Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yarın kaç oluyor ki? Kalp atışını görürse dinletme daha. O kadar zararli ki, hele ufakken. Çoğu dr 11. Haftadan önce dinlemiyor biliyor musun
Yarın 6+5 oluyor sata göre evet biliyorum çok zararliymis dinletmek fakat çok az saniyelik dinletiyorlar sanırsam yarın sorarım sadece görmek yeterliydse dinletmeyin derim

yaptırıcam canım ıste ılk adet zamanıda bıde fıyatı bencede asıı ucuz yanı yaa bıtek bu kalıyor ıste enmgel amn buda olsunda artık nblm başkada bısı vermeısn allah
Yaptir tabi canım aklinda kalmasın senin Dr kim çok uyguna yapiyor

merhabalar yoldaslarm, belki hatirlarsiniz sizlerden opu ve transfer gunu dua istemistim, bgn transferimin 12.gunu degerim 626, aslinda daha once yzacaktm ama inanamadigimdan ve artisi gormek istedigimden yazamadim, 6.gun idrarda cikti, ayni gun kanda da 38ile basladim, bahsetmistm yumurta kalitem 4bc idi ve transferin ertesi gunu dusmustum, hic olacakmis gibi hissettmemistim, Allah bin kere razi olsn sizlerden, kulun kula duasi daha makbulmus, belki bir arkadasimin duasi kabul oldu.. cok cok sagolun 🌸
A evet hatırladım kızımın parmağı sıkıştı kalktım ve düştüm tutmaz demiştin ya rabbim verdikten sonra hicbirsey engel değil birdaha anlamış olduk hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin.

Kızlar kalp atışını duydum şükürler olsun 🥰🙏🏻❣️ 6+5 günlükmüş 7.70mm ölçtü bebeği iyi mi oluyor. Bu arada tek kese tek bebek 🤩 @kofi @Potisim
Beybi senin hesabına göre sanki 6+5 ten büyük olmalıydı demi hesaplamayı nasıl yaptılar şuan benimki bile 6+3gosteriyor programda sen benden bihafta önce oldun transfer şimdi nasıl olacak

Canim cok sagolasin, cok destek olmustum cok tesekkur ederim, senin de gozunaydin bebis gormussun Allah cok sukur, resmen orada 😍 Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tekrardan
Allah razı olsun cnm rica ederim ne demek hepimiz birbirimizin desteğiyiz 🥰🙏🏻 çok şükür gördüm inşallah seninde sağlıcakla ilerler çok güzel çıkmış değerin maşallah

Beybi senin hesabına göre sanki 6+5 ten büyük olmalıydı demi hesaplamayı nasıl yaptılar şuan benimki bile 6+3gosteriyor programda sen benden bihafta önce oldun transfer şimdi nasıl olacak
Hiç anlamadım valla ama bebeği ölçerek yapıyor kesin gününü hesaplamak için normalde 7+2 ydim 😁

A evet hatırladım kızımın parmağı sıkıştı kalktım ve düştüm tutmaz demiştin ya rabbim verdikten sonra hicbirsey engel değil birdaha anlamış olduk hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin.
Canim benim evet hatirladin ❤️onun can havliyle kapiya yetiseyim derken dusmustm, amin amin kuzum, dualarim seninle, sen de hayirli haberlerle gel yarin insallah 🤲🏻

X