- 1 Aralık 2019
- 5.679
- 23.055
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
yaw komik kadinsin vesselam seninle sohbet ede ede transfere gitsem ne stres kalir ne umutszluk iyi geldn bana valla burda o kadar cok egosu tavan yapmislar varkiBakıyom instaya herkes yılbaşı ağacı süslüyor bende kocama diyim bi ağaç alsın iğnelerle ilaçlarla süslücem yılbaşı benm neyime tüp bebek ağacı yapçam
Ahahaha al benden de okadr bebişkom zaten hepimiz zor şeyler yaşıyoruz 2grm moralimiz kalmış onu kimsenin demoriliE etmesine iİn vermicez.ben istiyorumki güle oynaya geçsin bu süreç ağlıcaksak ta beraber salya sümük takılırızyaw komik kadinsin vesselam seninle sohbet ede ede transfere gitsem ne stres kalir ne umutszluk iyi geldn bana valla burda o kadar cok egosu tavan yapmislar varkionlar sayesinde begenmedim butonuyla tanistim
hic bilmiyorum ki keske yardimci olabilseydmKizlar bu trombofilie nekadar zamanda sonuclaniyor bi bilginiz varmi hani kan pihtilasmasi varmi diye bakiyolarya.. bizim dr durdu durdu yeni istedi bu tahlili gecen hafta cuma verdim tekrar kagit gelmis iki tup daha aldilar kan toplam 8 9 tup kan aldilarzaten kansizim
Aaa iyikide almışlar kuşumm test ben vermiştim INR testi 1hafta snra felan çıktı die hatrlıyrmKizlar bu trombofilie nekadar zamanda sonuclaniyor bi bilginiz varmi hani kan pihtilasmasi varmi diye bakiyolarya.. bizim dr durdu durdu yeni istedi bu tahlili gecen hafta cuma verdim tekrar kagit gelmis iki tup daha aldilar kan toplam 8 9 tup kan aldilarzaten kansizim
amannn çok tinAhahaha al benden de okadr bebişkom zaten hepimiz zor şeyler yaşıyoruz 2grm moralimiz kalmış onu kimsenin demoriliE etmesine iİn vermicez.ben istiyorumki güle oynaya geçsin bu süreç ağlıcaksak ta beraber salya sümük takılırız
yaw gebe kaldiktan sonra birsey olmazmi diye kafam karisti benimde..Aaa iyikide almışlar kuşumm test ben vermiştim INR testi 1hafta snra felan çıktı die hatrlıyrm
Bak bende öle yaptım çok tın dedim yeni topik açtımamannn çok tin
Yaaa sen nie bunu taktın kafaya dur sana hemen açıklayımyaw gebe kaldiktan sonra birsey olmazmi diye kafam karisti benimde..ben bide trde degilim burda kim bilir nezaman cikacak sonuclar.. cok zor oluyor gidip gelmek birde tup bebegi burda yaptirmadigim icin yardimci da olmuyorlar biliyomusunuz resmen dislaniyorum gavur memleketinde.. keske trde kalsaydim
Ilkler acitiyor gobek sonra alisirsin elinde bikac saniye isit birde cok yavas enjekte etbı arada iğnelere dün başladım dötüm acıyo göbüşüm acıyıoıı
Ya aslında senin dediğin gibi yaptım ilk iğne rahat oldu ikincide bez iğneyi oynattım şiştiIlkler acitiyor gobek sonra alisirsin elinde bikac saniye isit birde cok yavas enjekte etayakta dururken etini az sıkıştır igneyi batirinca etini birak
Icimi rahatlattinYaaa sen nie bunu taktın kafaya dur sana hemen açıklayımkan pıhtılaşması varsa bile bebek oluşup hcg de çıkana kdr bir sorun olmuyor.benm kuzenmde çift mutasyon vr dnasnda yani kullanmak zorunda doğal yolla hamıle kaldı gitti dra direk iğneye başladılar oksapar şuan 20günü kaldı doğuma en ufak bir sorunda yaşamadı.için rahat olsun bacimm
evhamdan menepozlu karılara döncezIcimi rahatlattinvalla ben biraktim artik nolacaksa olsun bekle bekle bitmiyo zaten hayir olsun
Valla deger mi deger delik desik olduk bebeleri kucaga aldimmiydi herseyi unuturuz inshaAllahevhamdan menepozlu karılara döncezbekleyek nolcak sonuçta ümidimiz var değmez mi?
Valla bende gobek olunca haliyle oturunca olmuyo katlanıyorYa aslında senin dediğin gibi yaptım ilk iğne rahat oldu ikincide bez iğneyi oynattım şiştibide ben oturarark yapıom ayakta mı denesem acep acımıcaksa amuda kalkıp bile denerim
Pazartesi günü transferim var inşallah çok yakın bir aşamadayımInşaallahsen hangi aşamadasın sema?
yaa tiyoları aldm senden akşam iğnesinide öle yapçam benm ne göbüş vr ne göbekValla bende gobek olunca haliyle oturunca olmuyo katlanıyorayakta daha rahat vuruyorum ayna karsisinda direk giriyor hep besmele cekerek enjekte ediyorum ha oluyo bazen benimde acidiklari gecen zor girdi igne bende zorladim o mesela sisti orasi morardi birde igne ucunun acik kismi yukarıya dogru bakarsa daha rahat giriyo demislerdi bende oyle yapiyom hep
İnşallah inşallahHg semoşuminşlh annelik haberlerini burda vericez bol iğneli ilaçlı ağlamaklı gülmeli
Malesefff koktuklarimiz başımıza geliyo o yuzden sakin normal birseymis gibi davranİnşallah inşallahbir iğnemi daha yaptırdım bugün prolutonu 2 güne de oksapara başlıyorum
evt o günlerin düşüncesi bize güç veriyor zatenValla deger mi deger delik desik olduk bebeleri kucaga aldimmiydi herseyi unuturuz inshaAllah