• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Çok şükür canım🙏🥰 benim hislerim de hep kız dı dünn ikra meyraya attım erkek dedi 🙊🙊 hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz 🤲🏻 toxoplazma ile uğraşıyorum ben hala doğuma kadar antibiyotik içecekmişim çünkü değerlerim çok sınırda çıkıyor ya gebelikten hemen önce kapmışım ya tam gebelikte.. lütfen siz de dua eder misiniz bu virüs bebeğimin sağlığına bir zarar vermesin 😔
Allah korusun canım, inşallah zararsız bir şekilde atlatırsınız🤲🤲🤲

Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim .Eğer iki embriyo konulup iki kese görünüp sonra diğeri kaybolmuşsa bu durumda kaybolan keseden kana DNA geçişi olabileceğinden bu durumlarda Fetal DNA yapılması önerilmiyormuş😳😟 ben şok . Böyle durumda olan arkadaşlar aman dikkat etsin .Ve benim aynı bu şekilde olmuştu :KK43: ve dr bana böyle birşey demedi ve ben yaptırdım.Bu nasıl iş @mahbubiti
Aaaaaa 😳 o zaman bu sonuca güvenilmez ki. Verdiğin paraya da yazık olmuş.

İnşAllah gönlüne göre olur 😊🙏🏻 toxoplazmayı nerden kaptın acaba merak ettim şimdi. Etmez miyim tabiki dua ederim hemen geçsin bari 🙏🏻🙏🏻
yani evde kedim var ama dışarı çıkmayan aşıları tam olan mama ile beslenen bi kedi ondan olduğunu sanmıyorum:( tabi emin olmak için ona da test yaptırcam şimdi.. çok sağol canım allah razı olsun🙏

Bu ne böyle yaaa zaman hiç geçmiyor. Belirtilerim de yok artık 🙄 göğüs ağrısı hariç. O da belki ilaçlardan. Bugün sabah kalktım iki saat yemedim birşey aç olmam lazım elim ayağımın titremesi midemin bulanması lazım ama bende tık yok 😣 7+5 oldum kızlar. Bana Perşembe gel dedi, dedi de günler geçmiyor😔

Bu ne böyle yaaa zaman hiç geçmiyor. Belirtilerim de yok artık 🙄 göğüs ağrısı hariç. O da belki ilaçlardan. Bugün sabah kalktım iki saat yemedim birşey aç olmam lazım elim ayağımın titremesi midemin bulanması lazım ama bende tık yok 😣 7+5 oldum kızlar. Bana Perşembe gel dedi, dedi de günler geçmiyor😔
Öyle endiselenme canim illa belirti olacak diye birsey yok herkesin farklı oluyor hic belirtisi olmayıp sağlıklı ilerleyende var stres yapma perşembeye az kaldi hayırlısıyla güzel haberler al inşallah 🤲💕

yani evde kedim var ama dışarı çıkmayan aşıları tam olan mama ile beslenen bi kedi ondan olduğunu sanmıyorum:KK43: tabi emin olmak için ona da test yaptırcam şimdi.. çok sağol canım allah razı olsun🙏
Hiç belli olmaz nerden geldiği Bi yaptır bakalım bana da haber verir misin merak ediyorum kedili bş eve gitme durumum var çünkü

Öyle endiselenme canim illa belirti olacak diye birsey yok herkesin farklı oluyor hic belirtisi olmayıp sağlıklı ilerleyende var stres yapma perşembeye az kaldi hayırlısıyla güzel haberler al inşallah 🤲💕
Elimde değil valla. Normal de çok umursayan biri değilimdir. Bu 8. Haftaya girince olanlar oldu bana. Topik topik geziyorum, ultrason videoları izliyorum, dur bir dedikodu vereyim 🤣 bu topiklerden birinde erkek varmış. Kadınmış hamileymiş gibi muhabbetler ediyormuş. Nasıl anlamışlar o kadarına bakmadım da. Öyle şeyler de oluyormuş.

Elimde değil valla. Normal de çok umursayan biri değilimdir. Bu 8. Haftaya girince olanlar oldu bana. Topik topik geziyorum, ultrason videoları izliyorum, dur bir dedikodu vereyim 🤣 bu topiklerden birinde erkek varmış. Kadınmış hamileymiş gibi muhabbetler ediyormuş. Nasıl anlamışlar o kadarına bakmadım da. Öyle şeyler de oluyormuş.
Nasil yani anlamadım 🙄🤣🤣🤣

Nasil yani anlamadım 🙄🤣🤣🤣
Eylül anneleri topiğinde gördüm sanırım. Birinin erkek olduğu anlaşılmış. Böyle aramıza girmiş düşün haftalarca muhabbet ediyoruz. Sonra kadınlar kulübü yöneticisi nasıl çözmüşse erkek olduğunu anlamış. Yani ben erkek olabilirim 😜

Kedinin tuvaleti ile uğraşmadığın sürece birşey olmuyor galiba.
Bilmiyorum ki ben kediyle aynı yerde yaşayamıyom zaten çok seviyorum onları ama evde sadece kul ve balık besleyebiliyorum. Çiğ et az pişmiş etlerden de bulaşabiliyormuş

Bilmiyorum ki ben kediyle aynı yerde yaşayamıyom zaten çok seviyorum onları ama evde sadece kul ve balık besleyebiliyorum. Çiğ et az pişmiş etlerden de bulaşabiliyormuş
Eee gideceğim yerde var diyorsun nasıl olacak yaşayamıyorsan. Gittiğinde de dikkat et bari. Çok haşır neşir olma🤨 bende de kuş var. Ondan bile bulaşabiliyor

Eylül anneleri topiğinde gördüm sanırım. Birinin erkek olduğu anlaşılmış. Böyle aramıza girmiş düşün haftalarca muhabbet ediyoruz. Sonra kadınlar kulübü yöneticisi nasıl çözmüşse erkek olduğunu anlamış. Yani ben erkek olabilirim 😜
Hadi canım muhabbet etti de ne oldu töbe ya daha neler duyucaz 🤣🤣🤣🤣🤣

Back