- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Yaaa napsın annesi ders yapıo kuzucukBende 13 yaşında bir ergen var hanım aksama kadar canlı derste telefon onun elinde napim gece ancak girebiliyorum
Oohh valla az kalmisbenmde çarşamba dedi dr transfer amanın bir grmlık bamyalar için yemedıgımz iğne ilaç kalmadı
ya işte dr kullan dieo da baska bişe demio ama benm ilk ay dznlı devam edicem progestan seviyesinde bi skntı yoksa fitil ve hap olark devam etcez pazarlk yaptımOohh valla az kalmisignelere sonra dvm etmen gerekiyormu peki azaltma gibi bir durumlari varmi?
ivitttBuraya mi kaçtın kız
Valla insh oyle devam edersin canim ben suan cok rahatim cok sukur bitek 3x1 estrofem le progestreron fitil 2x1 sagli sollu yapsan ignelerini? Ben opu de oyle yapmistim oyle tafsiye etmisti hemsireler birazda vurduktan sonra ovman lazim hafif elinde ilit ilaci soguk olunca acitiyordu bendeya işte dr kullan dieo da baska bişe demio ama benm ilk ay dznlı devam edicem progestan seviyesinde bi skntı yoksa fitil ve hap olark devam etcez pazarlk yaptım
ya bende hep sağ sol yapmıştımValla insh oyle devam edersin canim ben suan cok rahatim cok sukur bitek 3x1 estrofem le progestreron fitil 2x1 sagli sollu yapsan ignelerini? Ben opu de oyle yapmistim oyle tafsiye etmisti hemsireler birazda vurduktan sonra ovman lazim hafif elinde ilit ilaci soguk olunca acitiyordu bende
carsamba mi transferinbenmde çarşamba dedi dr transfer amanın bir grmlık bamyalar için yemedıgımz iğne ilaç kalmadı
Dr çarşamba dedi bakalm sn kntrlde ii olursa ogün yaparız dedi.ama inan ogünü düşünmekten baya uzaklaştım iğne ve acıdan başka birşeye konsantre olamıyorumcarsamba mi transferin
Ahh bacım az kalmış kızbenmde çarşamba dedi dr transfer amanın bir grmlık bamyalar için yemedıgımz iğne ilaç kalmadı
kiz sana jest yaptim duvarina yazi yazdm ses seda yokya bende hep sağ sol yapmıştımSsevincli yeni bir stratejiyle tek tarafa çalıştı bende denedm ama göbüş şişti bende hep iğne taraftarı değilm fitil hap istiyorm şimdlk iğneyle 3ay vs ben dayanamam yaaa inşlhta mecbur kalmam
benimki dondurulmus embryoya bu sefer biraz igneden uzak geciriyrm rahatim ama pazartesi son kntrol cuma transfer o zmn igne yazarsa bilemem progestanin ignesi cikmis ya belki kapsül belki igne okarak verr kan sulandrici var bide onuda buyuk ihtimal söyker baklm cnm nklemedeyim suan hafta ici sacimi boyuyacagim bi bakim yapip cocukcazlarimi almaya giderim allah nasio ederseDr çarşamba dedi bakalm sn kntrlde ii olursa ogün yaparız dedi.ama inan ogünü düşünmekten baya uzaklaştım iğne ve acıdan başka birşeye konsantre olamıyorumSen ne durumdasn bacimmm
Tezkere günü bekleyen asker gibi gün saydık eylülden bu yana yedim bitirdm 4ayıAhh bacım az kalmış kızresmen saya saya bitirdik günleri darısı bana ve transfer günü bekleyenlere olsun, sonuçlar pozitifli olsun inşallahhhhhhhhhh
En mantiklisiÖyle yapıcam korktuğumu çok belli etmiyorum iğnelere
Eder inşlhbenimki dondurulmus embryoya bu sefer biraz igneden uzak geciriyrm rahatim ama pazartesi son kntrol cuma transfer o zmn igne yazarsa bilemem progestanin ignesi cikmis ya belki kapsül belki igne okarak verr kan sulandrici var bide onuda buyuk ihtimal söyker baklm cnm nklemedeyim suan hafta ici sacimi boyuyacagim bi bakim yapip cocukcazlarimi almaya giderim allah nasio ederse
Herkesin kafa aynı, transfer hazırlığından doktorların anladığıyla (iğne, ilaç vs) bizim anladığımız farklıbenimki dondurulmus embryoya bu sefer biraz igneden uzak geciriyrm rahatim ama pazartesi son kntrol cuma transfer o zmn igne yazarsa bilemem progestanin ignesi cikmis ya belki kapsül belki igne okarak verr kan sulandrici var bide onuda buyuk ihtimal söyker baklm cnm nklemedeyim suan hafta ici sacimi boyuyacagim bi bakim yapip cocukcazlarimi almaya giderim allah nasio ederse
ayyy senin hamişliğini yiyim benn topiği açarken liste eklemeyi unuttumKonu sahibesiPlutonMerkez arkadaşım, aralıkçı ocakçılara da sen liste yap bacım, bugüne kadar hiç bir listeye dahil olmadım, belki uğurlu gelir, karşısına kondurursun bizim için bir hamiş fotosu
Kız cyclo bitti işte regl bekliyorum, haftaya gelir heralde bekletmedenTezkere günü bekleyen asker gibi gün saydık eylülden bu yana yedim bitirdm 4ayıhergün biZim için dua ediyorum olacak baci olacakkk senin ne zamana
istediğin paklava olsunnnn halamgilEder inşlhya saç boyamayıda yap bende boyadım kendini daha iyi hissettim gebelkte zaten yasak güzelleşelm brz haftaya transfer olacak cok kişi var ilk pozitifi alan baklavayı ısmarlar
Ekleniyor sanırımayyy senin hamişliğini yiyim benn topiği açarken liste eklemeyi unuttumsonradan eklenıyomu bir kurcalayım olmadı kadnlar kulubunu wtsptan taciz ediom zaten onlara sorarım