• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sağol Aygulum böyle idare ediyoruz işte çözümü buldum gibi şimdilik. Senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun?

Ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum şimdilik ama kesin izin alicam moduna da girmiyorum. Koronaydı uzaktan eğitimdi rapordu derken bir yıldır zaten evdeyim. Eylülde ben çok bunaldim deyip işe de başlayabilirim belli olmaz benim isim🤣
O kadar haklısın ki sadece ikiz de değil çocuklar bir şekilde bakılıyor. Yorulsak da bitsek de bir şekilde büyüyorlar yeter ki iyi olsunlar iyi olalım. Hiç korkum yok inan ki eşim bile diyor komşunun ikizleri olacak olsa daha çok tasalanırsın diye o kadar rahatım. Gel gör ki ben bu kadar rahatken cesaretimi kırmaya çalışan insanlar karşıma çıkınca ağızlarının ortasına kürekle vurasım geliyor. Annemin kanser hastası olması benim suçum mu yani? Veya kayinvalidemin ordan buraya tek gelememesi benim hatam mı? Çocuk benim çocuğum yaparken kimseye güvenmedim bakarken de yalnız olacağımı zaten biliyordum.
Ay yine sinirlendim beni sen daha iyi anlarsın ikiz olunca sen de benzer şeylere maruz kalıyorsundur zaten en çok duyduğum soru nasıl bakacaksın🤣
Ay diyorum ya öyle diyene Filipinli bakıcı tutacağız diyiver :)

Hava sıcaksa hergün yıkanır derler yıkandıkça gelişirmiş annem derdi. Urfa 25 Eylül gibi hala 40 derecelerde olur o yüzden yıkarım gibi o değilde kıyafeti uzun kol mu kısa kol mu alsam
Evet bebekler yıkandıkça büyür derler bende duyarım , Urfa çok sıcak çıtçıtlı badi ve müslin örtebilirsin üstüne gündüz, gece belki bir tık uzun kollu olabilir , yoksa sıcaktan bebekte rahatsızlık duyup ağlar , uyuyamaz .

Hava sıcaksa hergün yıkanır derler yıkandıkça gelişirmiş annem derdi. Urfa 25 Eylül gibi hala 40 derecelerde olur o yüzden yıkarım gibi o değilde kıyafeti uzun kol mu kısa kol mu alsam
Urfa gerçekten sıcak olur ama yeni doğan bebeğin bünyesi çok hassas olduğundan ince ama uzun kollu birşeyler giydirebilirsin bence. Yani uzun kısa ikisindende alsan iyi olur 😇 bende Haziran sonu ilk doğumu yaptım birden sıcaklar bastı uzun kollu ince tulum giydirdim hep , 3 güne bir banyo yaptırdık tabi heryerin havası farklı bebişler farklı Duruma göre aslında birazda davranırsın canım 😇

Evet bebekler yıkandıkça büyür derler bende duyarım , Urfa çok sıcak çıtçıtlı badi ve müslin örtebilirsin üstüne gündüz, gece belki bir tık uzun kollu olabilir , yoksa sıcaktan bebekte rahatsızlık duyup ağlar , uyuyamaz .
Aynen bende eilk etapta müslin battaniye kullanırım zaten geceleri uzun kol giydiririm daha çook

Urfa gerçekten sıcak olur ama yeni doğan bebeğin bünyesi çok hassas olduğundan ince ama uzun kollu birşeyler giydirebilirsin bence. Yani uzun kısa ikisindende alsan iyi olur 😇 bende Haziran sonu ilk doğumu yaptım birden sıcaklar bastı uzun kollu ince tulum giydirdim hep , 3 güne bir banyo yaptırdık tabi heryerin havası farklı bebişler farklı Duruma göre aslında birazda davranırsın canım 😇
Zaten Eylül sonu değilde temmuz gibi falan doğum yapsaydım çocuğun üzerine hiç bişey giydirmezdim 😅klimasız durulmuyor şükür ki eylülün sonunda klimayı çok açmama gerek kalmaz en azından bebek rahatsız olmaz. Hergün yıksyamasamda 2 günde yıkarım heralde buranın havası çok kuru aşırı sıcak 🤩 hem uzun kol hem kısa kol alıyım een. İyisi

Zaten Eylül sonu değilde temmuz gibi falan doğum yapsaydım çocuğun üzerine hiç bişey giydirmezdim 😅klimasız durulmuyor şükür ki eylülün sonunda klimayı çok açmama gerek kalmaz en azından bebek rahatsız olmaz. Hergün yıksyamasamda 2 günde yıkarım heralde buranın havası çok kuru aşırı sıcak 🤩 hem uzun kol hem kısa kol alıyım een. İyisi

Sizin birşeyden anladığınız yok UkaderU UkaderU ve kofi kofi iki gün boyunca M si böyle M si şöyle 🤣 gönder ultrasonu ben bakacağım artık 🤣🤣
Valla ne yalan söyliyim gecen hafta da ben pipiye benzettim o çıkıntıyı. Dr kız değince şok olmuştum. Dr daha iyi bikir dedim ama fos çıktı 😝

Valla ne yalan söyliyim gecen hafta da ben pipiye benzettim o çıkıntıyı. Dr kız değince şok olmuştum. Dr daha iyi bikir dedim ama fos çıktı 😝
Senin bebiş büyümüştür şimdi anlarım ben at bakayım hınzırın fotosunu pipi var mı bakacağım😂

Back