- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
- Konu Sahibi PlutonMerkez
oksapara transferden sonra demi? Bende dün yaptrdm prolutonu dötüm acıyo hala.İnşallah inşallah bir iğnemi daha yaptırdım bugün prolutonu 2 güne de oksapara başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oksapara transferden sonra demi? Bende dün yaptrdm prolutonu dötüm acıyo hala.İnşallah inşallah bir iğnemi daha yaptırdım bugün prolutonu 2 güne de oksapara başlıyorum
Hemen söyle çabuk çabukSana güzwl bir haberim var
Ay ne mutlu sana bişey kalmamış çok güzel geçer inşaallah. Miniklerine kavuştuğun bir transfer olsunPazartesi günü transferim var inşallah çok yakın bir aşamadayım
Bende 13 yaşında bir ergen var hanım aksama kadar canlı derste telefon onun elinde napim gece ancak girebiliyorumValla acelem yok sağlıklı ve hayırlı olsunda 1-ay geç erken ne önemi vr.ben her olumlu olumsuza hazırladm kendımı)))önemli olan azimmmsen bi gene kaybol sana çok çirkin msjlar atçam
Öyle yapıcam korktuğumu çok belli etmiyorum iğnelereMalesefff koktuklarimiz başımıza geliyo o yuzden sakin normal birseymis gibi davran
Evet evet transferden sonra başlanıyor ona . Evet ya yapılırken değil de sonrasında acıtıyor oturup kalkarkenoksapara transferden sonra demi? Bende dün yaptrdm prolutonu dötüm acıyo hala.
Ay inşallah nolur dua edelim birbirimize de şu an yapabileceğimiz en iyi şey oAy ne mutlu sana bişey kalmamış çok güzel geçer inşaallah. Miniklerine kavuştuğun bir transfer olsun
Vardır bir hayır ne diyelim ocakta hamile kalsan 9. Ay doğum hesaplaması kolay olur :) birde kız olursa adı Eylül olur. Niye yapmıyorlar ki acaba çevremde yaptırdık dediler hep negatife döndü dedilerBen ocakta olucam ya ondan bi daha test yapmiyolar ki 2 aya kadar nerdeyse pozitif görünüyormuşsun zaten.
Ediyorum canım hepimiz için. Ama senin transferin yakın. Sana isminle edelimAy inşallah nolur dua edelim birbirimize de şu an yapabileceğimiz en iyi şey o
Ay boş ver yapmasınlar zaten hiç hoş bi test degil ben de eylül de doğar diye avutuyorum kendimi. Başakları da severim ondan evcil oluyolar ya.Vardır bir hayır ne diyelim ocakta hamile kalsan 9. Ay doğum hesaplaması kolay olur :) birde kız olursa adı Eylül olur. Niye yapmıyorlar ki acaba çevremde yaptırdık dediler hep negatife döndü dediler
Yaaa canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsunEdiyorum canım hepimiz için. Ama senin transferin yakın. Sana isminle edelim
Buraya mi kaçtın kızHoşgeldiniz iphone çekilişi yok burda söleyim.giriş ücretsiz dedikodu serbest
Uğraş bakalım canın sağ olsunaliskn bunymBak bende öle yaptım çok tın dedim yeni topik açtım hepinizle uğraşırım ama söleyim ağır işsizim bayadır
Ben ayakta yapıyorum şimdilik sağ tarafa devam dayanabildigim kadar dayanicam sonra gecicem sol tarafaYa aslında senin dediğin gibi yaptım ilk iğne rahat oldu ikincide bez iğneyi oynattım şişti bide ben oturarark yapıom ayakta mı denesem acep acımıcaksa amuda kalkıp bile denerim
dün sana okdr yiğitlik yaptım acımadı die şuan götümü kaldıramıyorum acıdanHemen söyle çabuk çabuk
benmde çarşamba dedi dr transfer amanın bir grmlık bamyalar için yemedıgımz iğne ilaç kalmadıPlutonMerkez bacim senin transfer nezaman simdi Allah izin verirse hangi asamadasin? Sizin bu igneleri ben bilmiyom kullanmadim Allah kolaylik versin
Bende senin dediğin gibi sağa çlıştım ama ora iptal şuan şiştiBen ayakta yapıyorum şimdilik sağ tarafa devam dayanabildigim kadar dayanicam sonra gecicem sol tarafa
Bana iğneler için birini sağa diğerini sola yap diyordu doktorum. Sen niye öyle yapıyorsun.Ben ayakta yapıyorum şimdilik sağ tarafa devam dayanabildigim kadar dayanicam sonra gecicem sol tarafa