Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diye😊bu şekil oldu normalmi sence
Ooooo bu hiç normal gelmedi bana , bende hiç böyle olmadı ki hassas tenli biriyim. Şunu diyeyim ama bana ne zaman hemşire vursa hep morardı , kendim vurunca sorun olmuyor . Kendiniz biraz sıkıştırıp dik vursanız daha iyi olmaz mı ? Tam nereye vuruyorsunuz birde?

Sokan ben olmadığım için ne şekil sokuldugunuda bilmiyorum😁gözümü kapatiyorum eşime sapla gitsin bir yere diyorum aslında oda düz vuruyor ama neden böyle bilmem olsun bakalım mükâfatını alacagizdir zaar🤲hiç ovalamiyorum beyaz tenli olunca böyle oldu sanirsam
Yok bu tenle alakalı olamaz. Eşin de vururken seninle birlikte gözünü kapıyo galiba 😅

Ooooo bu hiç normal gelmedi bana , bende hiç böyle olmadı ki hassas tenli biriyim. Şunu diyeyim ama bana ne zaman hemşire vursa hep morardı , kendim vurunca sorun olmuyor . Kendiniz biraz sıkıştırıp dik vursanız daha iyi olmaz mı ? Tam nereye vuruyorsunuz birde?
Göbek deliğinin dört parmak yanini ölçüp elimle sıkıştırıyor um ben eşimde vuruyor altına vuruyoruz ya ilaç yönünden bir sıkıntı olmaz heralde bende farkındayım çok kötü oldu sadece görsel olarak kötü diye düşünüyorum yoksa ilaç gitsinde önemli değil ay şimdi bende korktum bir gosyersemmi doktora. Malesef ben hiç cesaret edemedim canım ya bir kere yaptım çok zorlandım

Göbek deliğinin dört parmak yanini ölçüp elimle sıkıştırıyor um ben eşimde vuruyor altına vuruyoruz ya ilaç yönünden bir sıkıntı olmaz heralde bende farkındayım çok kötü oldu sadece görsel olarak kötü diye düşünüyorum yoksa ilaç gitsinde önemli değil ay şimdi bende korktum bir gosyersemmi doktora. Malesef ben hiç cesaret edemedim canım ya bir kere yaptım çok zorlandım
İğne prolutex değil mi ? Doktorum bana 2 parmak sağ ya da sol demişti. İğne kahverengi minik uçlu iğne değil mi ?

E senin hsgde de alan gayet geniş uterus bana danisdigim doktorlar gerek yok bebeğin büyümesi için alan yeterli demişlerdi düşük yapabiliyormus bu durum nadirde olsa seninkinin fiyat gayet uygun hiç düşünme yaptır öyle olsa bende 1dk düşünmez yaptırırdim biraz uygun olsaydı ama dediğim gibi drlar gerek yok deyince olmadım
yaptırıcam canım ıste ılk adet zamanıda bıde fıyatı bencede asıı ucuz yanı yaa bıtek bu kalıyor ıste enmgel amn buda olsunda artık nblm başkada bısı vermeısn allah

Bugün serum günü cimcime onun için yarın saat 10.30 a randevu aldım yarın büyük gün bukadar sabrıma değer inşallah kese kalp atışı aynı anda duyabiliriz inşallah🤲
Yarın kaç oluyor ki? Kalp atışını görürse dinletme daha. O kadar zararli ki, hele ufakken. Çoğu dr 11. Haftadan önce dinlemiyor biliyor musun

Kızlar bende şimdi doktordan geliyorum..Aslında gitmek için erkendi ama kontrol süresinde gideyim bı baktirayim dedim 😅Şuanda sat a göre 4 hafta 5 günlüğüm..
Doktor ilk başta vajinal bakicakti ben istemedim..Karından görünürse öyle baksak hocam dedim..Tamam o zaman ama erken karından görünmesi için dedi karından gorunmezse vajinal bakariz dedi..
Çok şükür karindan gözüktü şimdilik bir tane kese gördü 🤲😇🙈Rabbim inşallah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

X