- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.621
Sen daha sonra oldunya daha küçüktür ilk etapta keseyi görürDoğru olan o ultrasyonda çıkanmis ay bende gideyim de benimki da küçüktür o zaman çünkü aramızda baya varrr transfer günü falan
Evet canım benim Allah dualarınızı kabul etsin inşallah güzel haberle gelirim inşallah yarınCanim benim evet hatirladinonun can havliyle kapiya yetiseyim derken dusmustm, amin amin kuzum, dualarim seninle, sen de hayirli haberlerle gel yarin insallah
Canim aminn, hala gercek degilmis gibi, cok sukurler Rabbime, sukrunu hakkiyla eda edebilirim insallah, cnku onca olumsuzluar oldu ki, transfer esnasinda agliyordm embriyo kalitesini ogrenince, ustune dustum vs, cok sukur cok.. Allahim hepimizin tamamina erdirsin insallahAllah razı olsun cnm rica ederim ne demek hepimiz birbirimizin desteğiyizçok şükür gördüm inşallah seninde sağlıcakla ilerler çok güzel çıkmış değerin maşallah
Insallah canim, gonlunu ferah tut, belki yarin supriz de yapar bayagi sabrettin galiba cnkuEvet canım benim Allah dualarınızı kabul etsin inşallah güzel haberle gelirim inşallah yarın
Çok haklısın hiç endişemiz bitmiyor ki Amin canım inşallah sağlıcakla aldığımız günleri de görürüzCanim aminn, hala gercek degilmis gibi, cok sukurler Rabbime, sukrunu hakkiyla eda edebilirim insallah, cnku onca olumsuzluar oldu ki, transfer esnasinda agliyordm embriyo kalitesini ogrenince, ustune dustum vs, cok sukur cok.. Allahim hepimizin tamamina erdirsin insallah
Evet tatlım yarın ilk kese kontrolüm on gün sonra hit demislerdi ben 12.gun gidiyorum 2gun sabrettim aslında çokta değilInsallah canim, gonlunu ferah tut, belki yarin supriz de yapar bayagi sabrettin galiba cnku
Amin canim benim, cok aminÇok haklısın hiç endişemiz bitmiyor ki Amin canım inşallah sağlıcakla aldığımız günleri de görürüz
Evet canım yinede keseyi bari netlestirelim kontrol süresi 10 gün belki yarın keseyi görürsem on gün sonra birdaha giderim kalbe bakarızSen daha sonra oldunya daha küçüktür ilk etapta keseyi görürdoktor bugün kalp atışı olmaz belki keseye bakalım o çok nettir dedi ama şükür duyuldu
2 gun beta artisi icin cok onemli ama canim, bence cok iyi yapmissin oteki turlu goremesen icine kurt duscekti, yarin net sekilde gorursun insallahEvet tatlım yarın ilk kese kontrolüm on gün sonra hit demislerdi ben 12.gun gidiyorum 2gun sabrettim aslında çokta değil
Evet canım 10.30 randevu saatim aslında ben biraz daha bekleyecektimde kesenin nerde olduğunu bari netlestirelim diye gideceğim senin dediğin gibi erken gidince yok horrmedim falan der iyice kafam karışır diye düşünmüştüm ama kesede önemli onu netlestirelim yapcak birşey yok birdahakine birdaha veririz Dr ucreti2 gun beta artisi icin cok onemli ama canim, bence cok iyi yapmissin oteki turlu goremesen icine kurt duscekti, yarin net sekilde gorursun insallah10.30 muydu? dualarim seninle olacak
Prf bulent duran canim ama bizim tanidik oldugu ixin boyke oldu arada araci falan var sanirim.onun etkisinden sebebde olabilir ama yinede hani normal olsun 3 bin ordan bin kac ucuzYaptir tabi canım aklinda kalmasın senin Dr kim çok uyguna yapiyor
İnşAllah canımAmin canim benim, cok amin12.haftadan snra biraz rahatlariz insallah
hadi insallah canim, bahceciye gidecek msn bi daha :) ben de her sey yolunda giderse allah'in izniyle belki kalp atisina giderm diye dusunuyorum ya da belki de gtmem karar veremedim sehirlerarasi zor oluyor her turluEvet canım 10.30 randevu saatim aslında ben biraz daha bekleyecektimde kesenin nerde olduğunu bari netlestirelim diye gideceğim senin dediğin gibi erken gidince yok horrmedim falan der iyice kafam karışır diye düşünmüştüm ama kesede önemli onu netlestirelim yapcak birşey yok birdahakine birdaha veririz Dr ucreti
Yarın heyecanlı Bi gün dwanse Hadi herşey yolunda gider inşallah fotosunu da al miniğin bakalımEvet canım yinede keseyi bari netlestirelim kontrol süresi 10 gün belki yarın keseyi görürsem on gün sonra birdaha giderim kalbe bakarız
Onu alirim artık embriyomunkinide alacaktım ogun heyecandan unutmuşumYarın heyecanlı Bi gün dwanse Hadi herşey yolunda gider inşallah fotosunu da al miniğin bakalım
Himm anladım torpil yaniPrf bulent duran canim ama bizim tanidik oldugu ixin boyke oldu arada araci falan var sanirim.onun etkisinden sebebde olabilir ama yinede hani normal olsun 3 bin ordan bin kac ucuz
6+5 ise dinlersin saniyelik. Ben daha ufak sandim. Sonra bidaha dinlemek zorunda kalma diye demiştim canmYarın 6+5 oluyor sata göre evet biliyorum çok zararliymis dinletmek fakat çok az saniyelik dinletiyorlar sanırsam yarın sorarım sadece görmek yeterliydse dinletmeyin derim
hadi insallah canim, bahceciye gidecek msn bi daha :) ben de her sey yolunda giderse allah'in izniyle belki kalp atisina giderm diye dusunuyorum ya da belki de gtmem karar veremedim sehirlerarasi zor oluyor her turlu
Ortalık yine karıştı ya bizim hesabınızdan farklı oluyor kader arkadaş 7+2diyordu bugün ,6+5 çıkmış o benden çok daha önce oldu transfer sanırım benim yarın sadece kese gorunur6+5 ise dinlersin saniyelik. Ben daha ufak sandim. Sonra bidaha dinlemek zorunda kalma diye demiştim canm
7 mm 6+5 oluyor demek canım