Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Attın gördüm mesaj başlığını da pipi yazmış yaas alttan mı bakıp çekmiş popo altından pipi gibi duruyo valla senin bebek beynimizi yaktı
Evet sırt üstü bu sefer. Yarmış bacakları da, al annecim gör demiş valla yine de biseyler almaya cesaret edemiyorum ne yalan diyim

Evet sırt üstü bu sefer. Yarmış bacakları da, al annecim gör demiş valla yine de biseyler almaya cesaret edemiyorum ne yalan diyim
Hahah valla açmış gösteriyo yine de şüpheliyim ben ya senin kaçıncı haftandı. Ben de dün doktordaydım bu sefer bana %100 dedi ama senden sonra ben güvenemiyom hiç Bi doktora

Hahah valla açmış gösteriyo yine de şüpheliyim ben ya senin kaçıncı haftandı. Ben de dün doktordaydım bu sefer bana %100 dedi ama senden sonra ben güvenemiyom hiç Bi doktora
Yarin da gidiceksen foto iste

Şaşırmadım ben ya neden bilmiyorum çok karsilasiyoruz ondan galiba
Sağlıcakla al kucağına inşallah canım benim Ama yine de ayrıntılıdan sonra emin ol bence
Yani kız olduğunda daha çok şaşırmıştım yalan yok aynen yine de ayrıntıyı da bekliyim hadi senin pipi foto.su var mıydı

Yani kız olduğunda daha çok şaşırmıştım yalan yok aynen yine de ayrıntıyı da bekliyim hadi senin pipi foto.su var mıydı
Kuzu bana en son dr 12.haftamdayken erkek dedi, bak şu testisleri dedi ondan sonraki muayenelerde bidaha hiç göstermedi.. Göstermeyince de acaba kız mı ki demeye başladı ama ben erkek hissediyorum, belki en başta öyle dendiği içindir bilmiyorum :)
Maalesef foto yok. 2 hafta sonra gidicem muayeneye , gösterirse eger atarım foto sana

Yarin da gidiceksen foto iste
Dün değil önceki gün gittiğimde istedim zaten bu sefer renkliyi verdi ama normal fotoğraf büyüklüğünde fotoğraf kağıdına basılmıştı bu seferki çok güzeldi başka makineden çıkardılar onu çerçeveletcem çocuğa göstercrm ilerde ama bu ne diye korkmaz inşallah haftaya da siyah beyazlıyı isticem

Ya 12.haftalarda orada kizda da erkekte de kabariklik oluyor canım. Testisler 23. Haftaya kadar yerine iniyirmus. Yani 12. Hafta cok ütopik geldi bana Bence sen de cok emin olma o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…