Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben kahve hiç içmiyorum çayı da sabahları 1-2 bardak açık. Çayı içmezsem tüm gün başım ağrır benim

Kan testi yaptır için rahat etsin. Benim ağrım geçmedi kalbi durmuş. Halbu ki bir gün öncesi kalbini dinlemiştik. Benim kan kahverengiydi. Ya da sağlık ocağına git. Onlar takip edecekler zaten seni.
Kahverengi kan çok mu geliyordu. Ya bende geçenlerde kanama oldu ama pembe gibiydi sonra kahverengine döndü doktora gittim kanama alanı yok yerleşme kanaması olabilir dedi. Ama neredeyse 1 hafta oldu hala leke gibi açık kahverengi böyle vizon rengi gibi akıntı oluyor fitilin artığı o renkte geliyor

Durmuyordu, hani adetin bitmesine yakın olur ya öyle birşey. Fakat ağrımda vardı kesilmeyen. Dinmeyen ağrı tehlikeli zaten. Gelip giden değil. Benim akşam başladı ertesi gün 12 de doktor baktı kalbi durmuştu. Şükür sizde o yok canım. Devam ediyor gebeliğiniz. Endişe edeceğiniz bir durum yok.

Tatlım, Filtre kahve Türk kahvesinden daha ağır değil mi ben öyle biliyorum. Bu arada kahveyi 2-3 günde bir iç. Çayı da açık 4 bardaktan yukarı çıkma. Nacizane fikrim. Duyduklarım ve araştırdıklarımla aktarıyorum.

Kızlar sizleri uzun zamandır takip ediyordum yaklaşık aynı günlerde transferlerimiz olmuştu bnm 19 ocaktı bu gün kontrolden çıktım 5+6 günlük gözüküyor dedi mini kalp atışı dinledik ve progesteron iğne artık kullanma dedi normalde 3 aya kadar kullanmamız gerekmezmiydi ?

Senin adına üzülmüştüm durumu hatırlıyorum
Bana kanama alanın yok dendi ama o leke bitmiyor ağrı desen çok arada gelip giden ağrı var insan gene de endişe ediyor işte. Ben daha gidemedim kalp atımına salı gidicem bakalım. Endişeler hiç bitmiyor ki bacım kalp sesi duyanda tehlikemiz bitmiyor maalesef

Aaa iğneyi kesti mi hemen ben de 5+4 de keseye gittim kalp atışı yoktu henüz hala devam iğneye 6+6 oldum

İş nasıl gidiyor rahat geçiyo mu etkiliyordur muhtemelen. Ben evden çalışıyorum ama eski gücüm yok gibi yalana sallana çalışıyom
Aslında işte vakit daha iyi geçiyor , tabi bazen çok sallıyor beni de . Genel olarak rahat bir işim var Allahtan o yüzden perişan olmuyorum .

Benim doktorum 12. Hafta sonuna kadar devam ettiriyor , sabah akşam vuruyorum hala ben . Genel olarak biraz devam ettiriyorlar ama vardır bir bildiği belki .

Doktorum bir anımızıda foruma yazmamı istedi. İlk transferim tazeydi ve en kalitesi transfer edilmişti kimyasal ile sonuçlandı. Ben forumdakileri okuyunca endişelenmiştim ve doktorumu aramıştım. İlk transferde en iyileri transfer edildi ve kimyasal oldu dondurulanlardan hiç beklentim kalmadı, dondurulmuş transfer edilmeden önce kan pıhtılaşması pgt ve benzeri testleri yapmamız gereklimi diye sormuştum. Doktorum bir at yarışı düşün 2. Gelen atı 1. Gelemedi diye başarısız sayamazsın onlar senin bebeklern , ben şu an için testlere gerek görmüyorum demişti . Ve dondurulmuş transferlerimle pozitif sonuç aldım.

Canim benim senin bunyene yada bebege gore doktor karar verir demekki masallah gayey iyi bebektede sikinti yok kimi dusuk tehlikesi yasiyor sorunlu oluyo devam ediyo ilaclara hatta sahada doz arttiriyolar

Beta değerin kaçtı canım son gittiğinde baktirdinmi ayyy hayırlı olsun kalp atışınidamı duydunuz maşallah çok güzel tüp bebek doktorunuzmu dedi kes diye benim bildiğim de 12.haftaya kadar kullaniliyor ama demekki gerek görmemiş

Beta değerim 15. Gün 980 di bugün 25. Gün beta baktırmadık. Ben 25 ml progesteron göbekten iğne kullanıyordum. Tüp bebek doktorum İğne dışında diğerlerine devam et dedi. progesteron 200 mg fitil var 3 defa inş o yeterli geliyordur.

Teşekkürler cevaplarınız için ben ozaman en fazla iki-üç günde 1 türk kahvesi içeyim ve günlük bir açık çay herkese çok güzel sağlıklı hamilelik diliyorum
Ben inanılmaz çay içiyorum. Hiç içmezdim, şimdi kahvaltıda 3,4 bardak. Akşam içersek yine o kadar içiyorum demirden ötürü yasak dimi çay? Normal çıktı benim. Içmeye devam kahve hiç içmedim. Kokusuna tahammülüm yok. Halbuki günlük içerdim. Hey gidi günler

İnşallah vardır bir bildiği doktorunun demekki fitili yeterli gördü maşallah değerin gayet iyiymiş oh iğneden kurtulmussun işte ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…