi ve ben yaptırdım.Bu nasıl iş mahbubiti
Evet kan verdim hayır hiç böyle bir şey sormadılar. Sen nerede okudun canım bana özelden atabilirsen çok sevinirimCanım bunla ilgili ben de çok yeni okudum. Eğer 8 hafta geçmişse bu olayın üstünden yapılabiliyormuş diye okudum ben. Kan verdin mi? Verirken soruyorlar böyle bir durum olup olmadığını.
Ya öyle olmasını gerçekten isterim ama bu şekilde yazmışlar bu kişilere önerilmiyor diyeEvet öyle bir şey de var doğru. Ama bebeğin dnası annenin kanına 11.haftadan önce geçmiyor diye biliyorum o yüzden ikili test fetal dna 11. haftadan sonra yapılıyor.
İnşAllah gönlüne göre olur toxoplazmayı nerden kaptın acaba merak ettim şimdi. Etmez miyim tabiki dua ederim hemen geçsin bariÇok şükür canım benim hislerim de hep kız dı dünn ikra meyraya attım erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz toxoplazma ile uğraşıyorum ben hala doğuma kadar antibiyotik içecekmişim çünkü değerlerim çok sınırda çıkıyor ya gebelikten hemen önce kapmışım ya tam gebelikte.. lütfen siz de dua eder misiniz bu virüs bebeğimin sağlığına bir zarar vermesin