- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Direkt pipi foto'su istedim kadındanözelden atayim ya yavrumu reklam edemem buralarda
kız yerim onun pipisini
Ben hala umutluyum yalan çıkmaz diye dünden hiç usg yok muSenin nub da yalan okdu be kadom
Bana da atDirekt pipi foto'su istedim kadındanözelden atayim ya yavrumu reklam edemem buralarda
Var özelden atiyimBen hala umutluyum yalan çıkmaz diye dünden hiç usg yok mu
Attın gördüm mesaj başlığını da pipi yazmış yaas
Evet sırt üstü bu sefer. Yarmış bacakları da, al annecim gör demişAttın gördüm mesaj başlığını da pipi yazmış yaasalttan mı bakıp çekmiş popo altından pipi gibi duruyo valla senin bebek beynimizi yaktı
Hahah valla açmış gösteriyoEvet sırt üstü bu sefer. Yarmış bacakları da, al annecim gör demişvalla yine de biseyler almaya cesaret edemiyorum ne yalan diyim
Şaşırmadım ben ya neden bilmiyorum çok karsilasiyoruz ondan galibaUkaderU , ayguldiyebiri , Mariposa7 , @roselina33 dr'a gittim dün bizim beybi yeni bir süprizle erkekmiş
Yarin da gidiceksen foto isteHahah valla açmış gösteriyoyine de şüpheliyim ben ya senin kaçıncı haftandı. Ben de dün doktordaydım bu sefer bana %100 dedi ama senden sonra ben güvenemiyom hiç Bi doktora
Yani kız olduğunda daha çok şaşırmıştım yalan yokŞaşırmadım ben ya neden bilmiyorum çok karsilasiyoruz ondan galiba
Sağlıcakla al kucağına inşallah canım benimAma yine de ayrıntılıdan sonra emin ol bence
Ayrintiliya giderim canim daha önce gitmicemkofi tatlım bir daha ne zaman gideceksin alarm kuracam bu seferkini çok merak ediyorum şapkadan çıkacak olanı
Ne diyelim hayırlısı artık sağlıcakla gelsin , kaç gram olmuş kuzucuk.Bu sefer foto istedim ayan beyan ortada gibi yani daha değişirse zaten karnımda 2 bebek var dicem
Kuzu bana en son dr 12.haftamdayken erkek dedi, bak şu testisleri dedi ondan sonraki muayenelerde bidaha hiç göstermedi.. Göstermeyince de acaba kız mı ki demeye başladı ama ben erkek hissediyorum, belki en başta öyle dendiği içindir bilmiyorum :)Yani kız olduğunda daha çok şaşırmıştım yalan yokaynen yine de ayrıntıyı da bekliyim hadi senin pipi foto.su var mıydı
Ayrintiliya giderim canim daha önce gitmicemayin 10'undan sonraya düşünüyorum bakalim. Netlessin söylerim
Dün değil önceki gün gittiğimde istedim zaten bu sefer renkliyi verdi ama normal fotoğraf büyüklüğünde fotoğraf kağıdına basılmıştı bu seferki çok güzeldi başka makineden çıkardılar onu çerçeveletcem çocuğa göstercrm ilerde ama bu ne diye korkmaz inşallahYarin da gidiceksen foto iste
Gecen hafta 140 gramdi. Dün bisey demedi. Yeni şokla beraber sormak da hiç aklima gelmedi açıkçasıNe diyelim hayırlısı artık sağlıcakla gelsin , kaç gram olmuş kuzucuk.
Ya 12.haftalarda orada kizda da erkekte de kabariklik oluyor canım. Testisler 23. Haftaya kadar yerine iniyirmus. Yani 12. Hafta cok ütopik geldi banaKuzu bana en son dr 12.haftamdayken erkek dedi, bak şu testisleri dedi ondan sonraki muayenelerde bidaha hiç göstermedi.. Göstermeyince de acaba kız mı ki demeye başladı ama ben erkek hissediyorum, belki en başta öyle dendiği içindir bilmiyorum :)
Maalesef foto yok. 2 hafta sonra gidicem muayeneye , gösterirse eger atarım foto sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?