Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Selam kizlar. Nasilsiniz. Ben cook uzgunum. İki bebegimde kalbi durmusdunya basima yikildi. Allahim sizlere saglikli hamilelik nasib etsinm saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Mesajları okurken denk geldim.cok zor bir durum ama Allah muhakak sizi bir şekilde mükafat verecektir. Zor bir durum çünkü. Umudunuzu yitirmeyin. Allah büyüktür.cok üzüldüm. Bugün kandil size dua edeceğim inşallah. Allah dayanamayacagimiz acilar vermesin.

Görüyor musun nasil da ayni
Kız evet başlangıçta aynı oluyormuş cinsel organ bende Bi videoda izlemiştim hafta ilerledikçe ayrımları başlıyor çok şaşırdım aynı olmasına ama bişey diyim mi orijinal olan kızın sanki erkeğini de kız gibi başlıyor onların dçbaya değişiyor bizimki aynı kalıyo hemen hemen şimdi açıkca yazamadım ama tedtisler oluşuyor ya onların o kısım baya değişiyor

Benim var. Ümraniye de ben pek memnunum.

Eklentiler

• 6E62BC72-E2D0-40EC-9F8A-1F561831FD43.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 24
Evet erkeklerin ki kıza benziyor ama cikinti olarak da kızların ki erkeğinkine benziyor sonra dr'lar ; aaa bu kız aaa yok bu erkekmiş aaa yok yok kesin kız döngüsüne giriyor 20. Haftada tam oluşuyormuş cinsel organ. 20. Haftayı beklemek lazım tam emin olmak için.

Arkadaşlar bu süreçte ishal durumunu yaşayan var mi. Bugün biraz tedirgin oldum.bebege zarar verebilir mi

Ay evet çıkıntı da erkeğinkşne benziyor hatta bakçzı kızlarda çıkıntı büyük olunca erkek sanıyorlarmış doktorda ne yapsın yanılmakta haklılar yani haftaya yine gidip sorucam ya bir iki bişey alıyım İstanbula gitmişken ben 20. Haftayı bekleyemem ya bak usg atıyom orda işaretlediğim yere baksana acaba kız diye o kısmı mı görüyom sende benzeten mi Nosking sen de bak bacım. Gerçi arkası dönük ama doktor popo kısmından ölçmüş zaten

Eklentiler

• IMG_20210327_130434_320.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 36
Çıkıntılı duruyor ama erkeklerde daha mı çıkık bilemedim ki

Bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm canım Allah tez zamanda yerlerini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doldursun inşaallah

Seni çok iyi anlıyorum canım ama bir sure sonra bu düşünceden uzaklaşıyorsun biriktirip birdaha denemek istiyorsun annelik duygusu ağır basıyor bizde herşeyi özelde yaptık devlet çok zorluyor diye geçen gün hesapladım 50 bin TLyi bulmuş rabbim yardım etsin ama bak şuan yine vazgeçmedim diğer transferimi düşünüyorum belki hiç evladım olmadığına her kazandığımız bu yolda gidiyor gitsin önemli değil yeterli rsbbim kucağımıza boş bırakmadın şu mübarek gunde

Çıkıntı diye siyah alanı mı diyon ok ile göstermişim beyaz alanda m harfi gibi
Siyah ueri demiyorum tabii ki de o m dedigin yeri diyorum. M'nin ortasi oluyor ya aşağıya doğru, o cinsel organı. M'nin diğer iki yanı bebeğin bacağı zaten.

Siyah ueri demiyorum tabii ki de o m dedigin yeri diyorum. M'nin ortasi oluyor ya aşağıya doğru, o cinsel organı. M'nin diğer iki yanı bebeğin bacağı zaten.
Of yaa gğlüyoom heee m nin ortasındaki çıkıntıyı diyon o zaman tamam ikimizde oraya baktık o zaman ne inceledik heee o çıkıntı klitoris mi acaba eğer kızsa başlangıçta büyük olurmuş o kısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…