Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hakkında hayırlısı olsun canım. Yapışıklık varken transfer yapmalarına şaşırdım 2 ay ne ki, göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşaallah

Kolonya yada buz uygula

12 yi tamamladim. Simdi 14.haftaya kadar devam dedi. Detayli usg den sonra bakalim kesecekmi
İnşAllah gerek kalmaz da keserler. Ya bana tüp bebekcim 12. Haftaya kadsr dedi tabi ben şuan daha 7+1 im ama artık kadın doğumcuya gidicem kadın doğumcum bilecek i ki ilaçlara daha ne kadsr devam etmem gerektiğini o da tüp bebek yapıyor zaten perinatalog hem drama bu konu kafamı karıştırıyor. Tüp bebekcim zaten en son muayenesi kalp atışı oluyor başka muayene yapmıyor

Canim bende maddiyattan dolayi tup bebek doktorumu uzelerek birakmak zorunda kaldim. Ama kendisi sagolsun hala ilgileniyor. Yazisiyorum ve ilac konusunda kesinlikle onu dinliyorum. Acikcasi tup bebek doktorunun dediklerini uygularsan senin icin daha dogru olur diye dusunuyorum. Cunku basindan beri artik vucudumuzuda taniyorlar. Hayirlisi artik canim

Evet doğru diyorsun ama benim tüp bebekcim zaten tüp bebek merkezinin profu ve takip yapmıyorlar kalp atışı sonrası kadın doğumcuya yönlendiriyor takip yapsa bile gidemezdim il dışından gidiyorum çünkü maddi manevi zor. Umarım ben de hep telefonla ulaşabilirim asistanı ile görüşebiliyorum arada sorarım artık. Valla biz tüp bebek anneleri için bu durum biraz zor

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diyebu şekil oldu normalmi sence
Iğneyi dibine kadar dümdüz sokacaksın ve oynatmadan yine düz bir şekilde geri çekiceksin. Vurduğun yeri asla ovalama. Çok kötü olmuş ya içim gitti

Ayy ya saka gibi canim benim ya valla az daha sabret bebegin icin yeterki gelsinde sonra onu buyurturken hersey gececek allahin izniylen

Bahceci cok pahali be valla nefes aliyon parayani nblm ya burqai bize cok iyi geldi kolay para lazanilmiyo sonucta me olirsa olsun iyi kotu herkesin bi birikmisi oda hazir yani ee bitecek

Bak bu hsg filmim

Eklentiler

• thumbnail_20210216_004400.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 41
  • thumbnail_20210216_004412.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 39
aynen allah buyuk ınşallah hayırlıylan ızlerde anne olcagız ama demkkı sımdı vakt degılmıs hayırlısını versın rabbım ama kesınlıkle vereceksede allahım hayırlı saglıklı hamılelık versın buda cok zor

Hakkında hayırlısı olsun canım. Yapışıklık varken transfer yapmalarına şaşırdım 2 ay ne ki, göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşaallah
aynen oyle 2 ay hıc bırsey degıl yaa bınsukur hem ıyıde olur bıraz vycydym hormon yememıs olur bıraz kendıme gelırım falan nblm allah buyuk hayırlısıylan rabbım bagıslasın evlat ınşallah

AA evet salıydı senin ben de uyarın gideceğim. Ya ben de şeyi merak ediyorum genital temizliği ağda veya makineyle yapmaya devam etsem birşey olur mu acaba bilginiz var mı kızlar
Ben eldivenle temizliyorum. Ağda dan birşey olacağını sanmıyorum. Ama sen eğilerek iki büklüm yapacaksın olmaz yani kendin yapma.

Iğneyi dibine kadar dümdüz sokacaksın ve oynatmadan yine düz bir şekilde geri çekiceksin. Vurduğun yeri asla ovalama. Çok kötü olmuş ya içim gitti
Sokan ben olmadığım için ne şekil sokuldugunuda bilmiyorumgözümü kapatiyorum eşime sapla gitsin bir yere diyorum aslında oda düz vuruyor ama neden böyle bilmem olsun bakalım mükâfatını alacagizdir zaarhiç ovalamiyorum beyaz tenli olunca böyle oldu sanirsam

E senin hsgde de alan gayet geniş uterus bana danisdigim doktorlar gerek yok bebeğin büyümesi için alan yeterli demişlerdi düşük yapabiliyormus bu durum nadirde olsa seninkinin fiyat gayet uygun hiç düşünme yaptır öyle olsa bende 1dk düşünmez yaptırırdim biraz uygun olsaydı ama dediğim gibi drlar gerek yok deyince olmadım

Yıllar sonra tüp bebeğe başlamak sanki mutlu sona daha yakın hissettirdi bana. Gonapeptylleri yaparken hevesliydim ama doydum
E doyulmayacak gibimi hepimiz doyduk ama Sonuca ulaşmak için herkesin bir çabası var işte rabbim kolaylık versin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…