- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.561
Ooooo bu hiç normal gelmedi bana , bende hiç böyle olmadı ki hassas tenli biriyim. Şunu diyeyim ama bana ne zaman hemşire vursa hep morardı , kendim vurunca sorun olmuyor . Kendiniz biraz sıkıştırıp dik vursanız daha iyi olmaz mı ? Tam nereye vuruyorsunuz birde?Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diyebu şekil oldu normalmi sence
Eldiven çke çok uzun sürüyorBen eldivenle temizliyorum. Ağda dan birşey olacağını sanmıyorum. Ama sen eğilerek iki büklüm yapacaksın olmaz yani kendin yapma.
Taze transfer yaptık ve tek yumurtan vardı düşük riski istemeyiz dediÇoğu dr kalp atışıyla estrofemi kesiyor biliyor musun? Sen 10. Haftadasın. Çoktan duymuşsundur kalbi.
Amin inşaallah canım. Tez vakitte gelsin miniğinaynen oyle 2 ay hıc bırsey degıl yaa bınsukur hem ıyıde olur bıraz vycydym hormon yememıs olur bıraz kendıme gelırım falan nblm allah buyuk hayırlısıylan rabbım bagıslasın evlat ınşallah
Yok bu tenle alakalı olamaz. Eşin de vururken seninle birlikte gözünü kapıyo galibaSokan ben olmadığım için ne şekil sokuldugunuda bilmiyorumgözümü kapatiyorum eşime sapla gitsin bir yere diyorum aslında oda düz vuruyor ama neden böyle bilmem olsun bakalım mükâfatını alacagizdir zaar hiç ovalamiyorum beyaz tenli olunca böyle oldu sanirsam
Azalttın mı ilacı?Taze transfer yaptık ve tek yumurtan vardı düşük riski istemeyiz dedi
AhahaYok bu tenle alakalı olamaz. Eşin de vururken seninle birlikte gözünü kapıyo galiba
Göbek deliğinin dört parmak yanini ölçüp elimle sıkıştırıyor um ben eşimde vuruyor altına vuruyoruz ya ilaç yönünden bir sıkıntı olmaz heralde bende farkındayım çok kötü oldu sadece görsel olarak kötü diye düşünüyorum yoksa ilaç gitsinde önemli değil ay şimdi bende korktum bir gosyersemmi doktora. Malesef ben hiç cesaret edemedim canım ya bir kere yaptım çok zorlandımOoooo bu hiç normal gelmedi bana , bende hiç böyle olmadı ki hassas tenli biriyim. Şunu diyeyim ama bana ne zaman hemşire vursa hep morardı , kendim vurunca sorun olmuyor . Kendiniz biraz sıkıştırıp dik vursanız daha iyi olmaz mı ? Tam nereye vuruyorsunuz birde?
Dr'a laçta gidiceksin bakalım çimçimeAhahayariyorsun yine beni cimcime ilaç gitsinde morluk önemli değil bikini giyecek değiliz ya
Bugün serum günü cimcime onun için yarın saat 10.30 a randevu aldım yarın büyük gün bukadar sabrıma değer inşallah kese kalp atışı aynı anda duyabiliriz inşallahDr'a laçta gidiceksin bakalım çimçime
İğne prolutex değil mi ? Doktorum bana 2 parmak sağ ya da sol demişti. İğne kahverengi minik uçlu iğne değil mi ?Göbek deliğinin dört parmak yanini ölçüp elimle sıkıştırıyor um ben eşimde vuruyor altına vuruyoruz ya ilaç yönünden bir sıkıntı olmaz heralde bende farkındayım çok kötü oldu sadece görsel olarak kötü diye düşünüyorum yoksa ilaç gitsinde önemli değil ay şimdi bende korktum bir gosyersemmi doktora. Malesef ben hiç cesaret edemedim canım ya bir kere yaptım çok zorlandım
yaptırıcam canım ıste ılk adet zamanıda bıde fıyatı bencede asıı ucuz yanı yaa bıtek bu kalıyor ıste enmgel amn buda olsunda artık nblm başkada bısı vermeısn allahE senin hsgde de alan gayet geniş uterus bana danisdigim doktorlar gerek yok bebeğin büyümesi için alan yeterli demişlerdi düşük yapabiliyormus bu durum nadirde olsa seninkinin fiyat gayet uygun hiç düşünme yaptır öyle olsa bende 1dk düşünmez yaptırırdim biraz uygun olsaydı ama dediğim gibi drlar gerek yok deyince olmadım
Yarın kaç oluyor ki? Kalp atışını görürse dinletme daha. O kadar zararli ki, hele ufakken. Çoğu dr 11. Haftadan önce dinlemiyor biliyor musunBugün serum günü cimcime onun için yarın saat 10.30 a randevu aldım yarın büyük gün bukadar sabrıma değer inşallah kese kalp atışı aynı anda duyabiliriz inşallah
Bunu ilk defa duyuyorum ne gibi bir zararı varmış acaba bebeğe?Yarın kaç oluyor ki? Kalp atışını görürse dinletme daha. O kadar zararli ki, hele ufakken. Çoğu dr 11. Haftadan önce dinlemiyor biliyor musun
Manyetik dalgalar kalbini zorluyor. Google'a yaz bir sürü prof yazısı görürsün canım. Ben de 2 kez dinlettim ve 2. de biraz uzun dinletti canımı sıktı bu durumBunu ilk defa duyuyorum ne gibi bir zararı varmış acaba bebeğe?
Sağol canım. Bir araştırayım bakalım neymiş. Sağlıkla doğsunlar inşallahManyetik dalgalar kalbini zorluyor. Google'a yaz bir sürü prof yazısı görürsün canım. Ben de 2 kez dinlettim ve 2. de biraz uzun dinletti canımı sıktı bu durum
12.haftayı da doldurayım da öyle vicdanım rahat etsin :)Azalttın mı ilacı?
Inşaallah canım tek temennimiz buSağol canım. Bir araştırayım bakalım neymiş. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Içın nasıl rahat edecekse12.haftayı da doldurayım da öyle vicdanım rahat etsin :)