Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayın 21 de bekliyordum işte 27 si oldu henüz gelen yok normal mi onuda bilmiyorum diğer düşükte nasıl oldu hatırlamıyorum uzun süre geçti biraz bekleyim bakim ilaç kullanırım olmadı
35 kırk gunr kadar gecikme oluyormuş normaldir yani

Ohhh cok iyi demissin valla hakediyolar bi musade ya kendileride bu zamanlari yasadi saygisizliktan baska birsey degil bu

Valla nazar var kardesim ve yaninda fesatlikta var bazi insanlar kendi kendine bile nazar deydiriyor

Ya iste hersey bi ders tecrube bizede oyle oldu insallah ben bi kalayom hayirlisiylan bu sefer kendim bile cosmiycam okadar sakin kalicam
Çok haklısın gerçekten fesatlıkta var yani fesatlıktan nazar değiyor zaten. Kalan kız inşallah merak etme bende coşmıcam diyom ama sağa sola sataşıyom işte 🤣

Seni bırak ben bile sinirlendim o neymiş öyle ya karnını gere gere falan bebeği olmayan bı arkadaşım vardı surecimize az tanık olmuştu mesaj attı sonucun ne oldu diye ayıp olmasa cevap bile vermeyecektim üzülsün istemedim ne yazacağımı bilemedim aynen empati şart ne derler annesi olmayanın yanında anne babası olmayanın yanında baba çocuğu olmayanın yanında çocuk sevme konusma herkesin açısına saygı duysak dünya dahada güzelleşir sanki.yok bacım ya dusecekse düşer mesela ben ilk gittigimde ultrasyon cihazını kadın resmen içimde çevire çevire bir hoş etti resmen acı çektim ama ondan düşmedi ilacı kesince düştü hepsi bahane olacağı varsa olur ♥️
Dogru demekki bu benim icin bi sinavdi vee herseyden ite bir tecrube ve ders oldu yook brn kararliyimm yemin ederimm asla demiycem bu vocuk geldin 5 aylik olsun zaten anlamazlar ben calistigim icin kimseye gidemiyoz cok o yuzfen hep atlaticam herkesi aman ya zaten strese sokuyolar hep
Ya bidr sunada sinirleyniyorum ne oldu ne zmana gidiceksin ddoktora ne dedi ne zmaan basliycaksin bidaha tedaviye ya sinir oluyorum ya bi rahat biraksalar ya arkadslarim ailem disindaki herkes anlayisli ama kendi ailem ozellikle esimin ailesi
Ya hele kaynanam cok sever gosterisi asiei bayilir boyle
Valla yazarken gece gece sinirldnim he 2 dk tivbe yarabbim

Çok haklısın gerçekten fesatlıkta var yani fesatlıktan nazar değiyor zaten. Kalan kız inşallah merak etme bende coşmıcam diyom ama sağa sola sataşıyom işte 🤣
Hahaah😁😁ya suan bide hormonlar tavan ya normal amann nblm valla simdi biyle diyorumda bakalim ama insnaa korku geliyo he evham yapicam biliyorum kendimide bi hayirlisiylan su zamanlari atlatalimda valla baska bisi istemiyorum

Dogru demekki bu benim icin bi sinavdi vee herseyden ite bir tecrube ve ders oldu yook brn kararliyimm yemin ederimm asla demiycem bu vocuk geldin 5 aylik olsun zaten anlamazlar ben calistigim icin kimseye gidemiyoz cok o yuzfen hep atlaticam herkesi aman ya zaten strese sokuyolar hep
Ya bidr sunada sinirleyniyorum ne oldu ne zmana gidiceksin ddoktora ne dedi ne zmaan basliycaksin bidaha tedaviye ya sinir oluyorum ya bi rahat biraksalar ya arkadslarim ailem disindaki herkes anlayisli ama kendi ailem ozellikle esimin ailesi
Ya hele kaynanam cok sever gosterisi asiei bayilir boyle
Valla yazarken gece gece sinirldnim he 2 dk tivbe yarabbim
Dur bacım sakin ol kaynana olmasa kocada olmaz😁senin kararın tabi nasıl istersen bende 3ay kimseye söylememe taraftarıyım çünkü düşük vesaire çok oluyor biraz daha netleştirmek gerek

Dur bacım sakin ol kaynana olmasa kocada olmaz😁senin kararın tabi nasıl istersen bende 3ay kimseye söylememe taraftarıyım çünkü düşük vesaire çok oluyor biraz daha netleştirmek gerek
Aynen iste o yuzden bende bi netlessinde zaten onlarda anliycaklar yani karnim sistikce😁

Dogru diyon koca var bin sukur hos kaynanam su huylari olmasa superde iste herseyde 4 4luk olmuyor tabi amann neyse 😁😁

Hahaah😁😁ya suan bide hormonlar tavan ya normal amann nblm valla simdi biyle diyorumda bakalim ama insnaa korku geliyo he evham yapicam biliyorum kendimide bi hayirlisiylan su zamanlari atlatalimda valla baska bisi istemiyorum
Sen merak etme hiç hayırlısı de inşallah güzel olucak herşey 🙏🏻🤗 hep dua edicem bu sefer kavuşacaksın inşallah 🥰

Aynen iste o yuzden bende bi netlessinde zaten onlarda anliycaklar yani karnim sistikce😁

Dogru diyon koca var bin sukur hos kaynanam su huylari olmasa superde iste herseyde 4 4luk olmuyor tabi amann neyse 😁😁
Ya aynen hepimizin bir eksisi var işte oldun bakalım

Ayy canin benim ya hadi inslaalh savasi kazanirsiniz kanaman neden olmus peki bis dedimi doktor
Nedeni ile ilgili bir şey diyemedi. Embriyo sağlıksız olup tutunamadı desem o da değil. Öyle bir tutunmuş ki maşallah.
Bakalım halen kalbi atıyor mu? Belki de bu savaş çok uzun sürmez 🤷🏼‍♀️

Günaydın kızlar. Herkese güzel bir haftasonu dilerim. Hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı. Estrofemi hala kullanıyor musunuz? Bırakanlar kaçıncı haftalarında bıraktı ya da doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın dedi?

Günaydın kızlar. Herkese güzel bir haftasonu dilerim. Hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı. Estrofemi hala kullanıyor musunuz? Bırakanlar kaçıncı haftalarında bıraktı ya da doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın dedi?
Günaydın 🌞
Bana 12.haftadan sonra bıraktıracaktı canım.

Bana doktor 12. Haftaya kadar ilaçlara devam dedi 12. Haftadan sonra çoğunu kesicez dedi ama hangilerini keser bilmiyorum

X