- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.241
Ya her yerde farkli kullaniliyor tabi kimbilir bakalim daha neler vericekler daha ya yeteeki cocuklarimiza birsey olmasinda cok endiseliyim inslaalh birsey olmamistirAzerbaycanda 12bazi hastalara progesteron destegi 32haftasina kimi kullanin diyorlar.
Neyinn yan etkiai varmis kiz anlamadimmAune öyle canım. Ya tutunca yan etkisi varmış diye cesaret edemiyorum
SubhanaAllah ne guzeller Allah sagliklica kucagina almayi nasib etsinKızlar galiba tek yumurta ikizibirinin kalbinin atışın gördüm. Digerinde yoktu.Pazartesi doktor kontrolum var. Bakalim.ne söylücek
Benim de bi kaç gün azalmıştı, 2 gündür geri geldi bulantılarIyiyim koficim evet en son 2 gün önce gitmiştim, herşey yolunda çok şükür. Bulantılarım da azalmaya başladı.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor göbüşün büyümeye başladı mı
Dr'una muhakkak söyle kalp atışı dinlediginizi. Zararlı diye biliyorum canim. Çok minikler kalpleri yorulmasınEvet doktor doktor kendisinizlesin . İkaclarda belki degisiklik yapar
Sesin acmadi. Görulüntü olarak gösterdi. Hatta beni tenbihlediki. Doktorda birden heyecanlanib dinlemek istersin. Dinleme 11haftasına kadar..zararli.Dr'una muhakkak söyle kalp atışı dinlediginizi. Zararlı diye biliyorum canim. Çok minikler kalpleri yorulmasın
Fitilin bacım ağızdan alınınca uyku sersemlik yapıyormuş bayaNeyinn yan etkiai varmis kiz anlamadimm
Sen naptın canım gittiğin mi kese görmeyePotisim çok sevindimm inanılmaz bi haber devamı gelsin inşallah sağlıkla büyüsünler darısı bizlere benimde 839 du 12.gün iyice heyecanlandım seni duyunca
Evet canım riske atmak istemiyorlar kendiliğinden bir gebelik olmasın diye aman zaten sağlıkla hayirla hamileliğimiz devam etsin en don düşüneceğimiz şey şahsen ben ve eşim için.Mesaj attım doktora oda yasak yazmış bana
Acaba bi zararı var mıHisteroskopi yaptırıp rahme çizik atıyorlar sonra transfer tutunmayı kolaylastiriyormus.
Hiç bir zarari yok hatta faydası var ama ehil ellerde yapılırsaAcaba bi zararı var mı
Oda doğru bir günü diğer güne uymuyor bulantıların bak bugün b3n de fenayım sabahtan beri.. Evet biraz göbüşlendim dışarıdan baktığında belli olmuyor tabiki..Benim de bi kaç gün azalmıştı, 2 gündür geri geldi bulantılargöbüş yok ya akşamları şişlik oluyor sadece sen göbeklendin mi yoksa
Bende aralik ayında rahime cizik atıldı. Histreskopi yapılırken. 16ocak transfer oldum . Çok şükü pozitif olduAcaba bi zararı var mı
Bana hic yapmadi kiz acaba artik butun ilaclara bunysm alistimikiFitilin bacım ağızdan alınınca uyku sersemlik yapıyormuş baya
Belki de bünyen alıştıBana hic yapmadi kiz acaba artik butun ilaclara bunysm alistimiki
Ben göklerde geziyorumBana hic yapmadi kiz acaba artik butun ilaclara bunysm alistimiki
OlabilirBelki de bünyen alıştı
Hadi ya okdar etki ediyomuBen göklerde geziyorum
Ne iyi dr o öyle maşallahSesin acmadi. Görulüntü olarak gösterdi. Hatta beni tenbihlediki. Doktorda birden heyecanlanib dinlemek istersin. Dinleme 11haftasına kadar..zararli.
Nasıl olayım valla aynı hep o kahve leke arada Bi hep geliyo anlayamıyorum valla. Bir de göbekten iğnemi yaptığımda artık göbeğim den kan gelmeye başladı yaa dün gene şakır şakır aktı göbeğimden kanOlabilirbu arada sen ne durumdasin buhun akintida
Canimm