Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla acelem yok sağlıklı ve hayırlı olsunda 1-ay geç erken ne önemi vr.ben her olumlu olumsuza hazırladm kendımı:KK66:)))önemli olan azimmm💪sen bi gene kaybol sana çok çirkin msjlar atçam 😂
Bende 13 yaşında bir ergen var hanım aksama kadar canlı derste telefon onun elinde napim gece ancak girebiliyorum 😅😅

Ben ocakta olucam ya ondan 😁 bi daha test yapmiyolar ki 🤷‍♀️ 2 aya kadar nerdeyse pozitif görünüyormuşsun zaten.
Vardır bir hayır ne diyelim ocakta hamile kalsan 9. Ay doğum hesaplaması kolay olur :) birde kız olursa adı Eylül olur. Niye yapmıyorlar ki acaba çevremde yaptırdık dediler hep negatife döndü dediler

Vardır bir hayır ne diyelim ocakta hamile kalsan 9. Ay doğum hesaplaması kolay olur :) birde kız olursa adı Eylül olur. Niye yapmıyorlar ki acaba çevremde yaptırdık dediler hep negatife döndü dediler
Ay boş ver yapmasınlar zaten 😂 hiç hoş bi test degil 😑 ben de eylül de doğar diye avutuyorum kendimi. Başakları da severim ondan 😁 evcil oluyolar ya.

Ya aslında senin dediğin gibi yaptım ilk iğne rahat oldu ikincide bez iğneyi oynattım şişti😅 bide ben oturarark yapıom ayakta mı denesem acep acımıcaksa amuda kalkıp bile denerim😅😂
Ben ayakta yapıyorum 🙈 şimdilik sağ tarafa devam dayanabildigim kadar dayanicam sonra gecicem sol tarafa🤭🤭

X