- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
Sorma yav yok adet gelmemesi şoku yok gebelik şoku sonra da cinsiyet şoku . Şok şok şoktamam şekerim bekliyoruz topik olarak, sende hep ekşın hep ekşın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yav yok adet gelmemesi şoku yok gebelik şoku sonra da cinsiyet şoku . Şok şok şoktamam şekerim bekliyoruz topik olarak, sende hep ekşın hep ekşın.
Foto derken cinsiyetini gösterdiği fotoDün değil önceki gün gittiğimde istedim zaten bu sefer renkliyi verdi ama normal fotoğraf büyüklüğünde fotoğraf kağıdına basılmıştı bu seferki çok güzeldi başka makineden çıkardılar onu çerçeveletcem çocuğa göstercrm ilerde ama bu ne diye korkmaz inşallah haftaya da siyah beyazlıyı isticem
Heee tamam onu istiyimFoto derken cinsiyetini gösterdiği foto
Senin doğumu öne mi çekti doktor kuzum ?Gecen hafta 140 gramdi. Dün bisey demedi. Yeni şokla beraber sormak da hiç aklima gelmedi açıkçası
Ben değilde kvalidem erkek diye biton şey aldı ördü dinletemedim sonra da hevesini kırmayayım dedim. Ben şimdiye kadar hiç alış veriş yapmadım, detayliyi bekliyorumYa 12.haftalarda orada kizda da erkekte de kabariklik oluyor canım. Testisler 23. Haftaya kadar yerine iniyirmus. Yani 12. Hafta cok ütopik geldi bana Bence sen de cok emin olma o zaman
Ben hamile değilken hatta daha evlenmemişken seneler önce battaniye örülmüş nevresim takımı falan dikilmiş hepsinin modası geçti tabi ama ortada çocuk yokken neden yapılır ki. Ben biraz dedim herşeyi yapma ben de kendim bişeyler yapmak istiyorum heves ediyorum falan dedim kötü mü dedim sizceBen değilde kvalidem erkek diye biton şey aldı ördü dinletemedim sonra da hevesini kırmayayım dedim. Ben şimdiye kadar hiç alış veriş yapmadım, detayliyi bekliyorum
Peki şu an tam olarak ne kadarlık senin ki benim tam 17 W
Iste tabii bakalım biz neye benzeticezHeee tamam onu istiyim
Ilk 10 eylül olarak konuşmuştuk. Sonra ileri çıktı. Bidaha o zaman bu zaman diye konuşmadık canım.Senin doğumu öne mi çekti doktor kuzum ?
Dün ölçüm yapmadı canım. 18 deyim ben deBen değilde kvalidem erkek diye biton şey aldı ördü dinletemedim sonra da hevesini kırmayayım dedim. Ben şimdiye kadar hiç alış veriş yapmadım, detayliyi bekliyorum
Peki şu an tam olarak ne kadarlık senin ki benim tam 17 W
Valla bende dedim aynısını çünkü bir şeye çok bozuldum.. Herhangi birşey aldığında torunuma bile demiyo oğluma şunu aldım oğluma bunu aldım..Ben hamile değilken hatta daha evlenmemişken seneler önce battaniye örülmüş nevresim takımı falan dikilmiş hepsinin modası geçti tabi ama ortada çocuk yokken neden yapılır ki. Ben biraz dedim herşeyi yapma ben de kendim bişeyler yapmak istiyorum heves ediyorum falan dedim kötü mü dedim sizce
Şokların kadınısın şekerim senSorma yav yok adet gelmemesi şoku yok gebelik şoku sonra da cinsiyet şoku . Şok şok şok
Canım kötü bisey yoktur inşallah endişelenme sağlıklı hayırlı guzel haberler al inşallahKızlar benim ikili test sonuçları açıklanmış ama tıkladığımda sonuç yazmıyor . Dr ye dedim normalde telefondan konuşuruz demişti şimdi yarın gelin konuşalım yazmışlar başkada birşey yazmamışlar çok kötüyüm şuan
Amin canım Allah razı olsun inşallah öyle olur ama içim içimi yiyorCanım kötü bisey yoktur inşallah endişelenme sağlıklı hayırlı guzel haberler al inşallah
Keske telefon açıp arayıp sorsaydın böyle daha çok stres yapicaksin kendineAmin canım Allah razı olsun inşallah öyle olur ama içim içimi yiyor
Aradım mesai bitimine cevap vermişlerdi ben aradığımda açmadılar şimdi dr ye mesaj yazdım oda biraz risk artışı var yazmış bilmiyorum ilk defa karşılaşıyorum yaşımdan dolayı olmuş olabilir mi 36Keske telefon açıp arayıp sorsaydın böyle daha çok stres yapicaksin kendine
Haklısın rumuzumu değiştirmem gerekiyorŞokların kadınısın şekerim sen
Şoki yap bence cuk otururHaklısın rumuzumu değiştirmem gerekiyor
Endişelenme stres yapma canım Allahin izniyle kötü bisey yoktur dualarım seninle inşallah hayırlı sağlıklı haber al inşallah yarınAradım mesai bitimine cevap vermişlerdi ben aradığımda açmadılar şimdi dr ye mesaj yazdım oda biraz risk artışı var yazmış bilmiyorum ilk defa karşılaşıyorum yaşımdan dolayı olmuş olabilir mi 36
Heee minik yaptı yine yapacağını artık ne kızım ne oğlum diyorum. Dostum diyorum beybiyeŞoki yap bence cuk oturur
Kız gün geçmiyor ki bizi şaşırtacak bi haberle gelmeyesin
Hayırlı evlat olsun yeter ki