- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.601
Canim cok cok amin, cok tesekkur ederim, hep birlikte saglikla insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok sagolasin, cok destek olmustum cok tesekkur ederim, senin de gozunaydin bebis gormussun Allah cok sukur, resmen orada Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tekrardanYaaa bak işte ne güzel boşuna takmıştın kafayı hayırlı olsun gözünüz aydın
Canim benim amin, cok cok tesekkur ederim, Allah'im hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin insallahHayırlısı olsun insalah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Yarın 6+5 oluyor sata göre evet biliyorum çok zararliymis dinletmek fakat çok az saniyelik dinletiyorlar sanırsam yarın sorarım sadece görmek yeterliydse dinletmeyin derimYarın kaç oluyor ki? Kalp atışını görürse dinletme daha. O kadar zararli ki, hele ufakken. Çoğu dr 11. Haftadan önce dinlemiyor biliyor musun
Yaptir tabi canım aklinda kalmasın senin Dr kim çok uyguna yapiyoryaptırıcam canım ıste ılk adet zamanıda bıde fıyatı bencede asıı ucuz yanı yaa bıtek bu kalıyor ıste enmgel amn buda olsunda artık nblm başkada bısı vermeısn allah
Bu kan sulandirici canim oksaparİğne prolutex değil mi ? Doktorum bana 2 parmak sağ ya da sol demişti. İğne kahverengi minik uçlu iğne değil mi ?
A evet hatırladım kızımın parmağı sıkıştı kalktım ve düştüm tutmaz demiştin ya rabbim verdikten sonra hicbirsey engel değil birdaha anlamış olduk hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin.merhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun
Allah razı olsun canım seninde gözün aydın maşallah hayırla gelsin bebişlerCanım gözünaydin masallah Hadi saglikla gelsin inşallah
Bende bugün 4+5 de kese gördüm sadece bakalım hayırlisi
Allah razı olsun canım benim büyümüş amin cnm sağlıkla olsun tek olsunMaşallah sağlıkla büyüsün kocaman olmuş annesi tek olsun sağlıklı olsun UkaderU
Beybi senin hesabına göre sanki 6+5 ten büyük olmalıydı demi hesaplamayı nasıl yaptılar şuan benimki bile 6+3gosteriyor programda sen benden bihafta önce oldun transfer şimdi nasıl olacak
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı bütün iateyen bekleyen kim varsa onlara olsun dualarım hepinizleAyy masallah ne güzel görünmüş
Saglikla gelsin inşallah minnoş
Allah razı olsun cnm rica ederim ne demek hepimiz birbirimizin desteğiyiz çok şükür gördüm inşallah seninde sağlıcakla ilerler çok güzel çıkmış değerin maşallahCanim cok sagolasin, cok destek olmustum cok tesekkur ederim, senin de gozunaydin bebis gormussun Allah cok sukur, resmen orada Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tekrardan
Allah razı olsun canım benim inşallah cümlemiz içinMaşallah Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hiç anlamadım valla ama bebeği ölçerek yapıyor kesin gününü hesaplamak için normalde 7+2 ydimBeybi senin hesabına göre sanki 6+5 ten büyük olmalıydı demi hesaplamayı nasıl yaptılar şuan benimki bile 6+3gosteriyor programda sen benden bihafta önce oldun transfer şimdi nasıl olacak
Ayy teyzesi çok teşekkür ederiz sizleri de göreceğiz inşallah daha da şenlenicezKız minisin hayırlı olsun gözümüz gönlümüz acildi görünce maşallah sübhanallah...
Canim benim evet hatirladin onun can havliyle kapiya yetiseyim derken dusmustm, amin amin kuzum, dualarim seninle, sen de hayirli haberlerle gel yarin insallahA evet hatırladım kızımın parmağı sıkıştı kalktım ve düştüm tutmaz demiştin ya rabbim verdikten sonra hicbirsey engel değil birdaha anlamış olduk hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin.
Doğru olan o ultrasyonda çıkanmis ay bende gideyim de benimki da küçüktür o zaman çünkü aramızda baya varrr transfer günü falanHiç anlamadım valla ama bebeği ölçerek yapıyor kesin gününü hesaplamak için normalde 7+2 ydim
Rica ederim canım benim arkandan geleceğizinsalllahAyy teyzesi çok teşekkür ederiz sizleri de göreceğiz inşallah daha da şenlenicez