- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 37
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.581
Hayırlısı olsun, çok sevindim. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahmerhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun
Canim cok cok tesekkur ederim, amin insallah, hepimizin, dualarim buradaki herkesle, senin de Allah tamamina erdirsin insallah canimHayırlısı olsun, çok sevindim. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallahmerhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun
Bendeki az, zamanında lazer epilasyon yaptırmıştım. Bu düşükten sonrada lazere gittim. Mis gibi tertemizEldiven çke çok uzun sürüyoryaptım Bi şekilde kazasız belasız şimdilik bişey yok şekilden şekile girdim eğilip bükülmemek için
Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallahmerhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun
Ben bebek niyetine gidemedim yaa hep erteledim kaldı valla oh rahatlık valla seninkiBendeki az, zamanında lazer epilasyon yaptırmıştım. Bu düşükten sonrada lazere gittim. Mis gibi tertemiz
Yaaa bak işte ne güzel boşuna takmıştın kafayı hayırlı olsun gözünüz aydınmerhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun
Aynen canım, oranın temizliğini düşünmüyorum uğraşmıyorum en azından.Ben bebek niyetine gidemedim yaa hep erteledim kaldı valla oh rahatlık valla seninki
Ben bebek niyetine gidemedim yaa hep erteledim kaldı valla oh rahatlık valla seninki
Aaa öyle mii. Allah razı olsun Aygülcüm dilerim isteyen kim varsa en kısa zamanda nasip olur hepinize dua ediyorumGözün aydın canım. Benim ki 8 haftanın içindeyken bile bu kadar net gözükmüyordu. Maşallah
Hayırlısı olsun insalah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinmerhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun
Allah razı olsun canım şükürler olsun göründü duydumYa maşallahne de güzel görünmüş. Sağlıkla büyüsün inşallah. Sata göre kaçtın? Zaten büyüklüğüne göre söylüyor gününü
ananasi biliyordum da hurmayla nar da mı varmış?Evde ne kadar meyve varsa hepsi yassak,ne yicez anacım bizçok da severim hurma nar ananas, özellikle aldırdım hatta eşime söyleyim de kendi yesin, belki ucundan azıcık tadına bakarım
Canim cok tesekkur ederim amin insallah, hep birlikteHayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah