- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.221
Ben hatırlarım bacım yaaa birine yazmıştın görmüştüm çok şaşırmıştım zaten ikisi de kız senin o yüzden o bölünenler bence resmen yeni bir insan doğum şekliKız sen onu nerden hatırlıyon
Naptın kalp dinlemeye gittin mi
Ya ben fitili yutuyorum su aralar zaten orasi zedelendi bi kac gun yutucam saliya laar falam iyicebe bi duzelsinde yahu amma uzun sueuyo ama hee dimi mesela sabah kalkiyorum mesela bisey yok aksama geliyo sonra bitiyo sonra yine geliyo anlamadim vallaKız yok hala açık kahverengi gibi akıntıya benzer şekilde leke bulaşıyor fitilin artığı da kahvemsi gibi çıkıyor
Çocuklar bir gün biz nasıl olduk diye sorarlarsa bölünerek çoğaldınız diyecemBen hatırlarım bacım yaaa birine yazmıştın görmüştüm çok şaşırmıştım zaten ikisi de kız senin o yüzden o bölünenler bence resmen yeni bir insan doğum şekliyok daha gitmedim salı günü gidicem
Iyiyim koficim evet en son 2 gün önce gitmiştim, herşey yolunda çok şükür. Bulantılarım da azalmaya başladı.
Doktor muayenelerde söylemişti bana. Bir sıkıntı olmasın diye her aşamada ilişki kısıtlaması var mı diye soruyorumYumurta üretip üretmediğini nerden bileceğim ki
Men kac gundur fitili yutuyorum. Soz yok cok sersem yaoiyor beni amma olsun.Ya ben fitili yutuyorum su aralar zaten orasi zedelendi bi kac gun yutucam saliya laar falam iyicebe bi duzelsinde yahu amma uzun sueuyo ama hee dimi mesela sabah kalkiyorum mesela bisey yok aksama geliyo sonra bitiyo sonra yine geliyo anlamadim valla
Beni etkilemiyor artik ictigim ilaclar su lekelenme bi dursunda varsin mahfetsin beni valla gozumde degil yaMen kac gundur fitili yutuyorum. Soz yok cok sersem yaoiyor beni amma olsun.
Ben hatırlarım bacım yaaa birine yazmıştın görmüştüm çok şaşırmıştım zaten ikisi de kız senin o yüzden o bölünenler bence resmen yeni bir insan doğum şekliyok daha gitmedim salı günü gidicem
Tek yumurta ikizleri zaten ayni cinsden olur.Ben hatırlarım bacım yaaa birine yazmıştın görmüştüm çok şaşırmıştım zaten ikisi de kız senin o yüzden o bölünenler bence resmen yeni bir insan doğum şekliyok daha gitmedim salı günü gidicem
Ben resmenn uçuyorumBeni etkilemiyor artik ictigim ilaclar su lekelenme bi dursunda varsin mahfetsin beni valla gozumde degil ya
Seninde mi kanama olfu canimBen re
Ben resmenn uçuyorum
Evet doktor doktor kendisinizlesin . İkaclarda belki degisiklik yapar15'inde giricek misin bidaha ultrasona?
Bende 10gunde sungibi pembe akinti oldu. Ben Azerbaycandanım. Burda disinon adli bir iğne kullaniliyor. Kanama olunca..kullandim uc gun kesti. Ve kan sulandiriciyi kes dediler. Benim zaten kanim cox duruSeninde mi kanama olfu canim
Hiiiii anladimm ya benim kanama alttan ultrasondan donra oldu ondan once yoktu bana prulaton diye bi igne vurdular kanama aksaminda kesildi fakat 3 gubdur azar azar lekelenmem var o bitmiyo sali gunu randevum var bi gelsede rahatlasam bu arada kac haftalik seninkiBende 10gunde sungibi pembe akinti oldu. Ben Azerbaycandanım. Burda disinon adli bir iğne kullaniliyor. Kanama olunca..kullandim uc gun kesti. Ve kan sulandiriciyi kes dediler. Benim zaten kanim cox duru
Ben prolutonun transferden bu yana hatda birnkes ayni hun ayninsaatda kullaniyorumHiiiii anladimm ya benim kanama alttan ultrasondan donra oldu ondan once yoktu bana prulaton diye bi igne vurdular kanama aksaminda kesildi fakat 3 gubdur azar azar lekelenmem var o bitmiyo sali gunu randevum var bi gelsede rahatlasam bu arada kac haftalik seninki
Kanamadan sonra verdi haftada 1 vurulcam sadece 2 haftaBen prolutonun transferden bu yana hatda birnkes ayni hun ayninsaatda kullaniyor
Aune öyle canım. Ya tutunca yan etkisi varmış diye cesaret edemiyorumYa ben fitili yutuyorum su aralar zaten orasi zedelendi bi kac gun yutucam saliya laar falam iyicebe bi duzelsinde yahu amma uzun sueuyo ama hee dimi mesela sabah kalkiyorum mesela bisey yok aksama geliyo sonra bitiyo sonra yine geliyo anlamadim valla
Azerbaycanda 12bazi hastalara progesteron destegi 32haftasina kimi kullanin diyorlar.Kanamadan sonra verdi haftada 1 vurulcam sadece 2 hafta
Ay valla öyle de en açıklayıcı öyleÇocuklar bir gün biz nasıl olduk diye sorarlarsa bölünerek çoğaldınız diyecem
Folik asit tedavi öncesinde başlamışlardı bize hala kullanıyoruz. Aktif olarak onu kullanıyor olmanız lazım diye biliyorum.kızlarr bu arada bir şey sormak istiyorum sizleree transfer sonrası tüm ilaçlar devam zaten ve henüz kese görmedim 10 gün sonra gideceğim inşallah görmek nasip olurbu sırada pozitif sonucu alınca doktorunuz folikasit falan başlattı mı sizlere yoksa kese kalp için gidince mi geçebileceğiz bu aşamaya